The lovely 90's !

Måste bara slänga upp två favvo låtar jag fick från fredagens IDOL, som hade 90-tals tema. Oj så underbara låtar det var på den tiden, kanske det beror på att man är född då ingen aning ärligt talat. Men den har alltid stått mig väldigt nära hjärtat. Gillade den tiden då det fanns massa pojk & flickband. Finns det något härligare än Spice Girls, BackStreetBoys och Westlife?! Det är svårt att hitta kan jag säga.

Olle gjorde iaf en otroligt fin version av låten Wonderwall. Den låten står mig väldigt nära om hjärtat efter att ha hört den från favvo serien O.C. Andreas har verkligen en grymt bra röst också denna fredag. Dessutom var låten han sjöng så galet skön!
Enjoy!






Helgen som gått..

Tänkte bara summera helgen lite innan jag smäller upp en del bilder. Fredagen spenderade jag tillsammans med en massa härliga människor hos Erica. Vi hade ett Birthday/Halloween party, passade på att fira Anna samtidigt eftersom hon fyller år på onsdag, så vi tyckte det var smart att smälla ihop dem båda i ett och samma.

Gårdagskvällen var som sagt ett annat kapitel. Efter många om och men stack jag och min andra halva Jenny till Sebbe. Där var det också Halloween party så alla måste även klä ut sig då. Efter lite funderande kom jag & J på att klä ut oss till Tvillingar, och det blev inte vilka tvillingar som helst utan SIV & VIV! Wuhu, jodå våra outfits blev rätt så snärttiga till slut. Har ett par fina bilder jag ska visa er.

Kvällen då, hur var den?

Jag kan säga så här, promenaden på väg dit var verkligen kvällens höjdpunkt. Resten av kvällen var väl sisådär. Men tillbaka till promenade , den var verkligen kul! Vi körde allsång med en massa godingar, allt från Rihanna till BackStreesboys, fiilis kan jag säga! Klickade även ett par härliga bilder på bron i stormen. Det blåste iaf väldigt hårt där.

Som sagt, Jenny & jag insåg en del saker angående fester, alkohol och ålder under kvällen. Nej, men sådana här fester måste man helt klart uppleva för att inse vissa saker. Det gjorde iaf vi nu.

Nej nu hörni gott folk kommer bilder!

Fredag, Födis/Halloween Partey in Böle


Natta var Cat Woman, kan man missa det?

Cessi as a Glamrockar & Rousi as Pocahontas

Hara-Emma  var lite rebell...

Olli tha Orienterare, Catwoman & Pocahontas

Marmy var Barbie girl själv & Rebecca var Indiana Jones.. hehe nej, hon var bara en helt perus Indian. Höhö

Här ser ni då två som alltid, i ur och skur lyckas på bild!

The Boysss

Emmas HARA tänder in my heart<3

VI. ÄR.TRION.



En vanlig Jenny&Emma bild, in the mirror liksom.

EMINEM FEAT RIHANNA, just gonna stand there and watch me burn.. Blev kvällen låt helt klart!

Lördag Siv & Viv night out!


PARTY SIV & VIV! WOHO!


Denna sköna bild får avsluta. Thank you people who did my weekend!

HAPPY HALLOWEEN !

Idag har jag lunchat med M & P och även hunnit en sväng på gymet.
Ett par ord om gårdagskvällen: Den var AS KUL! Alla var utklädda, och då menar jag verkligen utklädda från topp till tå! Roligt att alla verkligen tog det på allvar, det fanns allt från jokern till pocahontas! AWESOME kväll helt klart!

Kvällen är däremot ett öppet kapitel, vad som helst kan hända har jag på känn. Får se vad man hittar på.

Pics från gårdagen lovar jag att bjuda på imorgon, nu ska jag sticka i duschen!

Have fun tonight people !



Tyvärr hade jag & emma tagit bort en del av vår outfit där.. Rebell-bandet och HARA-öronen hade fallit av för kvällen efter all dans. Hehe.

Direkt på bättre humör !


Matematik, inte min starka sida



Matte, matte och åter igen matte. Kan lätt konstatera att det aldrig varit min starka sida. Enda sedan jag var liten tjej har jag inte förstått mig på alla invecklade matematik tal. Det måste vara någon inställning som dom missat att installera i min hjärna. Grejen är den att hur jag en pluggar och kämpar dagarna innan provet får jag aldrig några särskilda bra vitsord. Därför är motivationen heller inte så hög att plugga på såna här prov. Då man endå är sekär på att man kommer misslyckas..

