Some mashups of the best tracks 2011



Sex Ray Vision
- Mind Explosion 2011


DJ Earworm Mashup - United State of Pop 2011

Mashup-Germany - Top Of The Pops 2011

The girl with the dragon tattoo


Stack och kollade in denna rulle igår med görlsen. Jodå, den var lika grov som vanligt men dock så bra endå. Efteråt bar det av till ABC för lite nyårs funderingar som inte riktigt ledde någon vart, dock är jag mer än sekär på att vi kommer komma på något, däremot vad och var det är ännu en öppen fråga.

Nu ska jag & syrran iväg till Brändö för lite spinn-pump.
Hare gott fellas!

A couple of months left



YEAH finally, nu var flygbiljetterna Vasa-Hesa-Vasa beställda till den 30.4 och 7.5. 2012.
Vi närmar oss målet tjejer..


Me like House Music


David Guetta & Avicii vs Laidback Luke
- Till Sunshine


Basto - Again and Again

Avicii - Every teardrop is a waterfall

Pryda & Empire Of The Sun - We are the Mirage

UFO Shot, behöver jag säga mer?


Some webcame pixs from yesterday



Igårkväll blev det utgång med badassen.
Prepartyt ägde rum at syrran kämppä och kvällen slutade med en tuplajuusto at the one and only donken.
Det som hände där emellan var preatty awesome, galet skönt folk var ute och svetten rann på dansgolvet as usual!

Måste dessutom att denna dag vart rätt wrickad på många sätt och vis.
Både ups and downies om man säger så. Dock mer uppsies.
Damn girls, har verkligen inte skrattat så mycket på länge, tänkte faktist inte få luft mellan alla skratt attacker jag var med om ikväll.
Dessutom bjöd jag chixsen på ett äkta jennet bröl också for the first time, spåårat..

You girl are amazing, always remeber that buddies! ♥

Smättar upp de "riktiga" preparty bilderna inom snar framtid
..


X-mas With La Familia


Let the christmas holidays begin

Kunde inte ha fått en bättre start på jullovet än detta igår. Kvällen började as usal på amarillo vid det vanliga bordet. Där njöt vi av god mat, gott sällskap och fick dessutom ta del av en underbar dikt Aspen knixat ihop. Senare bar det av till Ollis där strösta delen av treorna från Korsholms Gymnasium infann sig denna kväll. Inklusive övigra från anda skolor så som (jag, Sockan & backlund.)

Unde kvällen bjöds de på
dans på bordena, både tjejerna & killarna showade off on tha floor för att visa deras grymma danser de körde på julfesten och för att inte glömma den sjuka fiilisen som bröt ut när LEVELS dunkade ur högtlararna! Kvällen avslutades med en privatskjuts hem av mannen självaste Utrianinen och därav checkade aspen & jag in ett par sunes jul avsnitt ända tills john blund hälsade på.

Preatty nice kväll kan jag säga, framför allt att då man fick räffa allt folk man inte sett på år och dar!



OBS!!! Jag & Aspen hittade finally drinken vi gått och letat efter runt hela Vasa, nämligen vadelmatassu vi drack i Åbo. Det är en drink som påminner om en milkshake med jordgubbsmak, ni vet en sån som smaka 0 % alkohol. Dock fann vi den igår, JEPO!! Is tha name, so from now on kommer vi börja smätta sådana, it's like heaven people, got to try it! (Det är dessa drinkar ni ser på bilderna ovan!)

Vettä ilman jäitä, kiitos!


 
Anlände  nyss hem från jobbet och har nu just käkat upp mina sista flingor. Det tar verkligen musten ur en att städa det där fettiga stället.. Inga härliga grejer man har att göra med kan jag säga! Ni borde se mäkken backstage, då tror jag faktist ni aldrig skulle käka den maten mera.. haha nej det är väl att ta i!

Nej, nu är det endast två fjuttiga dagar kvar av praktiken, sjukt vad denna period rullat iväg! Dock kan man inte klaga efterom lovet är på inkommande..

Nu ska jag ta och slänga mig i sängen, eftersom samma program står på schemat imorgon, vilket innebär först Wärtsilä och sedan direkt till donken, hörde jag
HARD WORK WORK?!

R.I.O. feat. U-Jean - Animal


Back in the city



Efter två sköna gym pass tillsammans med min andra halva ikväll stack vi till lägenheten som syrran finally fått tillbaka. Där överraskades vi av en gullig dumle chocko kalender av killen som bott här under hösten hade lämnat.
Damn, vad man kan bli glad av sådant, verkligen!

