We're off, AGAIN !



ÄNTLIGEN KOM DAGEN!
Imorgon styr syrs & jag kosan västerut.
KARAMELLKUNGEN next liksom.

Banne mig, nu ska jag bara unna mig saker jag gillar allra mest.
Det vill säga, Godsaker & Gosa med gullungarna & faster.

Ha de gött in Finland, so long DUDES!


Wynter Gordon - Dirty Talk



Skön låt & färgstark video, annat kan man inte säga!


Hamburgers that's my melody



Tog sovmorgon.
Kikade igenom lite clothes for Sweden.
Stack till jobbet.
Nu, hemma och softar.

Dag på stan med Haran



3x harar som är galet sugna på glassss...



Emma & Erro försöker härma björnarna på bilden bakom, jodå dom får väl godkänt.



Don't ask me what we're doing..



Me posing with some random kid i en barnvagn, (en aning pinsamt då föräldrarna stod ca 1 meter ifrån, men vad gör man inte för en bild?)



:P smiley or something?



Ser ni någon liknelse?



Till slut nådde vi vårt mål, VI TOG OSS IN I GLASSKIOSKEN!!! Och ja efter ton vis med glass som vi fick i oss började bilderna se lite FÖR sjuka ut så ja här sätter jag punkt.

Så här kan alltså en helt vanlig dag se ut tillsammans med Haragänget på stan.

Hyper Crush - Kick Us Out


Get loud
Like we own it
We take the party with us everywhere we’re going
They want to shut it down but they gon' have to kick us out cause we bring it on and on and on...
They want to kick us out 
It’s going down everybody grab your drink
We gon' take it to the house
They wanna kick us out
So come on, we bring it on and on and on...

We gettin' stupid on the flo' flo'
That’s how we do it then we so outta control, trol' we make it hot and then we let the bottles pop as long as we on the top

DAMN, den här texten är KLOCKREN då det gäller vårat "gängs" fester. Förutom att ingen brukar kicka ut oss från något ställe men endå. Vi röjer & dansar till jaa man är helt slut.  
Det är sådant jag kallar till
FEST & ÖS !


TAXI Southman & EMINEM's Place

Gårdagen på jobbet var en aning hektisk kan jag säga. Behöver jag nämna att de var kö hela dagen lång, nej tänkte väl det.

Efter en sån dag var det mer än underbart att bli upplockad av TAXI SÖDERMAN with tha crew. Skön stäming i bilen som vanligt. Många sjuka kommentarer och skämt som hör till, dock gick det nästan aningen för långt då Emma konstaterade att hon knappt behöver hålla i ratten (eftersom det var en automatväxlad bil hon körde).
Ja-aa då kan ni tänka er vad vi andra i bilen började tänka, hur länge kommer vi hållas på vägen till liksom? Haha, efter en rund tur till Böle & Kvevlax styrde vi kosan mot Eminem's Place as usual.

Där blev det soft med coffee & ice tea. Dessutom bjöd Erro & Jontta på en hålla-balanse-på-en-såndär-balans-platta-grej. Det blev oavgjort skulle jag tro, dessutom härjade vi lite från balkongen åt några människor som gick förbi. Hann även ha vindruvs-kasttävling, det vill säga vem som prickade den stora feta husbilen som stod just nedanför balkongen, en hård match där.

Där var i stort sett min lördagskväll. Kameran hade även den en chill kväll så inga bilder blev tagna. Dock kan ni ju tänka er hur allt såg ut, hehe.

LYCKA TILL, med det!


Snoop Doggy Dogg

Doggy gör det igen! SOM jag har fastnat i denna party dänga, dessutom helt otroligt skön att träna till!
I JUST WANNA MAKE YOU SWEAT!

Snoop Dogg -
Sweat


Have a nice friday DUDES !