Ska iaf göra mitt bästa av provet imorgon och försöka svara på så mycket som jag bara kan, mer kan jag inte göra.

Till er där ute, jag avundas er något grymt som har lyckan att ha en mattehjärna. Tyvärr tycker de som har det oftast att det är pinsamt att vara så bra på matte, eftersom man oftast ses som en nörd då. Nej nej, upp med hakan och var stolt över en sån fin gåva ni fått!

Jag skulle iaf mer en gärna äga en sådan.

What a lovely day!

Oj en sån trevlig dag denna dag blev! Har faktist hunnit med många olika saker då jag tänker efter. Efter att jag skrivit finska provet som gick si sådär helt okej, stack jag till stan för att träffa goa emmamemmaemslan för en massa god mat & snack.
Vi började vid TacoTaco med en riktigt god burrito. Som efterrätt stack vi till hmm jaaa vart kan det vara??! Jo, till mäkken såklart där vi tog varsin Suklaakakku Sundae. Det var nämligen först gången Emma testade den och jo, jag tror den fick mer än godkänt eller?

Bland allt detta träffade vi även på Meri som höll på att göra en gallup om "vinterns assesoarer" för tidningen och hemsidan peppar. Så hon frågade ifall vi ville ställa upp och självklart gör man ju det. Hallåå vi kanske blir kända nu tänkte vi smartässena Emma & Jag, Not. Haha, nej det var bara roligt att svara på ett par frågor. Intervjun borde komma upp imorgon på webben, så då kanske jag slänger upp det här om jag hittar den.

Kvällen till ära har jag även varit på Combat för första gången i mitt liv. Det var HELT ÖVER MINA FÖVÄNTNINGAR, kan jag verkligen säga! SHIT vad kul det var & vilken energi man fick! WOW, det där ska jag helt klart fara på flera gånger.
Kan tänka mig nu att du syrran sitter som ett fråge tecken framför datorn och bara WHAT hur kan hon tycka så. Men som sagt, inte första gången jag konstaterar detta. Vi är HELT different persones. Bara på denna lilla grej märks det på, you now. It's just the way it is.

Nej, jag kan lätt konstatera att detta har varit en oroligt chill & kul dag! Såna här dagar borde det finnas fler av, helt klart. 


BECAUSE, I'm feeling good good right now!



Gonatt mina vänner !



Hade nyss ett väldans trevligt samtal med denna tjej. Haha, vi har alltid något att snacka om. Så är det bara.

Nu är jag försenad i säng..


Where's the rock and roll?

Igår stack jag till Sockan där Emslan redan befann sig. Senare hittade även Murmel dit. Där blev de singstar och massa snack och skratt som vanligt. Senare bar det av till Petalax. (Vi kunde ha hittat ett mera bakom takana ställe, hehe) Amen där spenderade vi kvällen med en massa nytt folk. Riktigt kul tillslut!

Sen blev det taxi hem och en promenad genom stan. Där fick man verkligen se Wasa By Night! Vilket röj liksom, haha.

Har varit så där passligt trög hela dagen idag. Nöjd är jag endå att jag fått fixat färdigt min Löne-inlämingsuppgift. Duktigt Jenny!



Kvällen blev endå ett minne vi kommer minnas ett tag, skulle jag tro. Thänk you girls!


Memories Memories..

Har just suttit och talat med underbara André på FB. Det var verkligen inte igår man såg den killen. Gash, såna som honom märker man faktist att man saknar. DIN HUMOR, eller VÅR humor kanske det är. Anyway, vilka minnen vi har. Minns speciellt den där gången vi var hos Sebbes och hade Let's Dance och vi var ett par. Vi helt enkel ÄGDE ut de andra! Speciellt då du drog brandmansgreppet och en massa annat galet. Haha, sånt där kul kommer jag alltid att minnas.

Från och med nu ska vi börja träffas oftare. Iaf enligt mig, steeek riktigt ordenligt nu i Egypten och sen då du anländer hem ska vi defenitivt hitta på nåt kul!



Good Good Times...


