KUSINERNA 4 ÅR IDAG!

MASSOR MED GRATTIS KRAMAR TILL TVILLINGARNA MIRA & SELINA IDAG!
HELA 4 ÅR BLIR DE!
Hoppas ni får en fin dag & Gott nytt år till hela familjen i Sverige! ♥


Årsberättelse 2010

Nu har jag gjort en liten årsberättelse i både text & bild här på bloggen. Ni som inte känner att ni orkar läsa detta kan bara rulla ner på sidan och checka bilderna istället. Däremot för er läslusar väntar en liten berättelse om vad jag gjort detta år.

Detta år har gått i resandes tecken. Jag har bl.a. varit till Åre, Rhodos & Norge. Dessa ställen är alla helt nya för mig, dock otroligt fina platser allihopa. Dessutom har jag hunnit ha skoj med mina vänner på bl.a Pop Kalaset, Jeppisdagarna & Konstens natt. De är bara ett fåtal av de evenemang jag hunnit med under året.

Jag har träffat otroligt många nya människor och fått nya fina vänner. Jag har dessutom haft mitt första riktiga sommarjobb, det var på inget mindre än Mc Donald's. En sommar jag inte kommer glömma i första taget. Jag har även hittat de människor som jag verkligen trivs bäst med. Jag kan inget annat än njuta & ha kul då jag umgås med sådan härliga människor som er. Ni ger verkligen guldkant på vardagen och ingen ingen i hela världen förstår min humor så bra som ni gör!
För att inte glömma min alldelse för underbara syster. What would I be without you? Även vi har rest rätt mycket tillsammas på egna trips och hängt snåra i lägenheten som vanligt..

Jag kan lungt konstatera att år 2010 har varit ett av de bästa på många många år, kanske till och med det bästa under hela min historia.


TILL SIST,

Stort tack till de människor som varit med mig under detta år och gjort det till det roligaste & galnaste året på länge!
Jag tror och hoppas att
2011 kommer bli minst lika kul!

NU
, kommer bilder på höjdpunkterna jag varit med om detta år, VARSÅGOD & NJUT!

SKOTERUTFÄRD NR 1



SKOTERUTFÄRD NR 2



ÅRE, Mars 2010 





STOCKHOLMS TRIP WITH LA FAMILIA, Mars 2010



PÅSK @ Jessi, April 2010



VAPPEN @ Natta, Maj 2010



SKOLAVSLUTNING, Juni 2010



RHODOS, Maj-Juni 2010



POP KALASET I JEPPIS, Juni 2010



MIDSOMMAR @ SEBBE, juni 2010



JEPPISDAGARNA, Juli 2010



STOCKHOLMS TRIP WITH SIS, Augusti 2010



KONSTENS NATT, Augusti 2010



JUTHBACKAMARKNAD/ERROS BIRTHDAY, Augusti 2010



VILLAVSLUTNING, Augusti 2010



PRAKTIK I NORGE, September 2010



LADY GAGA KONSERT, Oktober 2010



MITT FÖDISPARTEY MED 80-TALS TEMA, Oktober 2010



Där sätter jag punkt. Finns dock en del bilder från HALLOWEEN & JUL men de får ni själva leta upp i arkivet om i är intressserade.

HA NU ETT HEJDUNDRANDES GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS, så ses vi nästa år hehe!

Hey, I'm the player !

Fick fint besök från Jeppis i måndags av Sandra. Det blev en massa snack hela kvällen lång, mycket att ta igen efter så många månader man inte setts. På tisdagen tog vi bussen in till stan, där vi träffade Alina & Milja för att checka lite REA. En FET lunch hann vi även med vid KotiPizza. Shit vad jag blev mätt, fem före att sprängas helt klart!

Kvällen tillbringade jag med tjejsen i den berömda bagarstugon. Mycket intressanta samtalsämnen, skratt & allmänt härjas blev det som vanligt. Streetdance & Sunes Jul beskådades även uner kvällen.

Dagen



Kvällen



REMEMBER!

ERICA, som sagt din röv är lika mjuk som en vattensäng & SOCKAN, du bör akta dig efter popkornsattacken igår, jag vill ha REVANCH!


Jeppistjejen kommer äntligen på besök!



