Söta Nathalie 17 år !

STORT GRATTIS TILL DIG GUMMAN SOM BLIR 17 BAST IDAG!
Hoppas du haft en awesome day ♥


Wooowooowoooo Barbra Streisand

Idag har jag äntligen blivit ren i munnen, ordentligt!
Har nämligen varit på ett besök hos tandläkaren idag. Var hos en tandhygienist som visade hur jag skall borsta tänderna rätt och använda tandtråd.
Eftersom jag har tandställning är detta inte alltid så lätt.
Om jag ska erkänna har jag nästan aldrig i mitt liv använt tandtråd, så kanske det börjar vara på tiden att jag börjar nångång.
Fick även hem en snärttig tandborte med snygga figurer på, lite stolt där!
(Hoppas inte Jennys mami läser detta nu, hehe)

Förövrigt har jag gått och nynnat på denna låt här nedan, Duck Sauce- Barbra Streisand. Det slutade med att hela klassen satt och sjöng med. Haha, ibland lyckas man faktist!
Satte även och lyssnade på ett par 80-tals dängor, vilka tider asså!



NU
, sticker jag hem och senare blir det S&V med JenBen!

Hare!


Första advent

Idag har vi äntligen inlett L U T F I S K säsongen! Gash, hur kan en sådan vit fisk vara så gott? Okej, själva fisken är väl iof inte så speciellt god men tillsammans med vitsås och brunpeppar är den UTSÖKT!
Till allt detta bjöd mamsen även på hemlagad rödbetssallad & kålrotslåda.
Mat monster som man är kan man inget annat än att känna sig mer än propp mätt efter allt detta. 
Där missade du minsann något syrran!

Efter många om och men igår slutade det med att jag stack till Jessi. Det var inte precis igår jag träffade henne & gänget så det var skoj!

Här kommer ett par bilder från fredagen & lite från gårdagen!




Psst, tog ett par bilder från dig Emma som du lagt upp på FB, hoppas det är okej? :)


Rihanna - Loud

Denna coola tjej är äntligen ute med ett nytt album. Stor gillar verkligen hennes musik! Gash, finns endast härliga låtar på detta album!

Här iaf några av de som fastnade mest!



Rihanna - S&M (Härlig party låt!)



Rihanna
- California King Bed




Rihanna
- Cheers (Drink To That) (Skön text)



Rihanna - Complicated




Rihanna ft. Drake
- What's my name?


Välkomnar julen tillsammans med bruttorna !

Puh, då var jag äntligen klar med städandet och har dessutom hunnit färga syrrans hår. Lika snyggt & mörkt blev det som vanling! Hehe, väldigt duktig på det där måste jag säga..

Ikväll blir det julbak & julmys. Vi slår nämligen på stort denna fredag kväll till ära! Det blir både pepparkaks & julstjärnsbak och även glögg & julmust till allt detta. Mumma säger jag bara!
Nu fattas endas damerna så ska vi sätta igång här.

Ha en mysig fredagskväll allihopa!

De lever sin dröm !




WOW vilka brudar! Rebecca & Fiona är namnen. De här två tjejerna är en av Sveriges bästa Dj-duo för tillfället! Helt två vanliga tjejer som uppnått sina drömmar, shit asså säger jag bara sånt där ser jag upp till! De turnerar runt både i Sverige utomlands. Deras jobb är helt enkelt att Dj:a på klubbar lite här och där.
Dessutom kör de helt sin egen stil, och det menar jag verkligen! Himla fina klädkombinationer har de.
De släppte även en singel Luminary Ones för ett tag sedan. Den ska jag bjuda på. 
Om ni är intresserade går det även en serie om dom på Svt-Play endast på internet, inte på tv tyvärr. Checka in den vetja!

Här är deras blogg » http://rebeccafiona.se/blogg/

Rebecca & Fiona - Luminary Ones

Know How

Kom nyss tillbaka från Know How. Kul att träffa massa känt folk och slippa plugget i ett par timmar. Snackade även med en del olika skolor. Riktigt najs! Dessutom passade jag & Stig Helmer på att ta ett par stekar bilder, rätt snärttiga blev de faktist!

Nu sticker jag hem...