I'm in Love I'm in Love I'm in Love

JAG. ÄR. KÄR. I. DENNA. LÅT.

Den är bara för underbar, texten & videon. Älskar tjejens stil! Bortsätt från hennes hår då. Hehe.


Don't Stop Movin'

Gårdagskvällen blev verkligen super kul måste jag säga! Sing Star är verkligen galet kul, speciellt då man inte kört det på ett tag. Sista låten körde vi verkligen fullt ut, vilken fiilis det blev! Låten var nämligen en gammal goding med S Club 7 - Don't stop movin'. Den låten är perfekt att lyssna på innan en fest eller liknande, fiilisen stiger så grymt efter man hört den! Kom hem från Jenny ca två tiden och Natta hängde även på med hem till mig. Vi checkade Rosa The Movie innan vi slocknade båda två. Mys!




Thänks for tha night girls!

Every day is not a god day

Alla dagar är inte perfekta och roliga, så är det bara. Idag har jag haft en sådan dag. Kanske det blir ändring på detta, ska nämligen snart iväg till Hankmo och sjunga lite singstar med tjejerna.

Vid såna här tillfällen vet jag faktist inte vad jag skulle gör utan musik. Thank God, för att den finns säger jag bara.

David Guetta ft Rihanna - Who's that chick



PS, tackar Sockan för en skön kväll i tisdags, it was really nice! Gårdagen var inte heller något att klaga över, först blev det gym tillsammans med Sock och senare på dagen fika med Miina. Kul att träffas igen, efter typ 100 år hehe. Nej, inte så länge men tevligt var det iaf!

I'm gonna lift it higher


The Saturdays ft Flo rida - Higher


Så galet skön låt, och himla fräscht skivomslag!

Better get going..

Äntligen är Norge-rapporten inskickad! En mindre sak att göra. Puh!
Nu ska jag pack some stuff och bege mig mot gymet där jag ska köra ett pass tillsammans med Strumpan själv. Efteråt ska vi brumma iväg with tha best Kymco in the whorld och bara chilla chilla chilla.
Me like!



WOW, vi ser något så nära normala ut. Kan säga att det är rätt så sällan sådant händer men, duktigt att vi för en gångsskull lyckats! Höhö

Idag har jag...

− Fått en ny tandställning
− Lunchat med min mor
− Gymat med Jenny och suttit och värmt sig i infra bastun efteråt tillsammans med Milja

Tack & Gonatt


M & J & J från midsommaren 2008 om jag minns rätt?


Some days off

CHILLAT. Det har jag gort i helgen. Har verkligen behövt detta också. Har hunnit plugga en del bokföring och idag har jag nästan fått klar min Norge-rapport. Kvällen har jag tillbringat på gymmet tillsammans med Marielle & Sockan. På dagens schema stod Rpv och stretch. Har aldrig förut provat stretchen som endå var riktigt najs, sist och slutligen!


BTW, har hela 7 dagars ledighet framför mig, lovely!


Känns konstigt då man inte ska till Sthlm nu då det är höstlov. Har varit där sekärt 4 höstar i rad, men nej varje år kan man inte åka. ÄÄÄH, jag vill ha mitt långa blonda hår tillbaka! Att man kunde vara så dum att klippa bort det!
Uscha då...

Sauna Night

Sticker iväg till Aplunds på lite bastubad.

Ha en skön kväll allesammans!

Take me on the dancefloor

Gårdagskvällen blev verkligen lyckad!
Vi började hos Rosanna med lite fixning,dansning & taggning. Senare fortsatte vi till Royal där vi verkligen skakade rumpa hela natten lång!
Länge sen man fått dansa så mycket!

FUN FUN FUN!

Bilerna får säga sitt själva!



Där avrundar jag med en söderhavs bild på emslan & mig, haha du är allt rolig du tjejen!

Remember, you are all superstars !

Hey på er mina vänner!

Nu ska jag berätta lite om GAGA konserten jag & syrran såg i onsdags. Det hela började med att vi tog tåget till Böle, ca 1-2 kils utanför centrum där Hartwall ligger. Inte nog med det, vi plankkade för första gången. Haha, rebells. Vi bara steg på tåget bland en massa folk och vi hade den turen att ingen konduktör kom och checkade ifall vi hade biljetter eller inte. Wuhu, vi fick alltså både gratis väg dit & även tillbaka. Vi körde även samma taktik på hemvägen så, hehe.

