Peppar inför helgen på jobbet!

Till alla real Mc donken älskare där ute, this is weeei more than KLOCKRENT!



"Big Mac, Large Fries, really big drink, SUPER SIZE!"

And promise fellas to ALWAYS remember this one: WHEN IT COMES TO FOOD, I DO IT BIG!!!


Det är mycket nu


Ey yo people!

Precis som rubriken säger har denna tjej rätt många bollar i luften at the moment. Om dagarna är jag vid Wärtilä och sliter sönder tangentbordet och datorskärmen för den delen också.. Däremellan svettas jag på gymmet och träffar lite random polare för en snackis. Dessutom var jag på ett "möte" med företaget igår, och där kom vi fram till att vi GÅTT PÅ PLUS, wihoo! Kan inget annat än var sjukt nöjda, dock är försäljningen långt ifrån över ännu..

Anyhow, nu väntar fyra jobb turer på donken, vilken en av dem kommer vara i
CENTRUM. Fett kul att checka out det placet igen efter att ha jobbat där en sommar. Det här betyder då att imorgon gott folk hittar ni mig bland franskisarna i CENTRUM's Mc Donald's inte i prisma, så det så!

Ps. Du erret, det börjar värka i mina haratänder nu.. Känns inge bra att ha varit borta från din humor i veckor snart.. Och för att inte glömma allt sheikande?
SUNDAE imorgon tööp?

Riivarin är på väg..



Jäe fellas, ni läste rätt! Den brutalaste & coolaste Rossen in town är nu jut på väg ut till landet för att gotta i sig lite cupcakes. Hon tyckte det definitivt vart värt en tankning av bilen för att få käka dessa bakverk,ja-a vad kan man säga, roligt att någon gillar dem! 

To be continued..

Julmarknad


Igår var det då dags för att delt i den andra mässan, vilket var julmarknaden i botniahallen. Jag & Idusen hade om vanligt varit uppe halva natten för att få över kletat frosting på alla cuppisar. Slitna och trötta tog vi oss upp på lördagsmorgonen efter alldele för lite sömn. Därav styrdes kosan av till BH-hallen där vi höll till enda till kl. 16 då gav vi upp. Vi fick sålt en del, men ints så mycket vi trodde och hade bakat. Dock räddade Jennies farmos oss med hälften av de som lämnade, vilket var otroligt snällt! Hoppeligen ska vi få det här företaget att gå runt på något sätt..

SHEAT MAN, jag har Ida abtinens redan! Har umgåtts med denna tjej i princip 24/7 de senaste dygnena, vi har ätit, sovit, skrattat, larvat oss, snackat finska, svenska & engelska om vartannat, dansat, härjat ja-a rubbet. Och nu då? Du blev ju som en syster för mig tjejen.. nej i veckan får vi väl ta och catcha up angående företages ekonomi och liknande. En sak är iaf sekär, jag kunde inte fått en bättre bakning polare, I'M SO FREAKIN SURE!

MC Pikkujoulut


Igår var det då dags för det årliga Mäkkenpikkujoulut. Kvällen började med att jag stack till Ellu's place för lite preparty med de andra från donken crewen. Senare bar det av till Baccus för att äta en trerätters middag. Suveränt gott var det verkligen, förutom att förrätten var en aning fjuttig för en vrål hungrig varg som mig.

Bordsällskapet kunde man heller inte klaga på, brutala diskussioner uppstod som vanligt och ett X-antal julsånger hann vi också flamsa igenom. Dessutom fick även alla arbetstagare ta emot sina årliga "MC namn". Jag blev årets "MC PARTYGIRL", hmm why am i not sureprised?! Haha, på bilden ovanför ser ni vad André blev utsedd till!

Efter att maten var slut och våra magar var mer än mätta stack jag & pikkujenni till fontana för skaka lite rumpa. Dock hittade jag homisen i vimlet och sheikade natten lång uppe i buren med dessa galna party animals.

W I C K E D  N I G H T, again.

Korsnäståget kallar..



Ett härligt nattpass väntar at Ida's place med en massa cuppis bak och frosting smättande. Livet är inte alla gånger så lätt när man är egenföretagare.. Dock ska jag iväg och träffa rossin en snabbis innan.