Fredagen till ära tog jag en välförtjänt sov morgon. Fastän jag vart ledig hela veckan har det inte blivit så många sådana. Igår chillade jag bara i stan tillsammans med mami eftersom ajg hade ledigt från jobbet för en gångsskull. Där blev det  lunch med underbart god mat. Senare stack jag även på gym tillsammans med Emma, lika kul i trafiken hade vi som vanligt, hehe.

Idag har jag endast limmart & klistrat lite bilder som anlänt från ifolor.

NU kallar donken...




Mama got the magic!

Måste bara slänga upp mammas favvo låt at the moment. Varje gång vi sitter i bilen råkar den spelas på radion, hon höjer volymen direkt kan jag säga.
Damn, you're cool mummy!

Wiz Khalifa - Black & Yellow


My Days.

Trallat runt på jobbet och tränat en del. Det är vad jag haft för mig de senaste dagarna.
FÖRÖVRIGT, känner jag mig som på denna bild!


Petra September Marklund



Första gången jag hörde om denna tjej var jag ca 12-år gammal. Jag minns att vi var på väg till stan då en väldigt bra låt plötsligt började spelas ur högtalarna. Pappa som är rätt insatt även han i musik berättade då att det var en ny tjej, September från Sverige som höll på att slå igenom. September, vilket häftigt artist namn tänkte jag. Det här berodde nog mest på att jag fyller i september, därför förknippar jag det med någonting positivt.

Om jag kommer ihåg rätt var det låten Satellites som spelades på radion i bilen den gången. Efter det släppte hon flera bra låtar. Dock slog hon inte igenom så oerhört här i norden. Däremot i Tyskland & USA har hon varit väldigt stor i flera år. Det var först i höstas då programmet "Så mycket bättre" började sändas på tv folk fick upp ögonen för henne även i hemlandet Sverige och övriga Norden. Efter att hon gjorde om Petters låt Mikrofonkåt har hon slått igenom väldigt stort välden över. Hon har t.o.m översatt låten till engelska!

Förutom att hon är en grym artist är hennes klädstil något utöver det vanliga! Hon blev även nominerad till bäst klädda artist 2011 av tidningenELLE. Det är hon verkligen värd!

En av sommarens stora höjdpunkter är nog då denna tjej besöker Jeppis, utan tvekan ska jag dit! Dessutom ska hon & Petter uppträda i Ekenäs på Pop Kalaset i Juni. Damn, vilken show det skulle vara. Vem vet så åker man dit också?

Här har jag plockat fram en del favvo låtar av henne, dock endast gamla låtar.

September - La La La (Min absoluta favvo, dessutom hennes första låt som släpptes)


September - Looking for love


September - Until the day I die

September - Satellites

Skönmusik.nu

Gums - Don't give up

The Black Eyed Peas - Just can't get enough


Three weeks off

Praktiken på Wärtsilä är finished. Vilket innebär TRE veckors ledighet! Behöver jag nämna att det är mer än underbart? Dock kommer jag jobba en del, men endå inte varje dag. Gash, äntligen får jag tid att börja träna igen.

Träningen har verkligen lidigt på senare tid. När man har tight med tid gäller det att börja prioritera vad man ska göra, därför har träningen lämnat åt sidan. Men nu ska jag verkligen ta tag i den igen!

Helgen då?
Fredagen spenderade jag på jobbet och igår var jag personal shopper till självaste rossen. Amen tusan som hon hittade kläder! Själv försöker jag spara mig till Sweden. På kvällen blev det chill med Haran & Eminem, dessutom fick jag sitta på med tha driver Emma som fått körkort i veckan! Grattis i efterskott till dig bruttan!

Ni kan tänka er mitt ansiktsuttryck då hon kom glidandes längs gatan, nej det känns overkligt kan jag säga! Dessutom visade hon verkligen vilka skills hon har med fickparkering, damn så nöjd hon var efteråt!


Avslutade kvällen hos Emma med en FET jerry's arå den satt bra kan jag säga.