Ciao!

Underbara tisdagar

Gymnasiet avklartat och ska snart iväg igen på psykka.
Efter det bär det av till gymet.
Trevlig tisdag åt er alla!


Härlig reklam från BikBok.


We will never be never be anything but loud



Ideapark & IKEA



Mer humor bilder hittar ni på Sokkish blogg!

Dirlan dirlan daa

Jahapp, då var helgen över igen. På fredagen kom tjejerna över till mig för lite förfest där det blev med massa dans och singstar innan konvan. Själva konventen vär väl helt okej. Betydligt mindre folk var det tyvärr denna gång. Men efter att fått dansa med Jessi & André och dansat segertåget till dirlan dirlan da, blev kvällen endå riktigt kul!

Stack och sov till Bullen efteråt. Efter ca tre timmars sömn steg jag upp, (försov mig rejält) stack jag  med Sockan till stan där bussen skulle gå. Hittade inga kläder alls i Ideapark men däremot desto mer på IKEA. Har nästan alla julklappar inköpta så nu så det känns bra.

Idag stack jag på Attack med emslan och gick sen in till stan på julöppning. Där avlutade vi med en glass på mäkken tillsammans med Anna & Jontta. Trevlig trevligt!

Nu ska jag bara få färdigt skrivit min uppsats. Som tur har jag ännu morgon dagen på mig.

Bilder kommer snart!


Texten är klockren

Petter ft. Veronica Maggio - Längesen


Petter - Längesen ft Veronica Maggio (Remix by Kaveh Azizi)



Tycker båda versionerna är så himla sköna!


Man kan inte alltid ligga på topp

Idag har jag verkligen inte åstadkommit ett skit om jag ska vara ärlig. Somnade i två timmar.. planen var att plugga hela kvällen men nepp dit for dom.

Nej, imorgon är det nya tag som gäller. Då ska jag äntligen få uträdd min friss så det så.


Evelajna 17 bast idag!

MASSOR MED GRATTIS TILL DENNA SÖTA TJEJ SOM FYLLER ÅR IDAG! Hoppas du haft en super bra dag! Kramar ♥


Äntligen en ny header !

YES, efter rätt så mycket strul hit och dit har jag äntligen fått fixat headern! Wow, trevligt att ha upp lite nya fräscha bilder!

Idag har jag tillbringat dagen i gymnasiet och fick hem en bunt med härliga läxor. Ska t.o.m ha skrivit färgit en uppsats till nästa vecka. Great säger jag bara! Nu börjar det igen...
Stack på ett gym pass med Asp efter skolan och ikväll har det blivit lite pluggish.

Idag bestämde jag mig även för att sticka till Tampere på lördag för shopping till IKEA & IDEA-PARK. Super kul med shopping och med lite miljö ombyte. Det är nämligen VG som ordnar en bussresa ner till Tammerfors för en dag så Sokkich frågade mig om jag hade lust att hänga på. Och vissta hade jag det! Så nu ska vi ner på en liten trip, skojsan sånt där!

Nu ska jag trippa iväg i duschen...



TACK TACK & återigen TACK, till dig kära Sofia! Vad skulle jag och datatekniken vara utan dig? Du hjälper mig verkligen i ur och skur. Och vilka fina ritningar du gjort och allt, du är verkligen otrolig!

Massa kramar åt dig gullis


Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Oj en sådan här härlig och rolig måndag har jag inte haft på länge! Plugget var riktigt nice idag eftersom timmarna var rätt så slappa. En lärare som vi skulle ha dubbel timme var borta så detta ledde till att vi bara satt och chillade och lyssnade på skön musik. Eller som liraren R säger, tung fiilis i klassen, svensk musik aah! Haha, hans kommentarer är bara för klockrena ibland.

Efter plugget stack jag och träffade Jenny och kom nyss hem efter att ha haft en hel kväll tillsammans med denna underbara tjej. Kan vi någonsin sluta prata? Skulle inte tro det, jätte kul att ses ordentligt nu igen efter en paus om man säger så.


Nu borde jag hoppa i duschen och sen i säng. I'm sleeping in the City inatt eftersom det är gymnasie imrn!