Här har ni iaf mitt och Idas motto
: Om de skiter sig, täcker vi bara allt med frostingen, och om inte detta fungerar smättar vi bara på dekorationer, easy or what?

Dj Alesso



Här är en ny snubbe jag tror stark på. När jag hörde låten Calling, blev jag totally addicted! Seriously, den får jag fiilis av on HIGH-LEVEL precis, så som jag känner när Levels pumpas ur högtalarna! Anyway, den här killen är endast 18 bast gammal och är halv italienare och bor i Stockholm.

Alesso blev signerad av Sebastian Ingrosso som har ett eget skivbolag "Refound". Sebastian Ingrosso känner ni kanske även igen Swedish House Mafia. Där är han nämligen en av de tre DJ:arna. Nu håller Aleso på att producera både egna låtar samt att mixa andras. En del av hans låtar har dessutom börjat spelas av självaste Dj jätten David Guetta! Det kan inte tyda på något annat än att den här kille är på väg uppåt.

Jag TOTALT RÅDIGGAR honom, already! Avicii, du bör se upp, här kommer faktist lite motstånd. Mabye it's att baddle up comeing?!

Alesso & Sebastian Ingrosso - Calling

DEVolution feat. Amy Pearson - Good Love (Alesso Remix)


Pressure - Alesso Remix

Avicii ft Alesso - Skanska

Some new with Taio


Taio Cruz - Tattoo

Taio Cruz - World In Our Hands

Sliten jennet här hej!



Gårdagsnatten börjar kännas av efter en fullproppad dag ute på fältet.. Som sagt lyckades få sluta på alla cuppisar idag. Klockan slog 15.15 innan jag lämnade Ida's place, därav stack jag snabbt in via Classe's för att hämta upp ett X-antal cupcakes former inför morgondagens bakning, vilket för övrig kommer vara den största bakningen hittills. Tackar gudarna för att vi fick ledigt från praktiken, annars vet jag faktist inte hur det här skulle sluta..

Anyhow, ska sluta snacka cupcakes..Ärligt talat känns det faktist som om det enda mitt liv kretsar kring är just bakning, at the moment. Hinner varken träffa eller snacka med homisen längre, sjukt tragiskt! Dock var det mer än suveränt att få se era söta kinder på mässan idag.

Nej nu, jennet får du ta och sluta med svammlet!
Nu ska jag ta och ringa John Blund och se vad jag får ut av den gubben..
Nighty fellas!

Cupcakes ALL OVER

SMÄTTA SMÄTTA SMÄTTA!
Nu är Know How mässan så gott som avklarad. Vilket innebär att första mässan för företaget SWEET UF är över, check!

Har inte bott hemma under senaste dagarna. Nej, istället har jag virrat runt vid det mest HI-TECHA bostadområdet man hittar i Vasa, nämligen Korsnäståget. Där har jag tillsammans med my roomie Ida bakat ihop eller om man säger som mig, "smättat ihop" ett X-antal Chocko & Hallon cupcakes. Rättare sagt mängder av dessa, dock är var det inget mot vad som väntar imorgon...

Kan säga att det faktist är rätt kämpigt att röra ihop så många cupcakes skålar och dessutom göra en fin frosting, det där tar faktist på krafterna.. Vare man sig vill tro det eller ej! Dock måste jag säga att jag never ever skulle klarat det utan allt det sjuka vi lyckades med samtidigt, magmuklerna var i konstant träning kan jag säga! Ärligt talat har jag nog inte haft så där fruktansvärt kul på riktigt länge.
Igår blev det bl.a. en helt random tur mitt natten till ABC p.g.a ingredienserna höll på at ta slut och ett par hungriga magar, dessutom har vi även hunnit slänga bort Idas nycklar i Subways skräpkorg, GREAT! Då var det bara att dyka ner och leta, vissa lyckas med allt, så är det bara..

Igår var alltså första gången vi gjorde entré med vårt företag, vi hade som sagt ingen aning om hur mycket vi skulle baka eftersom vi inte visste om denna produkt skulle sälja bra eller inte. Överraskat nog stod vi endast kvar med ett par lådor då kvällen var slut, däremot idag  gott folk blev allt SLUTSÅLT!! Helt otroligt! Oerhört svårt att förstå att folk faktist gillar våra bakverk! Galet kul även när kunder blir i chock över att höra att det är vi SJÄLVA som bakat dem och inte köpt in.