Ikväll har jag då alltså försökat få en del saker på plats här i lyan igen.
U N D E R B A R T
att få bo en stund här igen. Även om jag bara bor någon dag eller så, men känslan av att ha ett ställe man bara kan sticka till ifall man inte orkar ta sig hem från krogen eller de dagar man har jobb. Och för att inte glömma hur nära man har till allt här. Vardagslyx för en som är född på landet.

Nej nu ska jag hoppa i syrrans feta dubbelsäng för att hälsa på John Blund.
Hyviä unia!


Ibland händer det



Jag såg dig.
Du såg mig.
Jag väntade.
Det stack till i magen.
Du kom ut från terminalen.
Jag skulle inte.
Men jag gjorde det, jag kunde inte hålla mig längre.
Tårarna rann som aldrig förr och vi kramades läge.
Ingen av oss kunde förstå att det här verkligen hände, NU!
Det har gått månader sedan vi såg varandra senaste, och plötsligt stod vi där mitt emot varandra.
Dock kände jag direkt att det var gamla vanliga varma mickon cool som stod framför mig.

Just den där känslan hade jag gärna stoppat ner i en burk och behållit forever and ever.

Julbak

Idag beslöt syrran & jag att vi skulle höja julfiilisen lite granna med hjälp av lite pepparkaksbak.
Efter bakningen frågade jag därför syrran om julfiilisen förbättrats en aning, näe inte precis sa hon.
 Sad but true, det hjälpte inte alls kan jag säga, dock var degen endå himla god as usual!


Gårdagen spenderades bland hamburgarna at Mc donken. Därav blev det en rätt spontan kväll igen.
Aspen anlände till mig direkt efter jobbet, därefter styrde vi kosan mot emmet's och stan. Det blev lite preparty i min bil med varningsblinkers, Levels & Calling som dunkade ut högtalarna. Kunde seriöst ha suttit där hela kvällen, galet vilken fiilis vi fick.
Stack senare en vända till emma's apartment för lite mer preparty och därav bar det senare av till
ja-a ni vet vart.

Men som sagt jag var driver för
co-drivern mickon som var ute och härjade med sina hanken fellas igår.
 Kvällen avlutades med en FET burgare, faktist inte från mäkken denna gång, utan tamtamtada
GATUKÖKET!
Vilket avslutade denna kväll perfekt.


I'm wordless



Det här är alltså dagen jag gått och väntat på i princip hela freaking hösten. Dock kan jag medge att den totally har swichat förbi like a tornado.. FOR REAL, vart tog den hösten vägen? Anyway kan jag inte klaga över detta, längre än det här vet jennet inte om hon hade klarat. Banne mig, denna höst har det hänt grejer både i Österrike & Finland. Du har utvecklat dina språkkunskaper till dina yttersta gränser som du knappt visste existerade, sett alla olika små kryphål världen över lillsyrran knappt visste existerade och framför allt fått minnen för livet, verkligen!

Så gott folk, behöver jag nämna att jag är VÄRLDEN LYCKLIGASTE LILL SIS idag över att få hem tha one and damn only mickon storasyster cool?! Skulle inte tro de va!

But first, skall ett mäkken pass avverkas.. See you guys there!

Flo Rida ft Sia - Wild Ones

Fetaste mannen i stan har gått och släppt en ny singel tillsammans med ingen mindre än underbara Sia, och vad kunde man vänta sig, det blev en suverän sådan!!


New Year's Eve



Har vart och checkat in denna rulle ikväll! Jodå, riktigt bra, dock kunde man ju lista ut hur det hela skulle sluta..

Just one question fellas, WHAT THE HÄCK ARE WE GOING TO DO ON NEW YEAR'S EVE, THIS YEAR?!
Someone please tell me!


Alla prov avklarade år 2011, CHECK!


Finally gott folk, sista provet är avklarat och nu snackar vi endast dagar, kvar tills det riktiga LOVET börjar! Dock ska jag hinna med MASSOR innan dess, som sagt julklapparna bör inhandlas, en del svettiga pass på donken väntar och en del praktikdagar ska avklaras. Förutom det här ska jag försöka jobba upp min jul fiilis en aning och även hinna gosa med syrran lite granna, only two days left!


Dev & Enrique Iglesias - Naked



Jul om en vecka, skojaru?