Ifolor.fi

Klickade nyss hem en del bilder från vinterns olika tillställningar. Bland annat Nyår, Orientaliska kalaset och sommar partyt bilderna kommer jag att finna i brevlådan om några dagar.

Vilka OTROLIGA minnen alla bilder ger! Speciellt nyåret, jag får RYSNINGAR! Människorna, maten, drycken, musiken, fiilisen ja rubbet. Det var minst sagt KLOCKRENT! Allt bara klickade, galet kul var det verkligen! Roligaste festen hittills på året, måste jag nog säga.

Därför tänker jag nu slänga upp ett par godingar, like memories you know.



Bilder säger mer än tusen ord eller hur var det?

Ny ringsignal.


Om man endå hade långt hår...

Det där jag har jag önskar att jag hade flera gånger de senaste åren.. Först efter att man klipp håret inser man verkligen hur långt hår man hade innan man gjorde det. Ni minns sekärt alla när det var inne med page, precis alla klippte det. Eller det var iaf rätt många. Jag tänkte att jag ville prova på något nytt, så varför inte haka på? Jag klippte av håret och jag blev väl si sådär nöjd. Efter det har jag bara sparat och sparat, dock har det tagit väldigt länge.

Lite efter att jag klippt håret kortare började jag använda ett såkallat "blond spray". Det fungerar på det sättet att man bara sprutar lite vätska på "utväxten" och så blonderas det av sig själv. Det vill säga man fick aldrig utväxt. Det skulle jag dock komma att ångra. Håret höll på att falla av till sist, eftersom jag inte insåg att sprayet innehöll väteperoxid. Fuck fuck fuck! Dit for mitt hår....
Då var det bara att klippa av alla slitna toppar, det vill säga kortare än då jag klippte pagen. Har aldrig någonsin haft så kort hår!
Efter några års tid är äntligen mitt hår på väg att återhämta sig efter chrashen. Dock är det inte så lång som jag vill ha det ännu men det lär väl växa någon dag.

That was my story about my hair. Det jag vill säga är att tänk VÄLDIGT NOG IGENOM om ni verkligen vill klippa håret kort förrän ni gör det. Känslan efteråt är inte härlig om ni inte trivs i det kan jag säga...

Imorgon, ska jag äntligen fräscha upp kalufsen lite granna!


Konfirmation - 08


BIRTHDAY KIDZ !

Igår stack directly from work till Smeba för att fira tre glada tjejer! Emma, Rosanna & Ina fyller nämligen allesammans i mars så smart nog smällde ihop firandet. Det bjöds på god mat & tårta, dessutom hade vi en galet kul frågesport. Tänkte dö av skratt vid vissa frågor och svar, himla kul var det iaf!

Senare stack jag med S & S till Jossans Place, där underhölls vi av L som bjöd på en galen gitarr konsert som använde bland annat både banan & knäckebröd som plektrum, det ni var en upplevelse!
Riktigt kul kväll, tack för att vi fick komma!



Födis Kidzen!



HARA KLUBBEN (btw, jag har inte bajs på mina händer fast det kanske ser ut så, hade rivit choklad.. that's why!hehe..)



Puppy eyes.igår



Trevligt bordssällskap hade man, speciellt hon till höger! Hon är mer vild en tam skulle jag tro?!



HARAN ft DAMÖB



Tha Cake, dräägeeel...



Ivriga på tårta elr nåt?



N lirar gitarr & S har fiilis på hög nivå!



YO DUDES!



Bjöds på en vild konsert tillsammans with the new star L, hahaha jag & S dog av skratt! BTW, biljetterna till nästa konsert borde släppas inom snar framtid..



Avslutar med lite steeek!