Nej, mina vänner tro det eller ej, långt där inne finns det även några bakningskills även i jennet & co.

Kan inget annat än vara oerhörd tacksam över det vi fått sålt, och TACK TACK TACK än en gång till alla cutomers! :)


Bag in a box typ..

Mina kumpanjoner!

Det här är då våra produkter, Home made with love :)

Ivriga kunder på G!

Ps.
Föregåend inlägg borde egentligen ha publicerats redan i söndags.. Dock har bloggen inte velat sammarbeta, but finally kom det upp.

SWEET UF

Tänkte jag skulle berätta om ett projekt jag och tre andra tjejer har hållit på med under hösten. Eller rättare sagt är det vårat slutarbete vi gör för att få en godkänd examen inom merkonom. Det hela började med att man skulle välja om man ville skriva ett traditionellt slutarbete på ca 15 sidor och senare presentera det muntligt inför klassen och dessutom få ett X-antal frågor av åskådarna som skall besvaras så utförligt som möjligt. Detta alternativ hade jag själv nästan bestämt mig för ända tills jag fick veta att det är oerhört sällsynt att få fulla poäng och en trea (högsta vitsordet man kan få) i detta ämne. Därav skippade jag detta alternativ.. 

Hur kom vi på våran affärsidé då?
Jo, det hela gick nämligen till så här. Vi satt och bollade ideér hit och dit om vad man kunde göra, då slog det mig. Hey, vi älskar ju alla godksaker i våran grupp och mat överlag, varför inte baka CUPCAKES? Det har minst sagt blivit en IT grej på senare tiden, speciellt bland kvinnor. Och ja-a när det gäller männen kan de inte annat än de bakesler kvinnorna bakat ihop. Dessutom finns det oändligt många smaker, dekorationer och frostingar man kan mixa med, vilket gör det ännu roligare. För att inte glömma priserna, de blir inte så höga med tanke på ingredienserna o.s.v. Det här blev då alltså våran affärsidé och vårat företags namn är pampampada, SWEET UF. Rätt passande, eller hur?

Under hösten har vi nu alltså jobbat med det här projektet. Två av tjejerna i gruppen ha deltagit i en cupcake-kurs för att få lite inspiration. Det är även därifrån vi fått våra recept i stora drag. Förutom detta har vi öppnat ett eget bankkonto för företaget, tryckt upp egna SWEET UF tröjor med våran egen gjorda logo, gjort stora plancher och plakat med våran logo på och skaffat en egen e-mail adress endast för företaget. Dessutom har vi fått lite hjälp av utomståde personer. T.ex. har en media assistent hjälpt oss med att göra ett reklam blad vi kan dela ut till båda privatpersoner och företag. Och för att inte glömma snälla Cessi som agerat fotograf av cupcakesen.

Nu då?
Yepp, denna vecka väntar mässorna vi kommer delta i, vilket innebär Know How Mässan både på onsdag & torsdag, och dessutom kommer ni hitta oss på julmässan i botnihallen på lördag.

Det här kommer verkligen bli en utmaning när vi inte har någon aning om hur många cupcakes som kommer gå åt, hur många cupcakes skall vi baka liksom? Man vill ju inte heller gå på minus på grund av att man bakat för mycket, man borde hitta en passlig balans där emellan. Nå väl, en utmaning och erfarenhet för livet är vad vi kommer få, hursomhelst!

Här har ni bilder på de Cupcakes vi kommer sälja. Dessa blir era för endast
1,50/st!


Hallon Cupcake

Choklad Cupcake

Äppel Cupcake

Vitchoklad Cupcake

TUSEN TACK
än en gång för bilderna Cessan! :)



Perus Söndag



Igår blev det utgång med rätt random people, men endå en rätt kul kväll sist och slutligen. Kvällen började hos rossen och slutade at donken. Däremellan hann vi även sheika röv på ett alldelse för full dansgolv! Och för att inte glömma var jag även chaffis igen, härligt när bildörrar som börjar frysa så att man får ta sig in genom passagerar sätet. Det är sånt där man gillar med den där HI-TECH bilen jag lirar runt med, hehe. Den rullar något så när framåt iaf, vilekt är huvudsaken.