YE YE YE, imorgon kommer äntligen denna underbara tjej ner till Vasa och stannar till tisdag. Vi har inte setts sedan augusti. Fastän avståndet inte är längre än ca 80 km har vi inte träffats en endaste gång under hösten. Dock är vi båda två väldigt upptagna tjejer med dittan och dattan så det förklarar en del.

Men nu nu, har vi äntligen har vi fått det inpassat för oss båda. Mer än roligt kommer det att bli!

Nighty guys♥ 

Jul i Vallvik 2010


Fyra bugg & En Coca - Cola

Gårdagskvällen slutade alltså med att jag stack iväg till Hankmo, där de hade sitt traditionella julfest. Missade dock själva teater programet eftersom klockan hann slå 21.00 innan vi kommit hem från Jeppis. Där hade vi spenderadt hela dagen tillsammans med släkten och massa god mat som hör julen till.

Då vi kom hem packade jag snabbt ihop mina grejer och vips var jag i Hankmo! Där snurrade vi runt på dansgolvet hela kvällen lång!  Det där med vals, foxstrott & bugg är verkligen galet kul! Synd bara att sådana danser ordnas så pass sällan nuförtiden..

Runt två tiden började vi traska hemåt tillsammans med Sassa. Himla kul att träffa den tjejen eftersom det var väldigt längesen vi sågs sist. För knappt två år sen satt vi så gott som varje dag tillsammans på lektionerna i skolan, dock inte mera..

Efter att sagt gonatt till Sassa började plötsligt en helt okänd katt förfölja oss. Jag & Jenny försökte att inte bry oss i den, vi tänkte att den kanske lägger av då. Men nej, där trodde vi fel! Då vi kommit ända fram till trappan stod den där med oss som om det vore världens självklaraste sak att den skulle följa in med oss.

Då tog Jenny i med kara tag och tog tag i en sopkvast och tog sats för att shasa bort katten. Hon hann endast ta ett par ynka steg innan hon halkade omkull och låg på rygg mitt i snödrivan, hahahahah gud som vi skrattade! Den synen går inte att förklara, den måste ses med egna ögon.

Då Jenny låg där på rygg tänkte jag att jag måste hjälpa henne här nu om det ska bli till något. Så jag grabbade tag i en annan sopkvast och så tog vi ny sats för att skrämma katten. Vi sprang, härjade  och råmade som kossor men den jäkla katten stod kvar på samma FUCKING ställe!

Efter att ha skrattat åt oss själva en stund sket vi i katten och gick in. Den fick väl vara där bäst den ville då om den skulle var sådär förbaskat envis.



Vad kan man säga, kvällen blev helt enkelt en HÖJDARE!
 


GOD JUL ALLESAMMANS !



Gårdagen firades inte riktigt enligt traditionerna, dock blev den endå riktig lyckad!
Idag pyser jag iväg norrut..

Ha en riktigt skön julhelg allesammans

MADCON got a new album!



Här kommer två sköna låtar från MADCONs senaste album, dock är de kanske inte lika svänginga som Glow men rätt sköna är de endå, chek them out!

Madcon - Outrun the Sun


Madcon - Worldshaker

Det sägs att det blir kallt till jul...



Idag har jag & gänget varit på en "privat" Body pump timme som självaste syster drog. Hela timmen filmades pga den ska sändas in till Les Mills kontoret i Stockholm, där ska de ska se om hon har det som krävs för att bli en officiell Les Mills tränare.

Hoppeligen blir hon godkänd också, rolig timme var det iaf. Fiilisen blev helt annorlunda då vi var en mindre grupp och dessutom kände alla varandra. Sånt där borde ordnas oftare, hehe.

Idag har jag dessutom fått alla kappar inpacketerade nu återstår bara julstädning & julgransklädnaden. Det där får jag & syster ta tag i imorgon.
Då blir det även
julmiddag tillsammans med chiksen.


I just had sex and it felt so good

Sukka skickade denna låt till mig ikväll. Himla skön låt, men vad tänkte de egentligen med då de gjorde texten till den?
Checka även in vem som är med i videon, de kunde man inte tro haha.


En dag på stan med denna grej



Nu är äntligen alla klappar inhandlade. All packetering är det endast som fattas nu. Stack in till stan med tio bussen och därefter blev det ett gym pass tillsammans med chefen själv. Efteråt blev det käk på Sub och en del julklapps handlande och allmänt yrande i stan.