Pussar & Gonatt!

DAGENS LIRAR & MEST SPELADE LÅT I KLASSEN!

Daniel Adams-Ray
- Gubben i lådan


Lite bilder från idag



Imorgon ska jag äntligen träffa Jenny igen efter ett tag sen sist.
Det blir mat & gym som står på schemat, as usual!
Mer än trevligt kommer detta bli!

NU, väntar sängen.

Min nya idol är PETTER !

Banne mig vilken härlig man detta är! Efter att ha sett honom i programmet "Så mycket bättre" som sänds i tv4 har jag fått en helt annan uppfattning om denna man. Han är hela 36 år gammal, men var syns det egentligen? Han är gift och har tre fina barn som han verkligen älskar och gör allt för. Det var han som grundade HipHopen i Sverige kan man säga.

På ytan verkar han hård precis som man ser på HipHopers, men han är allt annat än det. Han visar verkligen att han brinner för det han gör. Han skriver sina texter själv och oftast om sådant som han upplevt eller gjort själv.

Konstigt att ett enda program kan ändra en person så här mycket. Av detta har jag verkligen lärt mig att man inte ska ha förutsatta meningar om en person. Här ser man hur snabbt det kan ändra.


Petter Alexis Askergren


Farsdag idag!

Grattis LILLKILLEN!

Nu funderar ni sekärt vem det är jag menar. Det är ingen mindre än min pappa! Har kallat honom det i ett par år nu, eftersom han är den enda killen i familjen och dessutom är en aning barnslig och har världens humor så ja därför har han fått det namnet på något konstigt sätt.

Måste tacka dig pappa för att jag ärvt din humor, vad skulle jag vara utan den egentligen?

You're the one daddy!

Kram till alla pappor, farfor & morfor idag på er dag!


PS
håller på att byta header men oteknisk som man är så har jag lite problems, den borde väl komma upp inom snar framtid, hoppeligen...

Pyser iväg till Smedsby...

Med lite Candy King & tortilla chips för lite myspys med tjejerna!

Ha en mysig kväll alla fina! ♥


Såna här saker gör mig glad!



Allting kan verkligen ändra en dag på några sekunder. Efter att ha anlänt till gymet och var allmänt färdig efter att ha gått i massa slask genom halva stan för att komma till gymet blir jag plötsligt överraskad av en glad liten Jenny som plötsligt dyker upp i omklädningsrummet. Träffade även på Marielle & Cecilia, trevligt trevligt!

Den roligaste överraskningen var ändå då jag stötte ihop med Jenny (backlund, finns så många jennysar så man blir snurrig) på Pumpen. Oj vad kul det var, har funderat länge på att sticka till gymet tillsammans men det har inte blivit av eftersom vi båda har haft rätt så fullt upp. Men nu av en ren slump råkade vi träffas samtidigt på ett pass utan att ens ha snackat innan. Oj det där gjorde min dag, alltid lika kul att snacka med dig vännen. Av det där fick jag dubbelt så mycket energi, ni kan tänka er att pumpen gick lätt som en plätt efter detta.

Det där gjorde min dag!

Date with this girl!

Yes, på fredag ska jag äntligen träffa Johanna efter hur länge som helst. Hon är nämligen en av mina närmaste barndomsvänner, jobbade även tillsammans med henne på mäkken i somrast så det ska bli kul att ses igen! Kommer även att få psykka 4 boken av henne, eller okej jag kommer att köpa den av henne men för en billig peng om man säger så.


Dagens fråga, vart ska jag gå klippa mig? Några tips tas mer än gärna emot!


Från Kesäpäivät i somrast.

Let it snow let it snow let it snow

Damn så mycket snö det har kommit! Inte mig emot, äntligen blir det lite ljusare om dagarna och inte det vanliga grå. Sitter i plugget ännu och väntar på att papsen ska komma och plocka upp mig.  

Ikväll blir det plugg. Inge gym alls. Ska ta tag i alla gymnasie läxor och lite bokföringsuppgifter. Det behövs göras!

Latero!


Psykologi på aftis

Hey people!

