I'm leavning !

Nu är det bara ett fåtal timmar kvar tills jag flyger iväg till sydligare breddgrader. Vilket betyder RHODOS BABY! Shit alltså, tiden har verkligen sprungit iväg ordentligt! Det var ju som igår vi beställde biljetterna , men man kan absolut inte klaga.

Nu sticker jag iaf iväg för lite
SOL & BAD, gash så härligt detta kommer bli! Att änligen få lämna detta äckliga väder och istället få njuta av VÄRME & SOL.

Sköt om er här hemma nu, och jag lovar att jag ska försöka ta hem en bit sol & värme åt er också!

Pussar ♥

 

PackaPackaPacka

Nej, det här med packning är verkligen inte min grej kan jag lätt konstatera..

Just keep on going!

Almost there,

Vad har denna tjej hunnit med idag? Lunchat hos fammo & faffa, yrat runt och städat en del i huset, haft J på besök & hållit mitt livs första Mc Donald's kalas.

Jepp, så där har min dag sett ut i det stora hela. Dagens höjdpunkt var endå att få snacka med J, det blir inte så mycket av sådant nuförtiden. Eller rättare sagt vi har båda rätt så fullt upp all the time. Som tur kommer sommarlovet snart för er också, alltså ni som går i gymnasiet. Då har vi sekärt mer tid att träffas.

Som jag även skrev höll jag mitt först mäkken kalas idag. Det var en 8-årig tjej som fyllde år, och jag tänkte mig att tjejerna skulle vara rätt så lugna men nepp, där hade jag totalt fel! De sprang och yrade, skrek för fulla muggar och ja, de var helt enkelt helt CRAZY! Men jo, det var en kul upplevelse iaf, haha!



Cute as the sun, hehe! ♥

Lite bilder från lördagen,



STORT TACK till fotografen: EvssiEepeeEvelajnaEve

Gash, jag är kär!

Alltså i låten då menar jag förståss, hehe. Jag fick såna rysningar idag på spinningen då denna låt spelades! Gaash, vilken FEEELIS jag får av denna! Det är galet! Syrran, det är denna låt jag menat som är himla bra!

Ingen mindra än snygga Alexandra Burke är det som sjunger denna! All I can say is LISTENLISTENLISTEN !


The holidays are here !

Äntligen har jag skickat in min praktikdagbok & mina matersättnings papper. Detta betyder alltså att jag har SOMMARLOV! Okej, egentligen har jag haft det sedan i fredags men endå, det känns på nåt sätt bättre nu då alla papper är inlämnade.

Sommarlovet inledde jag med min kära syster & massa mat på hennes soliga balkong. Vi fixade ihop vår nya favvo rätt, tacoröra & som efterätt blev det somvanligt kladdkaka med glass. MUMMA! Vi hann även med en promenad i solnedgången. GASH, vad Vasa är vackert i solen. Otroligt alltså! 

Gårdagskvällen spenderade jag tillsammans med Singsby bruttorna S & E. Det blev kubb spelning på Kvevlax plan, tillsammans med killarna. Hann även med att hänga vid grillen som förr i tiden! Jag, S & E avslutade sedan kvällen hemma hos mig med te & mammas rabarberpaj. Riktigt mysig kväll!

Bilder från fredagen kommer här, gårdagens kommer lite later..




Så härlig !


Aj min hals..

Great, jag har nästan lyckats tappa rösten helt. Vete tusan hur detta har gått till? Kände bara av lite i halsen igår, och nu imorse fick jag knappt fram ett ljud.
Anyway, idag har jag gjort det vanliga jobbat och efter det stack jag och stekte en stund med Nora till bryggorna.

Jodå, jag lite färg har man väl fått. Jag har verkligen tagit vara på alla dessa fina dagarna som varit nu och stekt i solen every day. Finns inget härligare än att vara brun!



Fuck, skulle så gärna ha velat komma idag syrran! Hoppas du föstår det, tror det ändå var bäst att jag stannade hemma. Halsen har inte blivit bättre precis. Another day? ♥

Solsting är inte kul kan jag säga...


Jodå, jag klarade det.

Min första arbetsdag på mäkken beskriver jag så här: 1000 olika knappar, mycket nytt att lära sig & trevliga arbetskompisar. I det stora hela gick allt riktigt bra, förutom att jag tryckte på fel knappar ett x antal gånger, men så är det väl för alla i början eller? Nej vetja det där kommer att nötas in med tiden.

Dagens överraskning var endå då jag klarade HYGIEN PASSET!!! För det första trodde jag bara att det skulle vara en träff där de skulle dela ut böcker så man kunde börja läsa till provet. Men nepp, då vi kom in visade det sig att vi skulle gå igenom ett par papper och sedan skriva provet och sen skulle hon rätta dem direkt.
Ni kan tänka er att jag var i chock! Hallå, jag vet knappt vad hygien-passet innebär. GALET att jag klarade det, vet flera som har tagit om det flera gånger eftersom de inte klarat det.

Nej, jag kan inte vara annat än nöjd helt enkelt!

Super härlig låt!

Sia - Clap your hands


Bild regn, here it comes !

Onsdag



Torsdag





Fredag



Så där ja, det där var bara några av alla de bilder som jag har tagit under helgen. Kommer bjuda på en del hopp bilder som Nora tog på mig senare, men det sparar jag till en annan dag.

Imorgon gäller det, första dagen på jobbet. Alltså på mäkken, förhoppningsvis ska det väl gå helt bra. Är lite nervös inför finskan men vetja den saken kommer lösa sig också.

