Sweet Uf got a meeting



Var i plugget från kl. 08.30-10.45. Stack på spinn med sis, därefter blev jag finally ägare av ett par Dr Denim pants! Så från och med nu kan jag glida runt i ett par egna brallor och inte behöva låna emmets hela tiden, bra va? Efter det brummade hem för att skriva ihop enbtextkompetens, one down two more to go..

Nu ska jag iväg till min lovely homie Ida i Korsnäståget, för ikväll har vi nämligen möte with the cupcake crew at her place. Vi ska få ihop skrapat en mellanårs rapport angående hur businesen har gått för oss, how exciting!
Ey yo people, i'm off..


It gets stuck on repeat


Jessie J Ft David Guetta - Repeat

Absolute chill


Helgen stavas
C H I L L på mycket high-level. I fredags blev det fredags mys med bruttzen i Bröle skogen och igår böt jag Bröle skogen mot Vallvik skogen. Det blev hemma kväll med La Famila. Tortillas, glass, kexchoklad (äkta från Sweden, tack erret!) & ostbricka stod på menyn. På tv:n rullade Wallander och O.C om vartannat..

Om jag skall vara ärlig tror jag det var första lördagen efter min 18-årsdag jag actually var hem hemma på landet med familjen en lördagskväll. Rätt wicked asså. Dock var en sådan mer än behövlig.


Off, for some training

Sticker iväg till tha city för lite träning med Emmet, idag är det ingen mindre än syrran själv som kommer peppa oss på Spinn-Core.

Bjussar folket på Afrojack's nya dänga!

Afrojack & Shermanology - Can't Stop Me Now


Saknade vänner



Jag har bokstavligt talat A B S T I N E N S efter mina buddies.
Jag vill gosas.
Jag vill kramas.
Jag vill skratta.
Jag vill bröla.
Jag vill härja.
You Name it.
Jennet doesn't work at all without you guys.. ♥
 
Chockerat nog kom jag på att jag inte sett en enda av er denna vecka, förutom rössin som lotsat på i plugget nu som då..

Imorgon ska jag i varje fall träffa tjejen jag inte sett på about one year känns det som.
Erret I'm all yours tomorrow! (Och även alla andra Chiccolos)

Ps. Fett mycket tack till dig äspn, för samtalet.
You made my evening,
" Hardcore tuti" elr hur var det? Hehe

Call On Him Eric Prydz



Eric Prydz - Pjanoo

Eric Prytdz - Call On Me


Stack och haffade two tickets for me and äsp to Eric Prytz konserten, som kommer äga rum vid Fontana den 17.2. Vilket betyder dagen efter penkkis... Haha, får se i vilket tillstånd man är den dagen men hey, HOUSE MUSIC LOVER som man är kan man inte missa en sådan chans, att få se denna lirare live! Dessutom kommer även Dj Preal som lirade at Viva Las Vasa last time, vilket var helt makalöst! HIT efter HIT rullade på, så jo mina vänner jag kan inget annat än förutspå en kanon kväll!

För att lätta upp vardagen lite granna..



T-Pain vs Chuckie feat. Pitbull
- "Its Not You (Its Me)"


Sean Paul - She Doesn't Mind (SJUKT BRA Remix)

Martin Solveig & Dragonette feat. Idoling - Big in Japan

Flo RidaFt. T-Pain & LMFAO - Run To You (Sprillans nytt!)



Just keep on going



Har haft N A D A skola under de två enaste dagarna. Verkligen behövligt! Har endast ons - tors skola denna vecka och så rullar helgen in igen.. Det låter som ett rätt slappt liv va? Dock är det alla annat än detta kan jag säga.. Både idag & igår har jag satsat på english studying for the exam, which is in comeing soon.. Dessutom har jag fått in en del arbetsansökningar, inlämningsuppgifter angående slutarbetet, ansökningar till olika skolor och så vidare.. Det är väldigt många bollar i luften at the moment.
Kan bara säga att känslan som kommer uppstå den 31.5 kommer vara
 minst sagt OBESKRIVLIG!