Då var första gymnasie dagen över. Känner att jag inte riktigt kommit in i det ännu med det tar väl ett tag som vanligt. Ett par läxor till nästa gång har vi, så från och med nu bli det mer läxläsning, Jenny!

Beslöt mig även för att läsa Psykologi kurs 4 på aftis idag. Vi har nämligen bytt till Hälso med kombin eftersom det är lättare att skriva i studenten. Tänkte läsa två extra kurser till av psykkan så kan jag även skriva den i studenten ifall jag känner för det.

Ska snart iväg igen till plugget för lite info och sådant om kursen. Ikväll blir det väl gymmet med tjejerna? Borde ta och kontakt dem.

¤ So long


Ny period, här hej!

Yes, då var det dags för periodsbyte, denna kalla måndag. Har endast ynka tre lärare i denna period, har ingen aning om det är positivt eller negativt men något är det ju alltid. En spännande kurs vi kommer ha i denna period är mötesteknik. Trodde den kursen skulle vara precis som alla andra tröga teori timmar, men nej där hade jag fel. Kände verkligen att denna kurs kommer bli mycket intressant, vilket var trevligt!

Har även varit på ett studie besök till en bokföringsbyrå idag. Har aldrig förut varit på en sådan, men det var verkligen intressant kan jag säga. Fick höra hur typiska arbetsdagar ser ut, vad de har för arbetsuppgifter och allt som har med bokförings arbete att göra.
Dock kan jag säga att jag inte är hundra på att det är rätt inriktining för mig, men det jag däremot vet är att det är jätte bra att kunna grunderna i bokföring och om man lärt sig dom en gång sitter de i resten av livet.

Framtiden är dock en öppen bok.

Sitter för tillfället hos syster och ska övernatta här eftersom jag var på ett sent Body-pump pass och ska till gymnasiet imorgon. Från och med denna vecka fram till jul kommer jag att vara i gymnasiet varje tisdag. Detta eftersom jag tar kombi, ifall någon missat.

Skönt att endast ha 500 meter till plugget imorgon, GONATT! 


SVEA-systrarna, vintern -09


Så var helgen förbi

Gårdagskvällen tillbringade jag med ett par sköna typer i Hankom City. Där blev det dans, singstar sjungande i den berömda Bagarstugon och Erica testade även på en ny grej, nämligen att dammsuga utomhus. Förvånands värt bra gick det. Men jag menar om man heter Erica funkar väl allt, eller hur var det!? En rolig foto session with the car hann även jag och Erro med.

Senare på natten stack Jag, Erro, Olli & Grägg på en runda med bilen efter Emma till Smeba. I bilen var det fullt ös som vanligt, haha finns tråkiga åkturer tillsammans med er folket? Stack även en sväng till Jens, där det var fest. Där shakade vi en stund och körde senare tillbaka till Hankmo.

Random night as usual!

Bilder from the weekend.

Fredag



Lördag


Btw, crocs är hett vi vet!


Erica som dammsugar grus får avsluta kvällen.
Guys, it was a fun night!


Allhelgona

Vaknade för ett tag sedan och har just ätit en "hotell frukost" made by sis. Hon bjöd på fil med hallon,havrekli och sesamfrön och även GI- bröd, mums!

Hon stack just för att hålla barn gympa på LL och själv är jag på väg till Body som börjar om en stund.

Nu ska jag packa mina saker och sticka iväg!

Ha en fin lördag! 



00:55

Vad har denna tjej haft för sig ikväll?

Jo ni, jag hart varit till Souf in Singsby på middag med tjejerna. Jätte kul att catcha up igen, var som sagt ett tag sen sist. Sofia bjöd på underbart god hemlagad pizza och sina special muffins som efterrätt! Otroligt gott verkligen!

Senare kom syrran efter mig och nu har vi chillat, snackat, ätit och kollat idol.

Mysig kväll verkligen!

Nu ska jag börja dra mig i säng, såg t.o.m att det kommit lite snö där ute, vem vet så är det vinter imorgon?!

Gonatten people ♥


Because you're strong!



Allt är inte lätt här i livet. Det kommer alltid att finnas motgångar och människor man inte kommer överens med. Så är det bara. Allt detta lär man sig av under livets gång, hur man ska handskas med saker och ting.

