Besök från Sverige


Under de senaste två veckorna har faster och kusinerna varit hemma på besök, vilket har varit himla kul! Trevligt att träffa de spralliga kusinerna igen, älskar deras energi! Därför har det under de senaste veckorna blivit en del family time och restaurangsbesök samt lekparkhäng med twinsen. A V K O P P L I N G på hög nivå för en hardworking woman som mig.

Mina nattliga aktiviteter


Förra torsdagen blev det tredje gången gillt vi lirade på Brödfabriken. Skivorna börjar bara rulla bättre och bättre för varje gång! Dock är det lite sad but true att ljudet från playlistsen är betydligt bättre än våra skivor.. Detta innebär alltså att vi inte får till övergångarna från låtarna lika bra, men detta ska vi definitivt fixa i framtiden!

Greetings from Jeppisdagan


Brygghäng with the one


Underbarare kollega får man rota efter länge, kan jag påstå! Man får vara allt lycklig över att ha hittat en sådan skatt som Hoai. Otroligt nog jobbar vi på samma arbetsplats också, vilket inte gör saken värre precis. Härligt att ha hittat en lika galen House music lover & matmonster som en själv också. GO TEAM LINDEX!

Ollis tisdag 17.7


Denna tisdag firades Backlund för sina 19 bast i solnedgången ute på verandan i Infjärden.
Senare bar det av till ett fullsatt Oliver's.
Roligare tisdag har jag inte haft på länge!


Strandhäng med E



Den dagen solen råkade titta fram förra veckan stack jag och emmet genast till stranden för lite schteek.
Go finlänsk sommar!

Music downloadig



Förra veckan blev det en del musik nerladdning och sökande också. Det är som julafton för mig att hitta nya låtar ska ni veta. Lyckan som alltid uppstår om man hittar något nytt, det ni är lycka on high-level for me!


Lunch with emmet


Förra tidagen blev det lunch med emmet på S P I C E S.
Alltid lika gott med vårrullar och alla dessa söt sura såser och grytor.

Lördagen 14.7 @ emmet's place


Summer edition night


Denna kvälle började med jordgubbar & grädde vid en random bank på Kyskoesplanaden, perfekt after-work a lá Jennyx2. Därefter blev det fixning med tequila a lá summer edition och en ispåse på mitt högra öga, efter en misslyckad slalom körning mellan två dörrar, lyckat! Efter detta traskade vi över till grannen för vidare röj och därefter kan ni gissa vart det spårade..


IHAN HUIKEE ILTAA, kan jag säga!

Spårarummet part 3


Denna kväll började med abolute chill vid bryggorna, dit även hela halva Vasa hade hittat den kvällen. Efter detta bar det in mot stan där det blev spontan utgång och kvällen avslutades med en annorlunda sundae fredagen till ära. Dessutom råkade jag stöta på kvevlax boysen som var taggade inför milin måndagen därpå.

Donken Kesäjuhlat 30.6


Favorites at this moments


Ni hittar mig på insta



Som sagt, nu på sommaren blir det rätt sällan och oregelbunden bloggning eftersom man spenderar sin tid på alla andra ställen förtuom framför datorn. Därför tycker jag ni ska kika in på min instagram istället. Där hittar ni mig på JJennet. Där uppdaterar jag så gott som dagligen om mina vardagliga bravader.


Nya Dj:s på Leipätehdas


Vi stack på en intervju.
De diggade oss.
Vi diggade dem.
Vi fick jobbet.
VI BLEV Dj:s PÅ LEIPÄTEHDAS!!

Fy tusan vad jag är lycklig! Varken jag eller Christa visste vad vi skulle ta oss till igår när vi fick veta att vi får börja Dj:a på Leipätehdas. Detta har alltid varit en dröm för mig, och nu gick den finally i uppfyllelse. Näe, har inte fattat det ännu heller..
But I think this gonna be really good.


Sunny Wednesday


Den lediga dagen till ära, stack jag till beachen med Erret.
På kvällen rörde vi ihop en middag med tjejerna och later on blev det utgång with the party beib my side.
En klockren onsdag kan man säga!


Tradenom är ämnet jag kommer studera


Denna vecka fick jag även veta var jag kommer studera i höst. För min del kommer det bli företagsekonomi VAMK i tre år framöver. Det vill säga, tradenom. Hoppeligen kommer jag trivas där.

Våffeltime with sis



I måndags efter jobbet blev det quality time med sis. Fastän man bor tillsammans betyder det inte att man ser varandra så fruktansvärt ofta, iaf inte i vårat fall.. Därför satt ett våffelkalas som en smäck!

RSS 2.0