Ni ABI:n som känner jag som mig för tillfället med stress inför studentskrivningarna, studieansökningar och inträdeprov and so on.. Hey people, we're in the same boat. Ända vi kan göra är att tänka positivt & kämpa det sista.

Show Em' what you got bara!

Saturday's menu


Det blev som sagt en stor FET avslutnings middag på lördagen. På menyn stod det kycklingsås med cocos & lime och ris till det. Dessutom drämde vi till med en stor remix sallad, sjukt god verkligen! Efterrätten var glass. Dock blev det ingen vanlig glass, nej denna gång testade vi på något nytt så som TJÄR glass. Jag och aspen kunde ha käkat hur mycket som helst av den, dock föll den inte riktit i smaken för de andra...

Det där fick bli startskottet på halv 8 hos mig, nu är bara frågan, var kör vi nästa gång fellas?

Helgens fynd!

Avicii & Rihanna - We Found Love / Levels MASHUP

Svettigt På Playan


Snabbvisit till juntteboy, vidare på lite pre-party at my place, anlände till beachen, sheikade, svettades, färggranna drinkar slank ner, timmarna gick, solen gick ner och kvällen avrundades i lyan tillsammans med tjejzen. 
Wicked night, again. 

Ps.
JEPON var godare och färggrannare än vanligt, checka in sista bilden!


Some taste's from yesterday



Fick nyss ihop skrivet den sista textkompetensen, wiho! Nu ska jag ta dammsugaren i handen och röja upp lyan for the last time.. Ikväll blir det nämligen en stor fet avslutningsmiddag med fellasen, eftersom det är sista kvällen in tha city. Imorgon bär det av till the wild forest, again.

På tal om ingenting..

Kom nyss en postiljon förbi sjungandes i trapphuset.
Trevligt när man hör en sjungande postiljon enda från sjätte våningen till bottenvåningen.
Through the whole house liksom.
Borde nästan ha stuckit ut huvudet genom dörren och tackat för sången!
Härligt när det finns människor som gillar sitt jobb så pass mycket, haha.


Yeasterday was SO much FUN!

Vaknade upp med dessa hälsningar idag:

Och det här var det första som kom upp på datorn när jag öppnar den..

Kan lätt kontatera att gårdagen var preatty A W E S O M E.


Sola & Bada i Pina Colada


Det där var förra årets sommarfest al lá BADASSCREW.
Nu är det dags för part two, fast denna gång sätter vi solhatten på och styr kosan söderut, nämligen till Oliver's!
En solig fredag till alla partyanimals!


Jason Derulo - Breathing


Come home baby !



Lycka till i stavhoppningstävlingarna nu och glöm för gudsskull inte KEXCHOKLADEN!
Massor av kärlek till dig haran


Some days off



Denna veckat har gått som på löpande band. Pluggat, tränat, träffat buddies (de på bilden ovan) och så har det rullat på om och om igen.. Textkompetenerna ligger i en vacker hög och väntar på mig, likaså engelska uppsatsen. Dock fick jag avverkat en textkompetens och en engelska sammanfattning idag, bra jobbat jennet! Bara några till nu..

Förövrigt njuter jag av de sista dagarna i stan. Damn it, det kommer verkligen ta emot att ta sitt pick och pack och sticka hem till skogen igen.. Dock finns det även en positiv sak i det hela,
MY BIGAH SISAH kommer nämligen hem på heltid på söndag! Snacka om lycka, detta innebär alltså att hon är stuck in Vasa framöver ett tag. Lovely! 

Ps. Sjukt skönt att ha en lång helg framför sig, Torsdag - Onsdag ledig.
Amen durå, de känns rätt bra nu asså!

Found love, I think it found us

Här kommer en smashig remix av Flo rida på Rihannas mega succé We found love!


Rihanna Feat. Flo Rida - We Found Love (Remix)


My monday in a box


Slutade plugget about halv 12 idag. Knåpade ihop en textkompetens om en rubbad kille. Därefter fortsatte jag study some english och om en timme skall jag infinna mig på gymmet tillsammans med my buddie in crime, emmet. Därefter blir det Strandgatan med Erret & Jennet.