Dagen roligaste står mami & papi lätt för, mamma ropar plötsligt från tv soffan till pappa,
"NU KOMMER MUMIN PÅ TV" och nästa man ser är pappa kommer springandes till tv:n och frågar "är STINKI med?" och därefter satt de två som fast klistrade vid rutan 20 minuter frammåt.

Ack så mogna föräldrar man kan ha..

Music in my soul



Sebastian Ingrosso
- Calling (Fastnat totalt, ny favvo på krogen)

Example - Natural Disater

Dwaine feat. Diddy, Keri Hilson & Trina - U R A Million $ Girl

Redd feat. Akon & Snoop Dogg - I'm Day Dreaming (Preatty nice)

DJ Skip - Show Me U Love Me



Rihanna - Drunk On Love




Två ord: SJUKT BRA!

Helt stört hur bra låtar denna tjej har på sitt kommande album som kommer släppas här i slutet av november. Finns seriöst inte en enda usel dänga alltså, hon är bara för FÖR mäktig! Den här balla tjejen få mig bokstavligt talat knäsvag på dansgolvet, det har vi nästan t.o.m bevis på. Jennet goes crazy minst sagt. För att inte glömma när man hör levels dunka ur högtalarna... Då kan man inte göra något annat än att goes totally bananas.

Alltså på min gravsten skall det stå
We found love & Levels och dessutom DAMÖB VI ROCKAR FETT. Förutom detta skall även dessa tre låtar spela upp, plus special versionen av damöb låten jag fick till b-day present. Okey, nu spåra de lite då jag började snacka om begravningar hit och dit, anyway ville bara få fram hur mycket jag APVRÅLDIGGAR dessa tracks!

Please, kan inte Avicii & Rihanna gifta sig?
You two would be the perfect couple in my eyes..

Julen på väg, WÄÄÄH?!



Denna pingla stack nyss hem från mig efter att vi sörplat i oss, pepparkakor & cupcakes och haft allmänt sjuka diskussioner. Därmed har jag då inlett glögg säsongen, eller glögi som det stod på paketet. Det här innebär då att julen är på väg med stormsteg. Tycker alla redan börjat julpynta och dricka glögg och lyssna på julmusik och ja-a rubbet... Själv har jag knappt hunnit tänka tanken att julen faktist är på väg, amen vetja även jag ska få till den där känslan någon dag!

Ps. Idag är det EXAKT en månad kvar till underbara sis kommer hem hoppandes. Alltså den 16 december vet ni var jag kommer innfinna mig. Då är de kalas!

Två beats av Sean Paul



Sean Paul Feat. Wayne Marshall
- My Life (Pardey)


Sean Paul - Hold my Hand (Chill)

Dagens fråga?

Kan man hosta så mycket att ett revben går av?

Det där är en av de stora frågorna jennet går runt och grubblar på för tillfället.

Sedan helgen har mitt högra revben längst upp gett ifrån sig äckliga smärtor. De här uppstår endast då jag hostar.. Fick dessutom höra av sjukskötar mami att det inte finns något botemedel för detta..Great!
Det går om av sig själv bara, hoppeligen förrän jag gifter mig..


I wanna move like jeagger!



Ouh this is preatty hard. Har varit utan träning i över två veckor snart, just det ja TVÅ veckor! Förbaskat ockå vad man kan sakna att få röra på sig, attans att man ska lyckas dra på sig en flunssa också... Dock är jag nog inte ensam om det. Nu får jag istället nöja mig med att droga de nya les mills playlistsen som hade realease för ett tag sedan. 

Till er som är friska,
VÅGA bara sitta hemma nu UT med er bums på en joggingrunda eller på ett gympass, snälla bara för att ni kan! Ni skulle bara veta känslan då man inte kan gör NÅGOT alls, naada liksom. 

Här kommer i varje fall de sköna låtlistorna!