Nog om det, då vi kom fram till Böle var det bara att följa strömmen så kom man till Hartwall. Har aldrig förut varit där, verkligen en stor byggnad. Då vi kom dit såg man en rätt så stor folkmassa utanför portarna men smidiga som vi är var vi inne under en minut. Snabbt gick det iaf! Efter lite över en timmes väntan börjde förbandet spela, Precious Weapons hette bandet. De har "förbandat" för gaga ända sedan 2006. Helt okej band, bättre finns det helt klart. Men de fick ändå med publiken rätt bra och det var huvudsaken. Efter en lite över en halvtimmes spelning av Precious Weapons var det äntligen dags för LADY!

WOW säger jag bara, vilken show hon bjöd på hela kvällen igenom!
Hon började med låten Dance in the dark och efter det rullade den ena hitten efter den andra på. Kläderna var lika speciella som vanligt, olika sorters body:n och även en läder bikini/ bh med nitar hade hon på sig. Hon är verkligen inte rädd för att visa hud. Håret var minst sagt lika speiellt som kläderna. Uringult som alla säger på radion, och jo det var verkligen det. Först trodde vi att det helt klart var en peruk men nej det visade sig att det var äka hår. Lovely!

Kvällens höjdpunkter var ändå då låtarna JUST DANCE, POKER FACE & BAD ROMANCE kom! Alla i publiken ställde sig upp och sjöng med och applåderade! Kändes nästan som om taket lyfte! MÄKTIGT is the word.

Till sist vill jag bara säga att hon KAN verkligen sjunga den där tjejen! Enligt mig lät det nästan bättre än på radio i vissa låtar hon sjöng. Två hela låtar spelade hon även helt själv piano, så där visade hon även att hon behärskar det live.

» Pics


Just shake some ass !

Jag har bråttom, kom nyss hem från stan & Helsingfors. Ska just hoppa i duschen eftersom jag ska iväg på konvent ikväll och skaka lite rumpa!

Tänkte bara meddela att gårdagens konsert var MAKALÖS! Vilken tjej GaGa är! Showen var grym & alla låtar likaså. Ja, ni kan tänka er hur fiilisen var i en fullsatt arena!? Kändes som om taket tänkt lyfta!

Nej, mer om det senare!

Adjö ♥


On the trailway

Hälsingar från tåget!

Har sovit halva resan och slog upp ögonen precis då vi passerade Särkenniemi, passande eller hur? Super fint väder är det ute, dock tror jag inte temperaturen är så behaglig som den ser ut.








Vi gör det igen !

Nu är det endast ett par timmar kvar tills vi ska upp igen. Vi kommer att åka med morgon tåget kl. 06.22, lovely! Skönt iaf att det är ett direkt tåg så vi inte behöver stiga av och byta. Härligt att få lämna stan för någon dag och se något annat och fram för allt GAGA! I'm pretty exited kan jag säga.


Nej nu måste jag hoppa i säng, datorn kommer vara med under resan så det kan hända att jag klistrar upp något här.

Sköt om er


Suklaakakku Sundaen har återvänt !

YE YE YE, äntligen har suklaakakku sundae kommit tillbaka till mäkken igen! Jag & syrran är ett STORT fan av den, lätt att vi ska ha en sån imorgon i Hesa, eller hur sis?


Alla dessa veckodagar...

Veckans planer:

Tisdag: Plugget, date med syrran och troligtvis gym senare på kvällen.

Onsdag: Åker iväg mot Hesa med 06.22 tåget och GAGA konset på kvällen!

Torsdag: Hotellfrukost, ÄLSKA! Styra kosan hemåt med 10.06 tåget och skaka rumpa på kvällen.

Fredag: Plugget, suck. (Om man orkar upp)

Helgens planer är ännu oklara, kanske får jag Jeppis besök, men det är inte sekärt ännu.

Nu ska jag packa det sista, ska flytta in hos sis tomorrow eller rättare sagt våldgästa, hehe. Nej nej cutie, bli inte rädd det ska jag inte. Ska bara sova där imorgon och på torsdagen men behövs lite kläder ändå för att överleva.

Gonatt ♥

Repeat please,

Kylie Minogue - Get Outta My Way

Enrique Iglesias ft Nicole Scherzinger - Heartbeat 

We got the moves !