Gorillor & Maletköttspizzor

'

Man vet aldrig vad som kommer hända när man är på jobb. Det fick jag verkligen svart på vitt ikväll. Mittiallt stod en gorilla mitt framför näsan på mig. Jag tänkte men vad i all sin dar är det här för något? Det var helt enkelt någon random dude som hade klätt ut sig för skoj skull och hade blivit hungrig och stack därför in via donken och köpte en delicious ostburgare åt sig.

Haha, sånt där få mig att skratta. Efter han gått kom två vakter emot honom fastän han inte änns gjort något fel. Ojoj, dock förstår jag att vakterna blir lite mistänksamma om de plötsligtser en gorilla komma in i ett varuhus.

En anna grej jag fick hör ikväll, var att det tydligen en gång i tiderna kommit en medelålders man och beställt en maletköttspizza på själva Mc Donal's!! Jag menar det hör väl ändå till allmänbildningen att veta att det endast sälja hamburager på mäkken!? Iaf enligt mig är det så. Hahaha, tänkte dö av skratt när jag hörde det.

Med andra ord, jag har haft en trevlig kväll at work.


Ibland händer det.

Jag fick ett mail.
Jag började fundera.
Jag fick en idé.
Jag behövde knappt fråga.
Du behövde knappt fundera.
Jag bokade.
Nu är vi på väg,
IGEN!

31.3 - 3.4 innebär fyra hela dagar FRIHET!



Are we going to have FUN or WHAT?


Sportlovet som gick...

PÄRELA BARIN-KVÄLL @ Emmas Place



Så här såg det då ut ibland, Cessan med DÅNARIN mössan, Jag stod på stolen och försökte komma igenom hela Sveriges natinal sång "Du gamla du fria", Emma måste ha tummen i munnen under en hel spel omgång och till sist Jenny med händerna i "fickorna" dock hade hon inga fickor så hon fick sätta händer innanför brallorna istället, lovely!



Vi hade för lite "spelknappar" så ni kan ju gissa vad Rosanna använde, jo såklart sitt egna lilla lipgloss!



Haran är sur för att hon int fått
DÅNARIN mössan medan Jenny sitter och är överlycklig!



Bild 1. Emma fick äntligen sin kära
DÅNARIN mössa.
Bild 2. Atte fick äran att ha sitt huvud under Annas tröja under en hel spel omgång.

Ja-a i princip fortsatte hela kvällen på detta sjuka sätt, någon skulle egentligen ha stått bakom en gardin och nynnat Hosianna, dock funkade det inte eftersom det inte fanns några gardiner i rummet, haha. Själv fick jag äran att sitta och knipa i både Annas, Jennys & Ickas öron. Ett
MÅSTE att SPELA helt klart!

LUNCHDATE & MIDDAG



Catchade up Miina & Emma en dag för lite snack och lunch. Som vanligt hade vi ingen aning om vart vi skulle sticka och käka, så det hela slutade med att vi satt i salu hallen med varsin Club Sandwitch. Verkligen gott! Har aldrig varit på det stället förut, men jag rekommenderar det varmt!



Jag & Sis hann på en traditionell Pann-Pizza alá Rosso.

PROMENAD PÅ ISEN TILLSAMMANS MED V & E



Var på en solig promenad på älven tillsammans med bruttorna V & E.



Efter att ha kokat över en hel kastrull med varm mjölk lyckades jag till slut få ihop en rätt okej varm choklad. Det är inte lätt att stå i köket om man heter damöb!



Super goa wienerbröd hade bruttorna även fixat! Jag tror Vickan tyckte chokladen var en aning varm, haha.



Självklart hade vi även med oss lite kex, dagen till ära fick även haran testa på
DOPPS. Hon tyckte de verkligen var en höjdare, medan jag & V var lite mer tveksamma.. Speciellt efter att Vickan haft kexet för länge i chokladen, ni kan gissa hur det såg ut efteråt haha.



Ja-a vi försökte iaf...



Sedan bar det av hemmåt...

