Mat är viktigare än kläder...

En så fin dag som denna har jag spenderat på jobbet. Lovely, otroligt nog var det mindre folk än vanligt. Ingen lunch rusning alls, så dagen var riktit skön ändå.
Hann även på ett träning pass tillsammans med syrran. GASH, vad jag älskar LL, speciellt då de finns så underbara instruktörer, speciellt  sådana som H & J. Det är ni som GÖR stället, man får alltid en sådan härlig känsla efteråt då man har varit på erat pass. You go girls!

Nej nu Jenny, jag borde verkligen ta tag i det här med packningen. Ska nämligen till Sebastians villa över Midsommar, hela helgen rättare sagt. Ni kan ju tänka er hur mycket mat jag kommer ha med mig, eftersom det inte finns nåt bättre än mat enligt mig. Hehe. Det där med kläder är bara jobbigt. Har nästan funderat på att köra bikini 24/7, vi är endå på en villa så vad är det för skilland egentligen. Okej, jag ska väl få med nåt.

Ska bli himla kul det här med bastubad,simning & grillning och sånt som hör Midsommar till.

Trevlig midsommar allesammans!
Tror jag inte hinner skriva mer förrän vi sticker imrn på kvällen.

PS, syrran det börjar vara dags att komma hem nu innan jag hinner gå och sova. I'm waiting!


Last Midsummer - 09


Tacoröra & New Moon

I lördags stack jag till Smeba för att fira Ella som fyllt år under veckan. Det blev tjejmiddag & filkmkväll. Himla härlig kväll tillsammans med er, och alltid lyckas vi bli bra på bild också, eller hur?

Här kommer ett par bilder!



B & S

Wow, solen har äntligen anlänt till stan! Igår hann jag dock inte njuta så mycket av den för jag jobbade hela dagen, men idag har det istället blivit desto mer. Kvällen har jag spederat tillsammans med J på gymmet. Första gången jag testade på Body & Step. Trodde jag skulle var usel eftersom min koordination inte är den bästa men det gick ändå bättre än förväntat. Galet bra musik var det också som bara gjorde det ännu roligare.

Nu ska jag sticka i säng, jobb imorgon. 

Gonatt ♥

Daniel + Victoria = Sant

Jag måste erkänna en sak. Jag trodde jag aldrig någonsin skulle bli så HÄR fast i det kungliga bröllopet som ägde rum i går. Okej, de har hållit på med förberedelser hela våren och nu de senaste veckorna har de varit helt galna med att rapportera om precis allt som händer här och var. Hela min familj, speciellt mamma & syster har varit väldig intresserade av bröllopet och förberedelserna, själv har jag inte riktigt förstått mig på dem, hur man kan tycka att ett bröllop kan vara SÅ intressant?! 
Igår då dagen verkligen var inne, fick jag ändå en speciell känsla då jag såg allt på tv. Själva vigseln var ändå höjdpunkten, då man får se alla gäster som är inbjudna och deras vackra klänningar. Kände t.o.m själv nervositeten komma krypandes innan Victoria kom, det var så himla spännande och se hurudan klänning hon skulle bära upp och hur allt skulle gå. Kändes nästan som om man själv skulle upp till altaret, hehe. En och annan tår fällde man också, hela cermonin var verkligen jätte fin. 

Förutom att jag satt fast klistrad vid tv:n halva dagen firade hela familjen med tårta och champagne. Jodå, jag blev smått chockad över att mamma t.o.m hade köpt Champagne, men det är inte varje dag en kronprinsessa gifter sig precis. Så då det verkligen sker ska man passa på att fira ordentligt.

Så från och med nu, då jag har blivit så här fast i allt detta kanske jag ska börja prenummerera på Svenska DAM- tidningen, vem vet?


Dagen före vigseln, på väg in till konserthuset. Super fin klänning, enligt mig.



Wohoo, äkta man och hustru. Oj oj, så söta!


Rhodos Pics Part 2!

De första bilderna är från då vi hyrde en bil en dag. Den dagen var den varmaste dagen på hela resan ca + 35°C i skuggan och närmare + 50°C i solen, så sade de iaf på planet hem.
Sådan otrolig värme som det var den dagen har jag nog aldrig upplevt förut. Det var galet VARMT! Men gash så UNDERBART! Den dagen körde vi bl.a till Sambika stranden, en av den finaste stranden jag någonsin sett! Ett måste att åka till om man är där! Bilder från Rhodos stad & Ixia är även med.

Varsågod & njut!



Yes, det där var sista delen av bilder från Rhodos. Säkerligen kommer det dropp in några fler då & då..
Anyway, I already miss everything!

Picknick time !

I onsdags tog vi oss äntligen tid, jag & Ella att träffas. Hinner inte ses så ofta mera, men däremot då vi ses har vi verkligen massa att tala om. Dessutom var det hennes birthday så vi firade den också. Igår blev det mest jobb för min del, egentligen var det bara meningen att jag skulle ha ett kalas men sen ville de ha mig på jobb ända till 10 så jag stannade ett par timmar. Det hade jag inget emot alls, pengar rullar in de går bra...

Nu måste jag brumma iväg mot stan igen, ska hinna på syrrans spinnig och sen kallar jobbet.