Jag har nog inte varit på ett sånt roligt gym-pass på länge kan jag säga. Sockan och mina moves är verkligen URLÄCKRA. Haha, det är lite svårt att förklara men vi gör lite a lá J & S style på movsen om man säger så. Tar ut svängarna lite mer, hehe. Dessutom kan man ju inte göra nåt åt att man får en skratt attack mittiallt.
Nej nej, huvudsaken är väl att man har roligt?


Some bilder från yesterday,

Lovade ju lite bilder så nu slänger jag upp ett par!



Fullt ös i bilen!!

Första stoppet blev ABC, där vi även passade på att panta lite flaskor.


Yes, en spegel bild på ABC vessan får avsluta! En riktigt kul kväll, annat kan man inte säga. Om ni vill se mer bilder och mer utförlig information om kvällen ska ni checka in http://eriicaz.blogg.se/ där hittar ni allt ni behöver veta om inte mer! 
BTW, Erro du kanske märkte att jag snott två bilder från dig, hoppas att det är ok? Men som sagt jag är ju rebell så det förklarar saken ;)


Vart ute och glidit med bilen

Nu är jag hemma efter en riktigt spontan och kul kväll! Den började som sagt i Smeba hos Nattas mommos & moffas lägenhet där vi fixade käk. Det blev faktist tacoröra, lika mumsigt som vanligt! Efter de blev det lite poker spelande massa skratt och sådant skoj.
Problemet var dock vart vi skulle sticka på fest, eller ja om man kan säga så. Efter en del om och men stack Erro,Emma & jag med Jeppis grabbarna ut på en ride with tha car. Först blev det en runda till ABC där vi passade på att panta lite flaskor och efter det hade vi sightseeing i Solf för Jeppisborna. Där fick dom se riktig fest! Hahah, njää eller så kanske inte...

Fick skjuts hem av Grägg och gänget, snällt att skläppa av mig samtidigt som dom åkte hem mot J:stad. En riktigt kul och spontan kväll blev det!

Bilder kommer imorgon.



♦Natti


I'm on my way to..

Nu sticker jag iväg till Smedsby där vi ska fixa i hop lite käk. Det ryktas om tacoröra, hmm får ser vad det blir.. Får se vad som sker efter det.

Ha en kul kväll allihopa!


Ljuva 80 - tal !

Gårdagskvällen var verkligen FÄRG STRAK! Oj så kul det var att träffa alla goa tjejer igen! Magen var full av alla godsaker och humorn var HÖG som vanligt! Dessutom var Erica duktig och värvade med flera tjejer till HARAISMEN, you go girl! Längre ner på sidan finns det ett grupp foto på hela HARA-gruppen.

Jag kan inget annat än tacka för en suvären kväll & för de fina presenterna! ♥

Bilderna får tala.


Millainen päivä sul on huomenna?

GASH, finsk musik kan faktist vara bra! (insåg jag just, hehe) Denna låt ger sån fiilis!
I'M STUCK!

Aste - Normipäivä


Städa bör man annars dör man

Huh!

Ikväll har jag jobbat ordentligt. Började med att åka och stor handla tillsammans med Mami,  ska nämligen ha kalas imorgon ifall någon missat. Då vi kom hem började jag genast baka Chokladcrisps och efter det har jag stor eller närmare grov städat hela kvällen. Jag städade allt från grunden, det vill säga torkat damm, dammsugat, städat toaletten och t.o.m tvättat min sminkväska och alla puderborstar! Kommer verkligen bli skönt med rent smink och ren väska.

Nu ska jag bara fixa lite musik här och sen ska jag läsa det sista på Skuld provet som jag har imorgon. Är faktist nervös, känner mig inte alls säker. Målet är iaf att bli godkänd.



Nej, det är bara att bita ihop.

Vart hemma i en vecka,

Idag har jag vart lite rebell, stack nämligen en timme tidigare från plugget. Jag skulle haft data timme, den är dessutom frivillig för oss som läser kombi. Jo, jag ska börja vara med på de där timmarna men inte idag. Iaf stack jag hem och har vart duktig och pluggat till Skuld provet hela eftermiddagen.

Mitt i allt läsande fick jag ett trevligt tele samtal av min "före detta" roomie sebbe. Haha, såna där samtal piggar verkligen upp då man suttit med näsan i boken flera timmar.