En fortsatt fin måndag åt folket!

English rap, here you go!

Här kommer lite engelsk rap, av Stephen Paul Manderson, eller mer känd som Professor Green. För tillfället spelas denna låt, precis överallt! På radion, gymet, folk snackar om den ja-a rubbet. Dock kan jag inte säga annat än att den är jädrans bra! Här har ni både orginalet och en skön remix, ENJOY!  



Professor Green
  - Read All About It


Professor Green  - Read All About It Cachill remix

Hungriga magar & Chill


Har bl.a. umgåtts med dessa buddies, this weekend.

Helgen har gått i C H I L Landets tecken. I fredag kom en bunt med hungriga magar till mig för lite tex mex, precis det var tortillas som stod på menyn.

På lördagen ringde en sömnig Tåuny och frågade om han kunde komma över på kaffe. Vi chillade och senare stack vi och handlade mat, igen. Dit hittade även en hardworking woman emma, som även hon var vrålhungrig efter en tung arbetsdag. Pasta carbonara & batong bröd stod på menyn för denna kväll.

Senare rullade vi även iväg med bilen efter en film rulle. Finally fick jag se den efterlängtade 8 MILE, som jag har försökat se under de senaste åren. Damn, han kan rappa den där snubben! Blev en aning såld efter alla battles, actually.

Idag stack jag hem till landet på mat och kom just hem från gymet. Kan inte annat än säga att jag verkligen taggat ner denna helg. I think it was needed.
Imorgon är det plugget från 08.30 - 12 och tisdag ledigt.
Preatty awesome måste jag säga!
Dock ska jag verkligen study english nu de dagar jag har off.

Ha de!

Senaste kapet av Avicii



Weekend fiilis to the people!

David Guetta Ft Crystal Nicole - I'm A Machine


Snöyra on high-level



FRIDAY today. Vilket innebär att jag haft en day off. Stack till gymmet, tog mig just och just hem från stan i snöyran..Därefter kom eminem in yrandes genom dörren för att hämta upp some stuff han glömt här. Han stack just härifrån och nu ska jag börja röja upp här i lyan lite granna, för ikväll inväntas det matgäster här på skolhusgatan. Får se vad vi får i hop kockat här i kokvån.

Trevlig helg alla snögubbar!

Yesterday's



Igår kväll kom Aspen & Emmet över för att njuta av de underbara smörrisarna och bakverken Jennygirl fått med sig hem från jobbet. Senare kikade även Cessan in. Efter ett par mange låtar och skratt, rullade vi ner för backen för lite sällskapsspel at DOM. Första gången jag satte min fot på detta ställe, en mycket annorlunda bar/pub om man säger så. E & C gick för att beställa läsk som vi senare satt och smuttade på medan det spelades KIMBLE för hela slanten. Behöver jag nämna att de var självaste nybörjaren som tog hem segern?

Nu kokar makaronerna i kastrullen och ska snart cykla iväg till gymmet i snöyran..
Happy thursday people!


This is what is called LOVE

Avcii har redan gjort mig knäsvag otaligt många gånger.
Vad tror ni då jag tycker om den här snubben?
Andreas gör en cover på en av den bästa Avicii låten som gjorts, någonsin.
People, i'm wordless.


Andreas Moe, ny lirare på gång


JAG ÄR SÅLD!!!!
Sökte nyss upp en låt som för tillfället spelas på repeat på NRJ.se, det var låten nedan. Dock slutar inte storyn här. När jag klickar upp denna sköna track ploppar det upp alla världens länkar till Andreas Moe's andra låtar så som Fade into darkness, titanium, Breakeven and so on.. Det här gjorde då att musiknörden jennet blev totalt nerkärad!
Den där snubben har alltså gjort massa med sköna covers, på i princip de allra bästa låtarna!

John de Sohn Feat. Andreas Moe - Long time (NRJ hit!) 