See ya!


Ellalla 17 år !

MASSOR med grattis kramar & pussar till dig Ella idag! Idag är det din dag, så idag ska du njuta fullt ut! ♥


Because I really like this girl ♥

Kotzone på stan,

Denna dag har jag spenderat tillsammans med tjejerna på stan & tränat tillsammans med syster. En riktigt härlig dag kan man säga. Mindre kul var det igår då man fick köra hem i spö regn från stan. SOMMAR KOM NU, jag väntar... Säg snälla att du är på väg iaf så här kan det inte se ut.

Syrran vi har ett
BIG problem here, call me immadiately!

Rhodos Pics Part 1 !

Nu släppt Rhodos-bilder part 1! Sätt er bekvämt i era stolar och skruva upp volymen på er häliga musik och dröm er bort till sydligare breddgrader. Enjoy ! (Bilderna är i något så nära ordningsföljd, det kommer märkas med solbrännan, hehe)


To be continued...


Feel it.

Hey på er mina vänner!

Det var inte percis igår. Jag kan erkänna att jag inte haft varken lust, ork eller tid att skiva nåt hit så tänkte ta mig i kragen och berätta var jag donat med de senaste dagarna. På torsdagen besökte äntligen solen vår stad så det blev stek vid gustavsborg tillsammans med Evssi. Jobb & bio, sex and the city 2 hann jag även med den dagen. Fredagen blev mest en massa jobb, städning av hela huset, hälit spinning pass som ingen mindre än min kära syster drog & till slut även jobb.

Gårdagen blev en riktitg lyckad dag fastän regnet öste ner. Jag stack nämligen till Jakobstad tillsammans med ett par vänner på popkalaset som var i stan. Förutom det dåliga vädret var stämingen på topp, VILKEN FIILIS säger jag bara, GASH Lorentz & M. Sakarias uppträdde! Det var verkligen en grym KÄNSLA & så HIMLA KUL! Ett MÅSTE att uppleva, verkligen!
Fick även se min kändiscrusch DARIN! Han har verkligen varit en STOR favorit ända sen jag var liten(lågstadieåldern). Veronika Maggio & Redrama hann vi även se. Sen fick vi himla kallt och stack till en lägenhet för att värma oss en stund. Runt 1-tiden bar det av hemåt tillsammans med Jenny & Judith och Korv Görans Kebab, MUMS! Vet inte när det skulle ha smakat så gott som igår, jag var verkligen VRÅL hungrig efter en hel dag ute!.


4 pics from the weekend,


Alla bilder är Noras, hoppas det är okej att jag tog dom? (:

Please, take me back for a moment !


Farmors dag !

Hellu!

Tillbaka på jobbet om man säger så. Första jobb turen efter Rhodos. Den gick faktist betydligt bättre än vad jag hade trott. Jag har en del kvar att lära, men snabbare har det iaf börjat gå. Stack och gymmade efteråt och ikväll har jag varit över till fammo & faffa eftersom min älskade farmor fyller år idag! 
L-O-V-E Y-O-U.

Tänkte bjuda på några bilder antingen från Rhodos eller helgen ikväll. Vet dock inte vad det blir ännu.

Who knows?

Think I'm think I'm loosing control!

Timbaland feat. JoJo - Loosing Control


Denna har fastnat totalt.. Lyssna vetja!

TimeTimeTime..

ÄNTLIGEN, idag fick jag träffa mina godbitar som jag haft borta under en hel vecka. En ynka vecka låter faktist inte mycket alls, men jo det känns kan man säga. Det är på nåt sätt som om man lever i en bubbla då man är på resa. Man håller ingen koll på omväldens nyheter och inte heller hur nära och kära har det. Förståss, snackade jag med vissa via telefon och så men desto mer var det inte.

Otroligt kul var det iaf idag att se flera kända ansikten. Flera nior hann man även se, eftersom de hade sin avslutning middag idag.

Tänk, det där var vi för ett år sedan. Gash som åren går! Därför vill jag skriva åt er nior som går ut grudskolan imorgon, ta vara och njut av er dag imorgon! För det är just ER dag imorgon, njut verkligen av detta ögonblick. Man går bara ut grundkolan en ända gång i livet. Precis samma sak är det då det gäller studenten.

REMEMBER, det är er dag imorgon!


För ca 1 år sedan

Jag har...

Simmat i klarblått vatten
Stekt på stranden i otrolig värme
Sett ett av världens vackraste vyer ( bilder på detta kommer senare)
Ätit massor av mumsiga grekiska rätter
Hittat världens bästa Café (Synd bara att de ska vara så långt borta)
Och framför allt, käkat chips & godis varje dag!
DET ÄR ETT MÅSTE PÅ BEACHEN! Det kallar man semester!
(Kommer inte på mer för tillfället vad jag gjort, men antecknar nog det senare isåfall.)


Kan medge att jag blivit lite brunare än då jag stack, speciellt om magen och bena. Kameran har hunnit vara med till en del ställen så bilder lovar jag att klistra upp här någon vacker dag.


PS, grekiska övärlden var verkligen inte sista gången jag besökte, finns inge härligare än varma & goa greker!


RSS 2.0