Det sägs att det var lucia idag? Det hade jag nästan gått och missat, såg inte en skymt dock av någon sådan varken på Wärtsilä eller på stan. Kan inte säga att julkänslan har höjts på något sätt. Om jag ska erkänna, har jag inte köpt en enda julklapp ännu, eller börjat lyssna på julmusik, pyntat mitt rum, bakat pepparkakor eller överhuvudtaget fått en liten gnutta med känsla av att julen actually är på väg.. Pinsamt, jag vet verkligen!

Svaret är väl att jag inte haft tid.. Men som en mycket smart snubbe sade till mig i helgen angående mitt klagande över att jag har för lite tid att göra saker och ting, fick jag ett sånt här smart svar
"tid finns det hur mycket som helst av, vart har du bråttom egentligen?" Det där fick mig att tänka till, lev ditt liv i NUET! Focusera på en dag i taget. Sluta tänka en vecka framåt på vad som kommer hända och vad man måste få gjort. CHILLA, is the word! I used to be good at that, but it seems that I'm ain't that good no longer..

Nej banne mig nu ska jag ta tag i julklappshandeln och julfiilisen ska åtminstone upp till
level one, i'll try my best!


Repeat, klick!

Still Pee & Ru - Done Did It

Nero - Promises

My saviour of the day



Voi että, måndagar borde BOKSAVLIGEN raderas ur alla almanackor och kalendrar. Vad är finns det för nytta med dem egentligen? Nämn något positivt, nej det går inte!

DU där på bilden, dra mig baklänges vad skönt det var att snacka ikväll! Du gjorde så att min dag iaf fick godkänt. Och shit mannen, endast 4 dagar kvar nu innan jag verkligen får slänga mig i dina armar, då snackar vi grejer! Håll ut, det försöker iaf jag göra..

Frilla, What Up?



Inledde denna dag med att käka julmiddag tillsammans med mommo,moffa & morbro med familj som kom över till oss från Jeppis på en bit mat. Senare stack jag och plockade upp killen på bilden för lite donken jobb. Anlände nyss hem efter allsång och många skratt attacker mellan varven, du är bara för KLOCKREN grabben!

Och nu tog jag natten..

Gårdagskvällens samtalsämen, har ni här!



Om jag skall vara riktigt ärlig är det här som står ALLRA högst upp på min önskelista!
Tomorrowland festivalen kommer vara belägen i Belgien år 2012, känslan som skulle upptå om man var där skulle minst sagt vara OBESKRIVLIG!
Tänk er tre hela dagar med endast dans & sjukt bra musik, det säger man knappast nej till!
 PLEASE God, take me there!


WigleWigleWigle YEAH!



WIGLADE iväg med Kvelaxgänget på mäkken crew meeting igår kväll, ni kan tänka er hur det så ut i bilen självaste André THA WIGEL dj, in the car! Feil i hovo, där hadd vi ordet av pysen själv. Efter mötet smättade jag hem ett par polare hit och dit, och styrde senare kosan hemåt mot Vallvik med wigglaren själv i sällskap. Böt snabbt som blixten om till en party outfit ocu WOLA, så var jag påväg med guysen i till stan. Denna gång fick jag skjuts med småkusinen själv Alex & co. Tamej tusan vad det var kul att snacka med den killen igen! Det är sjukt att vi endast bor 500 meter ifrån varandra och endå inte träffats på ca ett halvår?! Snacka om pinsamt.. Dock betsämde vi att vi definitivt skulle ta tag i detta och träffas någon dag.

Sen då? Jo, jag hittade jontta & fredde i stan och därav bar det av in till krogen, där jag även fann en vilsen Camo. Vi sheikade, sheikade & sheika ända tills vi fann Jenny & de andra polarna i vimlet. GALEN & GALET kul kväll, igår.

Och kan jag säga något annat än,
buren?

Ps.
Bilderna är från örra årets Hankmo julfest, tamej skjutsingen vi sheikade igår vännen, and it was preatty girl rock kan jag säga tjejen, tack för det du!

Pepsodentsmile, eller hur var det?


Stack till den underbara tjej ikväll och kikade in i hennes lya for the first time. Hon hade rört ihop egna "wannabe" julsstjärnor, dock salta sådan med ost. Super goda verkligen, himla kul att träffas efter ett väldigt bra tag sedan, kul att se att du fortfarande är lika sprallig och glad, och ja-a precis lika virsig som Vickan ska vara! Thank you babe

Mohombi - In your head



Ni minns sekärt alla låten, in you bed som spred sig på nätet för ett tag sedan. Dock var denna allt annat än tillåten, därav har han nu gjort en helt accepterad version av denna. Vad tycks?