BODYATTACK 75
Warmup : Give Me Everything (Sunny Dee Remix – Jason Born)
Mixed Impact : Party Rock Anthem (Party Playaz feat. The Rocks)
Aerobic : Freakin’ Perfect (Flo Drive)
Plyometric : Party Over Here (Dan Winter)
Upper Body Conditioning : Sweat (Duration Plus)
Running : Night Nurse (Studio 88)
Agility : We No Speak Americano (Mario vs Global)
Interval : Fallin’ (Barley Remix – Breeze vs Barley feat. Taya)
Power : Fading Like A Flower (Sonitus & Daniel P Remix Edit – Vegas Crashers)
Lower Body Conditioning : The Edge Of Glory (Southern Light)
Core Conditioning : Own This Club (DJ Marc)
Cooldown : Telling The World (Logan S.)

BODYSTEP 60

Warmup : Ready 2 Go (Dead Eye Vacancy)
Step Warmup : Who’s That Girl (Neutron Ignition)
Step Orientation : Loud (Zesty Thunder)
Step Athletic : Determinate (Infinite Council)
Mixed Strength : Party Rock Anthem (Party Playaz)
Power Peak : Rise Up (Lip Six)
Step Recovery : Happiness (Jump Smokers Radio Edit – Alexis Jordan)
Party Step : Run The World (Girls) (Breeze Xile)
Speed Step : Untouched (Viper Electro)
Peak : Poison (Reachout)
Recovery/Conditioning : Like Water (Ladi6)
Cooldown/Stretch : Price Tag (Jagged Eagle)
Alternative 8&9 – Athletic Circuit Track : Mortal Kombat (Encounter The Ultimate – Ironic Militant

BODYPUMP 80
Warmup: Resuscitate ME – September
Squats: The Edge Of Glory (Glory Mix) – Red Beans & Rice
Chest: Smells Like Teen Spirit – Ninth Immortal
Back: The Tide – Twilight
Triceps: Till The World Ends – Britney Spears
Biceps: Eye Of The Tiger – Altiyan Childs
Lunges: Fading Like A Flower (Club Radio Mix) – Dan Winter
Shoulders: Hands Up! (Sample Ripperz Remix)– Jens O
Abs: Rolling In The Deep - Colourbox
Cooldown: Fade Into Me – David Cook


Eric Saade feat. Dev - Hotter Than Fire

Eric Saade & Dev gjorde en duett and WHOLA we got a party track, iaf texten!


Skrillex, nej tack det räcker!


Här har ni snubben som ligger bakom allt med skrillex att göra. Då kanske ni ställer er frågan som även jag gjorde, vad är egentligen skrillex för något? Jo, det gott folk ska ni få svar på nu. Skrillex är nämligen ett artist namn på en snubbe som egnentligen heter Sonny John Moore och kommer från LA och är en amerikansk musikproducent.

 När Sonny var 12 bast gammal startade han sitt första band
At Risk där han sjöng och spelade gitarr. Efter det har han hunnit vara med i ett par olika band, dock fick han ett par år senare en böld i halsen, vilket ledde till att han valde hälsan före musiken. Därefter beslöt han sig för att stå på egna ben och satsa på en solokarriär, inom genren elktrohouse och dubstep. Nu har grabben alltså klättrat sig upp för stegen och äger nu det största namnet inom musikstilen för dubstep för tillfället, inte illat jobbat Sonny aka Skrillex.

Här nedan hittar ni några av hans mest kända verk, dock har denna sorts musik aldrig någonsin fallit mig i smaken. Det blir bara för skråligt och för mycket.. Nästan så att den t.o.m utlöser huvudvärk vid vissa tillfällen! Och ett tips till alla Dj:arna där ute, spela för gudsskull inte 10 skrillex låtar på raken! Please, det där kan verkligen förstöra ens kväll och den där huvudvärken jag nämnde tidigare, LOVAR jag har utbrutit efter något sådant..

Nej, jag må vara den ända som inte diggar denna sorts musik, men det står jag faktist för.This is
SO not ME.

Varsågoda och njut NI som KAN av dessa låtar!
(De två första låtarna går faktist att lyssna på..)
SKRILLEX - Scary Monsters And Nice Sprites



SKRILLEX - Rock n Roll

SKRILLEX- Kill everybody

SKRILLEX - Cinema


Pleaaase, låt dessa underbara beats vara, STAY AWAY, snälla!?