YesYesYes, ikväll ska jag till gymmet två härliga pass väntar! Uscha då för alla jobbiga läxor & prov, hinner inte träna lika mycket som vanligt bara pågrund av allt detta. Som tur är höstlovet på inkommande, DÅ mina vänner ska det tränas!



Gash, för endast en vecka sedan befann jag mig där. I ljuvliga Norge, den tiden kommer jag aldrig glömma... Promise!


80-tals tema !

Min kväll har mest bestått av bokföring och engelska meningar. Har äntligen gjort klart alla bokföringsuppgifter, ska endast plocka in dem på datorn nu så borde jag vara så gott som i kapp alla andra. Engelska förhör har vi också imorgon men det borde nog inte vara något problem alls.

Tänkte bara påminna alla tjejer som ska till mig på Fredagen att vi ska ha 80-TALS TEMA! Ni får alltså ta på er hurudana kläder som helst dock ska de vara 80-tals inspirerade. Kolla alla inbjudan på FB där hittar ni mer info. Kom ihåg, det finns inga gränser ju mer desto bättre!


Nu ska hårinpackningen bort I better run...


Dimdamdamdimdamdam,



Tack för tipset Jenny!

I'm not a girl, not yet a woman

Ciao!

Vad har denna tjej haft för sig i helgen?

Jo, på fredagen blev det som sagt syrrans födis kalas på villan. Riktigt lyckat blev det fastän jag fick stressa häcken av mig innan alla gäster kom, hehe. Men jag är van om man säger så. Fick träffa syrrans alla nya och gamla vänner, riktigt kul! Dessutom kom Elin, gash så roligt det var att träffa dig igen. Har alltid en massa att snacka om.

lördagen blev det rätt så tidig väckning eftersom jag hade bestämt date med Jenny, vi körde först dubbla-pass på gymet och sedan blev det skön bastu & lunch. En himla skön dag, och gash vad kul det var att äntligen få se dig igen Jenny! Vi har alltid lika mycket att prata om när vi träffas så tiden räcker oftast inte till, haha. Lite dumt men sant.
På kvällen kom först Jenny över till mig och senare även Emma, jätte kul att få träffa emslan igen efter att man inte sett henne på ca en månad. Jo, jag har saknat humor som fän! Roligt återseénde iaf. Jag visade en del bilder från resan och så kollade vi senare på filmen Crossroads.

Idag har dagen bestått av plugg. Jodå, jag har en del att ta igen om man säger så. Får ta och tänka positivt nu, det här klarar du Jenny!



»Me and Älin


JulleGulle 17 år!

STORT GRATTIS TILL JULLAN IDAG PÅ DIN 17 ÅRS-DAG!

Puss & Kram till dig tjejen ♥

Back Again, Cause I'm Back Again!

Hej och hå!

Då var man hemma i Finlandia igen. Efter att ha att ha landat en timme för tidigt, haha det var en rolig upplvelse. Alla blev plötsligt i chock då säkerhetsbältsskylten plötsligt började blinka i planet och lamporna släcktes i kabinen. Så som de gör när man ska landa, då hade det knappt gått en timme sen vi startade från Riga så vi var rädda att vi skulle mellan landa eller något liknande. Men nej, de hade ändast skrivit fel på flygbiljetterna. Vi kom alltså hem en timme för tidigt. Det gjorde absolut inget för mig.
Förutom att vi fick vänta lite på syrran, det var inga problem alls. Huvudsaken var att få se henne, gash tre hela veckor utan vänner & familj. Jo, jag kan erkänna att jag var himla glad att få träffa Mami & Papi igen + kissen då föståss.
Har nog aldrig varit så exited för att sticka till skolan, gårdagen var så himla kul! Gash, som jag längtat efter att få se mina härlig klasskompisar!

Igår hann jag även se min goa tjej Jenny. Det där snacket was needed, vi sitter i samma knäppa båt om man säger så. Haha!

Vad göra idag?

Jo, jag ska på syrrans Birthday Partey och fira hennes som blivit hela 20 BAST GAMMAL! Woho, tiden går verkligen snabbt. Innan dess ska jag hinna ladda ner skön partey musica al la Jen.

Ha en rolig kväll allesammans ♥


RSS 2.0