Andreas Moe - Titanium Cover

Andreas Moe - Breakeven cover


Jag googlade upp snubben snarast möjliga och det visad sig att han är en 19-årig grabb från Stockholm. Så som även de stora dj: arna Avicii & Alesso.
Han har gått i musikskolan Rythmus i Stockholm och har lirat gitarr ända sedan 12-årsåldern. Han är en mycket musikalisk grabb, spelar båda  gitarr, piano och likaså trummor och bas. Nu satsar han även på rösten och skriver ihop egna låtar. Dessutom har han knixat ihop låttexter till Hip-hopern själv Petter.
Damn, Sverige kan verkligen det här med att leverera fram stjärnor!


Wild Ones - David Guetta & Nicky Romero Remix


Hur kan denna man gång på gång lyckas lira ihop endast bra låtar och remixer?!
It's seriously sick.
Nämn en usel remix denna man gjort?
 Isånafall bjuder jag er på middag till mäkken, på momangen asså!
 


Some training inspiration to the people!

Två tränings pass later sitter det galet bra med en home made Blåbärs smoothie. Tack syrran för tipset!
Dagen har som sagt gått i träningens tecken och även some english texts har jag traglat mig igenom.
Däremellan var jag hem en sväng och käkade
mami's deliciuos food.
Det stämmer faktist att den blir mycket godare när man äter den mer sällan.
At the moment är det me myself som får kocka i köket, därför var det underbart att komma hem till färdigt dukat bord!

Här kommer lite tränings inspiration till folket!
Snyggt, trenidigt, svettigt, sjukt bra musik you name it. Nike knows how to do it.
Om ni har svårt att dra rumpan ur soffan till gymmet eller på en löprunda,
LOVAR JAG NU att ni vill hoppa i träningoverallen bums! Energin bara flödar efter dessa videos.
 Just do it, people!




Ny skön period på inkommande..



Igår ramlade ett positivt mail in på mailboxen. Nämligen schemat för den ny perioden i gymnasiet. WOLA säger jag bara, så hade man TISDAG & FREDAG LEDIGT! Det här beror dock på att vi endast kommer läsa Engelska & Modda, vilka vi kommer skriva i vår. Därav så lite timmar. Preatty awesome actually!

Det här betyder att jag börja plugget först på ONSDAG, eftersom VG troligen hade någon slags intoduktions dag idag eftersom VG och Lysca nu är i samma byggnad, därför tyckte lärarna det skulle vara vettigare om kombi eleverna kom först till onsdag. Det här är absolut inte mig emot!

Ps. Får finally börja se rössin lite mer ofta nu eftersom jag kommer börja röra mig i samma zoner as you girl!

Helgens HIT!


And off she went again..



Då var syrran iväg för de två sista veckorna av sitt utbyte i Austria. Förvånandsvärt smärtfritt har dock hösten gått. Båda tjejerna har haft rätt fullt upp på olika håll, därav har man väl inte hunnit känna av den där oerhörda saknaden, så är det i varje fall för min del, i guess.

Eftersom nu tjejen på bilden är borta i två veckor, har lil sis råffat åt sig kämppän för dessa veckor. Nej, det går inte beskriva friheten av att få ha en lya för sig själv och dessutom i STAN, vilket betyder nära till allt.
Guldvärt för en juntti ska ni veta!

Anyhow, idag har jag börjat pluggat på some english inför studentskrivningarna som är upcomeing..Nu jennet ska du verkligen ta tag i det här med plugget och studierna. Det här är banne mig den sista terminen i Yrkes & likaså gymnasie för min del.
Eli nyt skarpatan vähän..


Wild Young And Free




Yesterday befann sig jennet på donken mellan kl. 12-19.30. Därefter brummade jag till lyan i centrum för att senare pre-parta med polarna. Kvällen blev SPONTAN, again. Stack till krogen with the big F för att bokstavligt talat skaka rumpa the whole night long!

Efter en skosula mindre och lite näsblod stack jen och jag vidare på lite after-party med  mäkken mat, Alla MANGLAR PÅ NU & Tomas Ledin låtar i en blandad remix. Därav blev natten ung, igen...