Rihanna - We Found Love (DUBSTEP Remix)


Britney Spears - I wanna Go (DUBSTEP Remix)

Maroon 5 - Moves Like Jagger (DUBSTEP Remix)

LMFAO - Party Rock Anthem (DUBSTEP Remix)

Om man endå kunde baka..


E & E var nyss över på cupcakes igen. Denna gång smorde jag ihop cuppies med smak av äppel-kanel och choklad. Dock STOR FLOPPADE dessa denna gång.. de gick väl helt okej att äta men ja-a allt gick i princip fel. I äppel-kanel cupcakesen lade jag alldeles för mycket smet i formerna och choklad frostingen blev fucked.. Dock var sällskapet mer än suveränt, as usual. But i guess, you learn from your mistakes.. Man är ingen kung i köket från början, nej de där skillsen får man slita för! Man kunde ju bara drömma om de där läckerbitarna på bilden..

Idag har jag även fått fräschat upp min kalufs av ingen mindre än nykaabi tjejen, vadelma tassu.
Gaah, den tjejen har klös!

Tack & gonatt, fellas!

Skön svensk grabb


J-Son
- Destination Sky


J-son ft. EllyEve - Stop me

Praktik vid Wärtsilä



Imorgon är det periodbyte i plugget.

Vilket innebär praktikperiod för oss merkonom treor. För min del betyder detta sex veckor på Wärtsilä i stan. Rätt nice actually, var där tre veckor i våras så jag vet i stort sätt hurudana arbets uppgifter som väntar. Denna gång kommer jag inte sticka dit ensam, nej en tjej från klassen Lotta kommer hänga med denna gång! Vilket kommer vara jätte kul, så man får ventilera lite tankar emellan åt. Jobbet går i stort sätt ut på att göra olika uppgifter på datorn, vilket är skönt att få ha en polare med sig. Personalen kan man inte heller klaga på, denna gång kommer jag även få en svensk handledare som var helt huippu trevlig när vi träffade henne här för någon vecka sedan. Jodå, det här kommer gå bra!

Det enda skolarbetet smom är lite halvfärdigt är ett bokföringsprov jag missade i veckan, dock tror jag inte det där kommer bli ett stort problem eftersom mina kvällar nu kommer i stort sätt vara lediga nu p.g.a. praktiken.
Så det ska jag ta i tu med nu.

Ps, som ni kanske märkt har jag mixat ihop en ny header! Kanske en aning stor, däremot bilderna ger oerhört många fina minnen!


Som posten kommer hon hem sent..



Igår blev det after all utgång.
OCH tamej tusan jag rös hela kvällen igenom! VILKEN musik DJ Sal lirade all night long, seriöst ibland kunde man knappt röra sig eftersom man stod i chocktillstånd över hur bra remixer killen knåpade ihop. Kvällen till ära var Jennet själv också chaffis, eftersom jag varit en sjukling the whole week tänkte jag att detta vore ett smart val. Och det var det definitvit, ÅNGRAR INGET kan jag säga. Blev dessutom stoppad för blåsttest for the firt time of my life, klockrent.

En tanke slog mig igår faktist, hey varför inte göra dett oftare? Varför alkohol, liksom? De människor som känner mig väl vet att jag är rätt duracel kanin av mig 24/7 i nyktert tillstånd, så ja-a det där är ett vinnande koncept i framtiden! Att köra nyktert på krogen alltså.

Kan inte säga mycket annat än att jag
WE FOUND LOVE är en helt stört bra låt, jag vet ärligt talat inte vad jag skall ta mig till när den dunkar ur högtalarna.. Den är totally amazing bara! Dessutom tänkte jag dö av glädje då man fick se alla homies igen, hey smeba dudes where have you been typ? Förstod faktist att jag saknat er som attans..

Gårdagskvällen levereade kort sagt, likaså Dj Sal!

Rihanna - You Da One


SWEET UF

Tänkte jag skulle berätta om ett projekt jag och tre andra tjejer har hållit på med under hösten. Eller rättare sagt är det vårat slutarbete vi gör för att få en godkänd examen inom merkonom. Det hela började med att man skulle välja om man ville skriva ett traditionellt slutarbete på ca 15 sidor och senare presentera det muntligt inför klassen och dessutom få ett X-antal frågor av åskådarna som skall besvaras så utförligt som möjligt. Detta alternativ hade jag själv nästan bestämt mig för ända tills jag fick veta att det är oerhört sällsynt att få fulla poäng och en trea (högsta vitsordet man kan få) i detta ämne. Därav skippade jag detta alternativ.. 