Förövrigt har min uppladdning av hösten bilder börjat på FB. Puh, har verkligen en del bilder att klicka upp där! Så där blir det om man inte är smart och slänger upp dem direkt det hänt någon större händelse. Det där får du ta och bättra dig på Jenny..

♣ Tjolahopp


Visst kan man ha kul även på toan?



Imorgon ska jag ta tag i gymmandet igen. Känns nästan som en nystart. Har inte tränat på över två veckor.
That's much, enligt mig. Hoppeligen hänger även gympolarn S med. Även de sista klapparna ska inhandlas imorgon.

GRATTIS SYRS, endast 1/3 kvar i bokföringen nu så har du den genomfört. Just keep on doing your thing, ska du se att du kommer igenom det.

Gonatt mina vänner

Twinsen & Inas SurprisingPartey !





TACK för en livlig kväll folket!

Äntligen är jullovet här !

Fredag var dagen. Jag lämnade in mitt sista prov för året och klockan slog 12. DÄR SATT DEN! Tamej tusan nu är äntligen jullovet här! I närmare 3 hela veckor ska jag bara göra saker som jag älskar att göra av. Nämligen umgås med nära & kära, träna och käka en massa underbar mat! Efter allt slit jag gjort i de närmaste två veckorna känns detta bättre än bäst.

Lovet inleddes med en stor FET lunch tillsammans med fina sis och senare på eftermiddagen började fixandet inför Nora, Koffe & Inas överrasknings partey som ägde rum på kvällen. En väldigt lyckad tillställning måste jag säga. Efter en del jobb tillsammans med tjejerna fick vi endå till det till slut.

Bilder från partyt är på kommande, så länge får ni checka in denna!


Nu kämpar vi den sista veckan !

Då hade helgen seglat förbi igen. En massa pluggande är vad jag har underhållit mig själv med denna helg. Visst har jag även hunnit med en del annat trevligt också. I fredag blev det middag & IDOL final tillsammans med syster & barndomsvännen Joanna. Igår stack jag tillsammans med E & S på fest till Sanna, trevlig trevligt!

Bilderna får tala!

FRIDAY



SATURDAY






Sköna miner är allt jag kan säga, thank you guys for a nice night!

Mammas & Moffas dag !

STORT GRATTIS TILL KÄRA MAMSEN & MORFAR IDAG!  Coolt då både far & dotter fyller på samma dag!Anyway, hoppas ni får en hejdundrandes dag!

Skrev nyss klart bolagsrättsprovet och fick ut det nästan direkt. Yes, första trean kammades hem för denna period! Nu tycker jag vi fortsätter i denna takt!



FÖRÖVRIGT, who's the winner tonight? Jay or Minnah?

Hej & Hå här kämpar man på..

Jag vill inte tänka på hur förbaskat många prov jag har framför mig. Nej, jag tackar och bockar för att det är helg imorgon.



Är det bara jag som inte kan ladda upp bilder på blogg.se? Denna bild är därför tagen ur arkivet, please börja fungera igen!

ARG_NÖRD_94

Kom nyss hem från S där jag tillbringat kvällen med att kleta lite färg i hennes hår. Resultatet tror jag hon gillade, om jag uppfattade henne rätt så att säga. Vi hann även med att åteuppliva gamla minnen på berusad.org som en gång i tiden var sidan man mer eller mindre levde på.

Måste bara säga att dina kommentare är MER än underhållande, gash SOM jag skrattar varje gång du har kommenterar något. Haha, du är allt rolig du!

Favvo låtar at the momento!

Flo Rida
- Turn around

Flo Rida ft Akon - Who Dat Girl



PS, STORT GRATTIS till dig JENNIE idag på din 18 dag! Lycka till with tha carcard!

TEMA - Orientaliskt

Igår blev det som sagt födelsedagsfirande för minstingarna Nathalie & Rebecca. Hehe, nej sådär får man väl inte säga. Nu har iaf alla in tha "crew" fyllt 17 bast. Detta betyder alltså att nästa person som fyller år blir hela 18 år gammal!
Gash, vi som just fyllde 15 och fick moppekort & hade värsta festerna i "bagarstugon", vart sprang dessa år iväg?

Igår beslöt vi även att vi ska gör en "grej" varje gång någon av oss tjejer fyller 18 år. En sorts traditon om man säger så. Vad vi kommer göra är en annan fråga?


Kan man göra något annat än att skratta & ha kul med er tjejer?
NI ÄR UNDERBARA


Gratulerar Finland!