Du party Siv, vi gjorde det igen och denna gång med bravur! Typ kvällens svåraste "i say whaat ord" HERKUTELTU LOPPUU, haha. Tack än en gång dunderbara du för en wicked night!

Fredagen's Bravader

The one and only "Sexy and he knows it" fyllde 18 bast i veckan, vilket firades med dunder & brak! Stack alltså på lite kalas at duden själv som bjöd på godheter av alla de slag.

Aspen kom och plockade upp mig med grodan för att fortsätta in till stan på lite pre-party at Victor's Place. Där blev de byte av lampor efter att jennet själv lyckats få sönder en, Dj:ande, frihetsgudinnan wannabe photoshoot and so on..

Kvällen avlutades på Ollis tillsammans med alla nyrakade OHI On:are on the floor. Känslan när LEVELS dunkar ur högtalrna på Ollis är mäktig kan jag säga! The whole night avrundades senare av vid HESE av alla ställen. Jo ni läste faktist rätt, dra mig baklänges MÄKKEN hade stängt kvällen till ära..Observera en förstörd Erret på sista bilden!

Om du äter, äter vi allt



Gårdagen bestod av en date med killen på bilden. Därefter bar det av till gymet med min andra halva Emmet. Det blev Spinn-Pump som actually syrran höll för första gången på WSC. Well done där tjejen!

Senare på kvällen spårade det åter igen till "Brööle skugen" där det blev sällskapspel all night long. Det vill säga Pärelä Baarin & Alfapet. Måste erkänna att det var premiär för mig att spela alfapet, har alltid trott att det har varit ett rätt lame spel, men det var rena motatsen kan jag säga. SHEAT MÄN, vilka ordkombinationer man kan få till, like FISADEKOR... jodå bara polarna godkänner ordena går allt vägen, höhö.

Klockan hann gå långt in på småtimmarna innan vi hade filosofera klart om våra sommar planer och helgens planer för den delen också. Då är det FFFFFF som gäller. Erret & Emmet, ni minns vad F:ena står för visst?


Day with Vix



Sitter hos Vickan at the moment. Vi lunch datade och hade samma problem som alltid, vilket ställe skulle vi välja?! Efter mycket om och men endade vi up at Rosso med varsin Pann pizza. Delicious it was!

Nu sitter vi hos henne. Vix lirar gitarr medan jag drogar denna låt, snacka om remix.



Anyway nu ska vi iväg och svettas till gymmet, so long fellas!


Inväntar sina våffel buddies..



Inväntar mina våffelpolare som ska komma över på lite våffel & cupcake party.
SHEAT MAN, that's what i need right now.

Kusinerna 5 år!

MASSOR MED FÖRSENADE GRATTIS KRAMAR TILL ER UNDERBARA TJEJER!
Hoppas ni hade en fin dag & åt mycket prinsesstårta igår!
Miss U guys ♥


Happy New Year 2012 fellas!

Nyårsafton till är stack jag & Erret iväg på årets sista spinning pass tillsammans. Därefter blev de vild shopping av både mat & godis i olika butiker staden över. Efter det stack vi till Bröle för att fixa ihop lite coctail-sticks och förberedelser inför kvällen.

Runt halv 8-tiden började party animalsen anlända till Emmet's för att njuta av en bit mat och en sjuk frågesport bjöds det också på.
Därav spårade kvällen till lite olika håll för allihopa. 
E,T, J & jag
stack till Steffis för some party medan de andra fortsatte göra Smedsby osäkert.
12-slaget firades med tha baddest four med skumppa och fyrverkerier.

Kvällen blev än en gång ung och and off we went to emmet's again, denna gång med kexmannen som chaffis.
Där slutade inte kvällen för min del nej, kosan styrdes än en gång mot tha city, with some good company.

Nu mina vänner gör vi år 2012 minst lika kul som förra året, tamej tusan LÅÅT HE SPÅRA, säger jag bara!


RSS 2.0