Kom ihåg det, du är hård och klarar allt, eller hur vad det? Blicka framåt och tänk på alla positiva och roliga stunder du varit med om. (Tänkt t.ex. på den gången vi var påväg hem från tågstationen och jag tappade min väska mitt på trottoaren och knappt märkte det. Det var väl endå lite småkul?) Sådana där saker ska inte få tära ner dig, nej tvärtom. Du blir bara starkare!

Just because, I LOVE YOU

Lovely days

Denna vecka är verkligen underbar bland alla prov.

Igår hade jag dubbla prov timmarna efter varandra. Det började direkt från morgonen med Data och efter det fortsatte det direkt med Bokföring. Sammanlagt skrev jag prov i tre fucking timmar! Det blev det sammanlagt eftersom vi hade dubbeltimme av bokföring. Väldigt lovely kan jag säga! Sov i över en timme då jag kom hem igår. Det behövdes verkligen för att orka läsa på nästa prov.

Idag har jag hunnit med ett gym-pass på eftermiddagen och nu ikväll har jag lärt mig lite fysik som vi kommer ha prov på imorgon.

Som tur är fysik sista provet för veckan. Det skall jag fira med fika tillsammans med Nora & Jenny troligtvis. Efteråt ska jag på syrrans spinning! Yes, har inte varit på hennes program sedan i våras så det kommer bli skoj!


Nu väntar kvällskäk, NATTI

Intervju från peppar.fi



I onsdags blev som sagt jag & Emma intervjuade av Meri angåend vinterns mode asseccoarer. Hittade den nyss uppe på webben. Ni ser kanske var bilden är tagen? Hmm, var kan det vara om inte utanför självaste mäkken. Hehe, var kan man annars hittat två mäkken lovers liksom? Här kommer iaf intervjun!



Jenny Finne
, Vasa

– Min svarta mössa köpte jag på BikBoki Riga. Jag gillar den för att den är stor och varm. Cirkelhalsduken hittade jag på Gina Tricot.

Jenny tappar ofta bort sina vantar så det händer oftast att hon måste köpa nya. Men hon använder både nya och gamla accessoarer.

– Mössor är både snygga och varma. Skulle till och med kunna använda dem på sommaren om det inte skulle bli så varmt.

Jenny skrattar åt minnet av mössan som var kombinerad med ett halsskydd, så bara ansiktet syntes.

Emma Söderman, Vasa

– Eftersom jag tappade bort mina vantar var jag på jakt efter ett par nya. På Indiska hittade jag de perfekta vantarna och köpte en tillhörande halsduk på samma gång.

Emma funderar också på att skaffa en pälskrage till den kommande vintern. Men allt tänker hon inte köpa nytt, en del accessoarer från ifjol får hänga med ännu en säsong. En slags mössa kommer hon dock aldrig att sätta på sitt huvud igen.

– Något som verkligen får mig att skratta är de långa tomteluvsliknande mössorna med en tofs längst ner. Jag skulle aldrig ta på mig en sån igen fastän de skulle bli trendiga igen.



Hej Hej november !

Hey November!

Månaderna rullar verkligen iväg i racer fart. Kändes som jag nyss kom hem från Norge och det var i September och nu plötsligt är det november. Knäppt alltså!

Min dag har varit trög. Har aldrig fått upp flåset om man säger så. Skolan var väl okej som som vanligt. Stack även på ett gympass efter plugget, men inte ens där kände jag att jag kom igång. Nej vissa dagar är väl till för att vara tröga skulle jag tro? Så är det bara.

Hela kvällen har jag pluggat bokföring eftersom ett härligt prov väntar imorgon. För en gångsskull måste jag faktist erkänna att det känns som om jag föstår största delen av det vi har hållit på med denna kurs. Det är inte precis världens lättaste ämne, kan jag säga. Men som sagt, om man pluggar och kämpar lite extra för att lära sig börjar man oftast fatta till slut. Förståss, detta stämmer inte med alla ämnen men med vissa.

Nej, nu ska hårinpackningen ur!



RANDOM pic från i somrast. Haha, kan inget annat än skratta åt denna bild! Ni två är bara för gulliga!


RSS 2.0