Ack så skönt det kan vara att få vara ledig en extra dag. Eller okej, tog förståss redan ledigt i fredags men what the häck som om det skulle vara någon större skillnad. En riktigt härlig helg har jag i allafall bakom mig. Fredagen bestod av mys med Backlund & Rodén.

Lördagen fortsatte med chill. Då tillsammans med Söderman, Rodén (Gertrud-Berit) & LA Gigolo. På dagen hann jag även med att träffa Sis & Maria. Jag agerade som kock, tacoröra var dagens meny & Maria som stylist. Syrran skulle nämligen på Hankens årsfest. Så vi hjälpte gladeligen till med både mat & klädsel & smink. Resultatet blev minst sagt toppen! Likaså var väl själva kvällen, inte sant?

Gårdagen blev även den en vacker berättelse med både gym, födelsedagsfirande, mat & underbart sällskap!


O U R - P A S S P O R T S

Gårdagens bilder är på G, håll ut!

Mina förebilder

Hej, nu har jag just vaknat hos tha sock och ska snart ta den berömda gerbybussen in till stan. Vi har sökt upp lite inspiration såhär morgonkvisten till ära. Det var två par som jag blev så tagen av, de hade så skön stil. Ska knäpp upp nå bilder av de nu. I hope you like it!

Här är deras frisyrer, och jag menar!! Look at them, oooh lovely, tänk om man sku få ha sådant hår!

& Jag blev SÅÅÅÅ glad när de hade önskat god jul åt alla som besökte deras sida. Det värmde riktigt i kroppen av vilken känsla de har i denna bild.

I love them <3333333

De tränar ju också, så de har ju en hel del muskler, jag säger bara uuuhllallaaa!

Japp men nu ska jag fara, jag ska hinna lacka naglarna röda som mina förebilder också har, som ni ser. Kan ju berätta ännu för de som inte förstog att min absolut högsta önskan är att bli som dehär två, som rudith och hjärtrud-berit alltså :)


REBELL, hey that's me!

REBELL, yes det är precis just vad jag är. Idag har jag nämligen skolkat från plugget.
Vi skulle endast ha haft tre ynka timmar idag. Dessutom var två av dem, självständighetskonsert.Då är det väl endå självklart att man lämnar hemma och sover ett par extra timmar. Jepp, det är exakt vad jag har gjort!
Städat och pluggat har jag även hunnit med.

NU, ska jag pack my stuff och dra mot stan.
Blir gym & fika med Bullen och senare mys tillsammans med Sweet S.


Då säger jag gonatt...

» Aslutar med denna sköna låt!

Petter, Ison & Fille och Mogge - För Alla Dom


PS, sitter bra med en skön sovmorgon imron. Börjar nämligen först 12.45! Ibland älskar man endå att gå i yrkes, hehe.

Sleep well to hell! (Så som min knäppa vän S brukar säga)


Rebecca 17 bast idag!

Då var det dags för Rebeccas födisdag, det är verkligen många som fyller i december.
STORT GRATTIS TILL DIG VÄNNEN PÅ 17 ÅRS-DAGEN! ♥
I helgen ska det firas!


Hi tech day !

Yesterday was really like that, haha! Igår efter plugget stack jag till stan tillsammans med Sukk & Asp. Vi gick och käkade till ett kinesiskt ställe i saluhallen. Vet dock inte namnet på stället, dock tyckte jag det var ett väldigt HI TECH PLACE(ironi)!
Väldigt smaskig mat endå om man jämför med hur deras kök såg ut, där de tillagade själva maten. Vi käkade vårrullisar med ris, väldigt gott! Dessutom för ett riktigt bra pris!

Efter detta fortsatte vi att vingla runt på stan och Sukk hittaden äntligen sina black jeans, congrats där! Senare ploppade även Bullen upp och vi styrde kosan till gymet.

Måste erkänna att jag aldrig någonsin varit så peppad & på G innan ett gym pass förut. Det är något magisk det där med mina & Strumpps moves. We got them, helt enkelt!

Har nyss skrivit färdigt mitt hälsoprov som gick si sådär. Nu sitter jag alltså här och slöar vid datorn... Som tur kommer mamma snart och plockar upp mig.

Ikväll står läxläsning på schemat. Har en del inlämning uppgifter som ska in och en del prov på kommande så tänkte vara ute i god tid.

So long!


RSS 2.0