Hur kom vi på våran affärsidé då?
Jo, det hela gick nämligen till så här. Vi satt och bollade ideér hit och dit om vad man kunde göra, då slog det mig. Hey, vi älskar ju alla godksaker i våran grupp och mat överlag, varför inte baka CUPCAKES? Det har minst sagt blivit en IT grej på senare tiden, speciellt bland kvinnor. Och ja-a när det gäller männen kan de inte annat än de bakesler kvinnorna bakat ihop. Dessutom finns det oändligt många smaker, dekorationer och frostingar man kan mixa med, vilket gör det ännu roligare. För att inte glömma priserna, de blir inte så höga med tanke på ingredienserna o.s.v. Det här blev då alltså våran affärsidé och vårat företags namn är pampampada, SWEET UF. Rätt passande, eller hur?

Under hösten har vi nu alltså jobbat med det här projektet. Två av tjejerna i gruppen ha deltagit i en cupcake-kurs för att få lite inspiration. Det är även därifrån vi fått våra recept i stora drag. Förutom detta har vi öppnat ett eget bankkonto för företaget, tryckt upp egna SWEET UF tröjor med våran egen gjorda logo, gjort stora plancher och plakat med våran logo på och skaffat en egen e-mail adress endast för företaget. Dessutom har vi fått lite hjälp av utomståde personer. T.ex. har en media assistent hjälpt oss med att göra ett reklam blad vi kan dela ut till båda privatpersoner och företag. Och för att inte glömma snälla Cessi som agerat fotograf av cupcakesen.

Nu då?
Yepp, denna vecka väntar mässorna vi kommer delta i, vilket innebär Know How Mässan både på onsdag & torsdag, och dessutom kommer ni hitta oss på julmässan i botnihallen på lördag.

Det här kommer verkligen bli en utmaning när vi inte har någon aning om hur många cupcakes som kommer gå åt, hur många cupcakes skall vi baka liksom? Man vill ju inte heller gå på minus på grund av att man bakat för mycket, man borde hitta en passlig balans där emellan. Nå väl, en utmaning och erfarenhet för livet är vad vi kommer få, hursomhelst!

Här har ni bilder på de Cupcakes vi kommer sälja. Dessa blir era för endast
1,50/st!

Hallon Cupcake

Choklad Cupcake

Äppel Cupcake

Vitchoklad Cupcake

TUSEN TACK än en gång för bilderna Cessan! :)

Like in Paradise


Idag har denna tjej actually fått uträttat rätt mycket vettigt. Steg upp vid en si å där passlig tid på en fredag, kl. 10.30 och chillade framför TV:n ett tag innan jag tog tag i de riktiga revulotionerande grejerna. Tvättade nämligen två par tvättar, strök ett X-antal plagg, torkade damm ur hyllorna i mitt rum, böt lakan, dammsugade hela rummet och ja-a för att inte glömma betällde jag också en frissa tid, finally! Kalufsen bör verkligen redas ut lite granna, så det kommer bli skönt.

Denna fredagskväll kommer gå i chillandets tecken skulle jag tro, i überbra sällskap som heter något i stil med
Wadelråusin & Cessus.

En riktigt trevlig kväll åt folket!

Flo Rida - Parapapa



18 år i en månad, skulle inte tro det.

Det här med matematik har alltid varit ett av de svårare ämnena för oss i familjen Finne, speciellt för mig. Men ser man på, ikväll ändrades den uppfattningen en aning, hehe..

Syster: Tänk, nu har du vari 18 år i en månad. De är coolt! :):) Stolt syrra.
Jag: What, 2 e de ju PUCKO!
Syster: JA där var jag nog ett PUCKO minsann! :D:D hahahah ojoj. Tiden går snabbt jen

Med det här tar jag natten,
SWEET DREAMS
 

Skratta bör man annars dör man


Ikväll har jag varit VÄLDANS nära att skratt häcken av mig! Seriöst, tårarna rann och tänkte inte få någon luft på grund av hostan.. Första orsaken var att emmet ringde och berättade någon helt wrickad sak om att hon laddat ner en 11 minuters lång MEGA MIX och blabla, hela hennes story var så sjuk, vilket ledde till att man inte kunde göra något än att asgarva.