Gonatt

Yep, I'm alive.

Det var ett tag sen sedan sist faktist. Jag har haft lång helg, eller rättare sagt jag tog ledigt på fredagen. Jag hade jobbat in ett par extra timmar så det passade bra.
Underbart väder har det varit de senaste dagarna så det säger kanske en del om varför jag inte har varit så aktiv här.
Jag har bl.a. suttit och njutit vid bryggorna i solsken, upplevt en grym vespa tur från Stan till Iskmo med full packning på, (vespan gick ca 30 km/h), spelat fotboll med Jens, käkat massa god mat, varit ut på hundpromenader, badat (i ett badkar, inte ute), träffat smeba tjejorna, varit till villan & skakat lite rumpa på Åminne. Yes, det där är vad jag har gjort i det stora hela.

Sol & värme får man verkligen energi av, helt underbar har denna helg varit! Jag har klickat & klickat bilder under de senaste dagarna så vetja de kommer upp inom en snar framtid.

Nu sticker jag ut igen, later!


Bilden är från villan igår.

Hejdå utväxt !

Häj!

Vanlig praktik dag idag, kom in en del nya fina varor och efter jobbet stack jag och fräschade upp håret. Det var nämligen dags för färgning, äntligen är utväxten borta!
Dessutom var det ännu roligare då man kände de som färgade mitt hår, det var nämligen Sandra & Erika. Jag var alltså och färgade till Yrkes som vanligt som ni kanske kunde räkna ut. Sommar fräsh färg blev det, nu är det bara sol brännan som saknas. Men vetja den kommer snart.

Imorgon ska jag & Nora hitta på något men vet ännu inte vad? Hmm, får ta och fundera på det där.

PS, krya på dig Jenny vännen, hoppeligen blir du frisk så du får komma ut i det härliga vår vädret ♥


Sommar-09


Mamma's day !

Morsdag har jag firat enligt traditioner. Hela familjen Finne traskade som vanligt över vägen till Fammo & Faffa på morsdags kaffe. Lika mumsiga bakelser & tårta as usual.
Grattis till alla mammor idag & speciellt till dig faster i Sverige ♥!(Vet att du läser detta)

Senare stack jag med syrran in till stan, där gymmet väntade. Blev TBC & infraröd bastu, himla skönt med bastu. Var ett tag sen senast.

Här är bilder från igår!


Bränkka vid skolan,

Dagen har jag spenderat på villan men familjen. Har räfsat bort en massa löv, som verkligen behövdes & inledde även grill säsongen där. MUMMA!

Ikväll blir det som förr i tiden, ska cykla iväg med grannen till "byjin" och uppleva lite gamla memories.

Ha en fin kväll!


Thank god it's weekend !

Gårdagskvällen = massa dans & trevliga människor. Himla kul att se dig Erica, gash den tjejen var brun!

Idag = Jobbat på VM, möte på mäkken & träffat underbara fammo & faffa.

Nu, helt slut, sängen väntar.

Gonatt mina vänner ♥


Haran on the phone,

Tjabba!

Har nyss haft ett galet kul video samtal med min kära damöb vän Erro. Hon sitter i Frankfurt för tillfället, därifrån ska hon flyga hem imorgon. Hon har nämligen varit i Portugal i två veckor, och jo du var jäklit brun! Grrr, avis är man verligen!

Hoppeligen är du hemma tills konventen imorgon, för då ska det skakas rumpa!


Jepp, så här kan man ju också se ut... Haran forever ♥


Jobbat, käkat burgare & tränat...

Jepp, så där har min dag sett ut i det stora hela.

Här kommer två favvo låtar som fastnat i huvudet från jobbet.

JLS - One Shot

Aura Dione - I Will Love You Monday


Vappen 2010, in pics !



Som ni kanske märker så är varje bild 100 % SERIÖS. Hehe, nu ska jag sticka och käka efter ett härlig zumba pass.

Gonatt

Brummar iväg...

Till gymmet nu, har inte tränat på ett par dagar, eftersom det har vari valborg och allt möjligt så nu äntligen ska jag ta mig ut!

» Later!

Min andra halva, that's you !

Hemma efter en sväng till grannbyn, Hankmo.
Jenny var fräscht sommarbrun, fusk!
Checkade på underbara bilder från Cypern, kållade även igenom en massa gamla bilder, gick t.o.m in på bilddagboken!
Det var inte precis igår.

Nu ska jag krypa ner i säng. Var ett tag sedan jag gick tidigt i säng en lördagskväll. Men det lär behövas!



Maj månad ser ut att bli rätt busey för oss båda, men för hoppningsvis kommer vi hinna ses nåt ändå. Love to you my dear ♥

Valborg,

Gårdagskvällen finns det nog inte mycket att klaga på. Jag hade en jäklit kul kväll med fina vänner & nya människor. Ska sammanfatta här, stack till Smedsby där vi grillade för första gången i år, massa mat & gott sällskap, sedan lite partey och runt 11-tiden drog vi in till stan där vi träffade en massa roliga människor.
Till slut hittade jag även my mate Ellinor.
Kvällen slutade ca 3-tiden vid syrran, där vi övernattade.

Steg upp runt 12-tiden, käkade frukost, gick in till stan, träffade lite folk. Stack senare till RAX på pizzabuffé med Julia, Judith & Nora.
Gash, så gott var det!

Nu är jag hemma, ska kanske ta mig över till min vännina Jenny som anlände hem från Cypern inatt.

Anyway, jag hade en himla kul kväll igår!

Bilder kommer later...


RSS 2.0