BEMBOTS 18-ÅRS FÖDIS



Födis barnet själv tillsammans med Twinsen!



BALLATJEJER.DÅ



Traditionellt ölspel pågång.. medan jag, C & C stod och snackade om Stockholm i över en timme.



Ey Yo Dudes!



Steeek med brillor!



Honde tide åpp ska allti va värst!



Kvällens största fråga var:
Var tusan bor bembot egentligen? Här har Marmy & Tony en vild diskussion om det var S-market eller K-market de körde förbi då de kom till Bembot, eller var det kanske Siwa? Hmm, bör funderas på..

Det där är i helhelt vad jag har haft för mig under den senaste veckan, förutom att jag hängt snåran at donken ett par gånger också.


Padapapapa I'm Löövin it

Jag känner mig en aning sliten kan jag medge.
Jobbade både igår och idag.
Fick tuppla palkka idag, så det jublar jag för!
Igår efter jobbet stack jag direkt till Bembot för att fira honom.
Han fyller nämligen 18 år på onsdag, denna vecka.
Jätte kul att träffa gänget igen, kändes som ett tag sen sist.
Super kul var det även att träffa Nora & tjejerna!

NU, ska jag hoppa i duschen och tvätta bort allt "mäkken fett" man fått på sig kletat under helgen.
Bilderna från lovet kommer inom snar framtid.


Dessa Melodifestivals dängor drogar jag för tillfället.
Push play if you want!




HARAN 18 BAST!

MASSOR MED GRATTISKRAMAR & PUSSAR TILL SJÄLVASTE HARAN IDAG SOM BLIR 18 BAST DAGEN TILL ÄRA!
Awesome, äntligen får vi en egen private chaffis som får skjutsa oss runt om i världen!
Dessutom har vi gjort en sådan deal att jag får sitta i shotgan varje gång vi åker någonstans, kan det bli bättre liksom!?
Nej, jag hoppas din utgång igår var mer än minnsevärd och att du haft en underbar dag tösen! :)





Hope you like it ♥


Haran feat Damöb

Idag har jag varit ut i det fina vintervädret tillsammans med Vickan & Emma. Det blev picknick ute på isen. Vi hade med allt från winerbröd till dopps som blev till lös bajs enligt Vickan, haha. Går inte in på det närmre, men väldigt trevligt hade vi iaf!

Bilder från det kommer upp senare, nu får ni njuta av dessa ist!



UR UR UR HARA HARA HARA URHARA!!!

Adele - Rolling in the deep

Måste bara slänga upp den sköna låt, den repeat spelas på radion och nu har jag själv fastnat totalt.
Hennes röst är just wonderful.
JUST LISTEN!


Sportlov, what's that?

HEY PEOPLE!
Jag har varit rätt busy under de senaste dagarna.
Därför har det varit lite dött på denna front, som ni kanske märkt.
Varför?
Jo, jag har nämligen stått och stekt hamburgare at Donken, eller rättare sagt lärt mig. Det är verkligen lättare sagt än gjort. Att minnas vad man ska sätta i vilken hamburgare är verkligen inte det lättaste kan jag säga. Det jag iaf kommer ihåg är att osthamburgare ska ha EN saltgurka och big mac TVÅ saltgurkor.
Haha, nej nu ska jag sluta!

Förutom detta har jag även hängt med poolarna, syrran och tränat. Himla skönt att ha kommit igång med träningen igen efter förkylningen.

Kan säga att det inte alls känns som sportlov. Det beror säkerligen på då jag har så mycket jobb. Dock är jag mer än AVIS på de som åkt till Sweden, fjällen eller söderut under lovet.
Damn, vad det skulle sitta bra med det nu, dock ska man inte klaga på vädret!
Otroligt fint var det idag och varmt fram för allt, kanske våren endå är på väg nångång.
Man kan ju alltid hoppas..



Pics från veckan kommer later, PROMISE.


RSS 2.0