Här kommer dock ett mycket mer vrickat exempel..

Det hela började med att jag skulle skicka ett meddelande på chatten på FB till syrran angående hennes ögonbryn, mitt meddelande innefattade dessa ord "jeeeesus dina ögonbryn ha blivi mörka" men eftersom jag i all hast rafsade ner dessa ord märkte jag aldrig vem det egentligen var jag skickade till, nej det var verkligen inte till min syster kan jag säga! Istället hade jag klickat upp någon random dude som jag knappt någonsin snackat med på FB.. WELL DONE, där jennet!
ÄÄH, jag & syrran tänkte bokstavligen dö av skratt.. Dessutom blev det dubbelt värre och sjukare när jag senare fick svar tillbaka också, det var då det spåååra om man säger så..

Äntligen känner jag att jag håller på att få tillbaka min energi & humor igen efter att ha legat som en deadfish i de senaste dagarna, men hopefully är jag nu on my way back...


Taio Cruz feat. Pitbull - There She Goes

Må denna låt vara en aning gammal, men ack så bra!


Las Vegas, ALMOST!


Får sitta och nörda de här wicked bilderna istället när man inte själv är kapabel att stå på bena.. Dock hade de inte slängt upp de mest brutala bilderna, med det här menar jag HARA-bilden och de sjuka hoppbilderna, dock kanske lika bra det?!

However people, that night was preatty suverän!

Leidon på sjukt hög nivå

Usch & Blä, nu har även jennetdamöb gått och sjukat ner sig..
Fick t.o.m ta mig hem från donken i fredags, pallade inte värken i kroppen..
Har nu legat nersvettad i min säng över helgen,
how lovely can it be liksom?!
 Nej, ska tänka lite positivt nu och njuta av att bara få göra ingenting, har faktist lidit av sömnbrist under den senaste tiden..
Hoppeligen blir jag frisk tills nästa helg för
banne mig ska jag och sheika on the floor, JAG HAR ABSTINENS!!!

Hoppas ni där ute får vara friska, för det här är ingen höjdare precis..


Ouh happy day


Stack på pizza med bruden till höger på bild idag och senare även på fika med aspen. Har gått som en zombie ärligt talat hela dagen idag. Dock inte så förvånandsvärt efter nattens bravader..

Ikväll pallrade jag mig även iväg över vägen för att träffa underbara farmor & farfar ♥. Eftersom det var överdrivet länge sedan jag såg deras ansikten sist. Oj vad man gillar att se deras miner när de ser en stiga in genom dörren, de skiner precis som solen fastän det är bäckmörkt ute, hehe. Så från och med nu ska jag ta mig tid att sticka dit oftare, där med basta.

Näe nu folket måste jag sticka och sova, en lång arbetsdag väntar på donken. 
Sweet Dreams!

Ps.
Stort grattis igen härliga Anna! :)


Viva Las Anna



Igår firade vi b-day kidden Anna som blev 18 bast natten till idag. Kvällen till ära stack hela tjej gänget till Fransmanni för att avnjuta god mat i gott sällskap. Därav bara det senare av till Leipätehdas där de otroligt nog ordnade ett evenemang kvällen till är på Annas b-day. Där bjöds det på champagne, en mycket svag shot och fotoblixtarna var oändliga. Roligt att se resultatena senare efter ett X-antal sjuka hopp tillsammans medd Milja & Aspen.

Himla kul att sticka till en annan krog än hemmaplan fontana som man alltid sticker till. Dessutom var musiken KANON eftersom det var någon HI-TECH dude som varit med i Talent Finland som lirade skivorna hela kvällen lång!

Måste faktist säga att det där var bland de roligaste kvällarna på länge!

Måste även passa på att tacka den oerhört snälla postiljonen som låste upp dörren åt mig inatt efter en del problem..
Ett tips, se till att alltid ha en ordentlig nyckelnippa så att inte nyckeln kan lossna och om sådant händer, leta genom hela väskan innan du drar någon slutsats.

Det var allt från Jennet idag, tack & adjö!

RSS 2.0