Grattis Finland!



Tog ledigt från Wärtsilä igår eftersom jag knde jag behövde ta igen ett par sömn timmar och röja upp en del saker hr hemma.. Mitt rum har sett ut som ett slagfält den senste veckan på grund av rätt tight schema, every day. Men nu finally fick jag det uppfrächat! Fick dessutom ordnat upp en del UF grejer och skolarbeten, skönt att få lite saker gjorda.

På kvällen kom även tjejerna över på
Cupcakes party, de lämnade som sagt en del gottis av från mässan så vad gör man då inte om man har godis älskande vänner, amen klart som korvspad att man bjuder över dem då!

Där satt vi då hela kvällen med en massa cupcakes framför oss och dessutom ett par julstjärnor som Jenny nappat åt sig från jobbet, sjukt härligt att ha people som jobbar på olika matsällen staden över, vi kunde inte få det bättre precis. I varje fall var det en himla
trevlig kväll with you görls!

Ps.
Pixsen är från förra jullovet..

2 X chill with the Heroes


Gym Class Heroesft. Neon Hitch - Ass Back Home
Gym Class Heroes - The Fighter


ABI-resan beställd!



Nu mina vänner står äntligen resemålet klart. Den 30 april kommer vi göra Cypern en aning osäkert för en vecka framöver, då anländer nämligen the baddest of them all dit, nämligen inge mindre än BADASSCREWEN själv!
Behöver inte änns vara orolig över att vi kommer ha det tråkigt en enda sekund
, nej däremot tvärtom. There will be no limits fellas, remember that!


International hangover day


Bakom skärmen sitter en rätt sliten tjej efter helgens jobb & bravader. Det här med att jobba vid sida om när man pluggar, är inte alltid så himla lätt. Jobb från tors- sön trodde jag endå skulle gå rätt smärtfritt, dock hade jag en aning fel där. Om man skulle vara smart skulle man gå sova i tid så man orkar jobba dagen efter men nej, dumt huvud får kroppen lida..Dock är jag helt 100 på att jag ska ta ledigt från jobbet i tre månader när Oy:kirjoitukset alkaa taas.. En sak är iaf sekär är att jag aldrig skulle klara det där jobbet om det inte vore för alla de underbara arbetspolare man får jobba tillsammans med! Både idag & igår har jag fått jobba tillsammans med duden André vilket har gått rätt vrickat till på kassalinjen.. You know kvevlaxcrewen on tour typ?

Jag citerar denna dude: "alltså idag måst e no va international hangover day, alla e ju fäärdi" samtidigt som han hänger över kassan och ser rätt slut ut, yeah right! That's how we're doing in Mc Donken.

B-day girlsen Natta & Icka 18 bast!



Efter en allt för lång dag på jobbet stack jag iväg med chixsen till Ickas's place för b-day party för Natta & Icka som fyllt 18 år i veckan! Detta innebär alltså att alla tjejer i gänget finally blivit myndiga och kommer hedan efter in på krogen anyhow. Därav var då stämpelklubben totally finished! Som sagt vi pre-partade i Smedsby innan vi stack till fontana för att sheika up ome ass. Mycket härligt folk ute igår, vilket var himla trevligt!

Här kommer värlens finaste dikt, skriven av självaste Jenny:

 Rebecca o Natta, nu e ni gamla
Till fest på lörda ni alla samla
På Havtornen kommer jag dock att vara
Med min gamla fotbollsskara
Ja skäms o de harmar
... Att ja inte kan ta er i mina armar
när ni förfesten röjer
och gränserna töjer
i Böle på kalaset
där ingen spottar i glaset

Men på Fontana de gäller
På Fontana de smäller
Ja tror de spårar ganska stort
Och när de gör de, går de fort
Ingen kommer att gå säker
När hela gänget kommer in o schteeeker
Valomerkki slår till nån gång
Kön ti narikkan e då LÅNG
Mäcken finns allti behändigt brevid
och de har öppet till passlig tid

Sen då när vi dansgolvet äger
kommer de kännas som en seger
för de e nånting som har hänt
Vi alla arton ljus har tänt
Ja säger bara "äntligen
Nu e vi myndiga varenda en"
Inga stämplar - aldrig mer
På din hand du nu originalet ser
De enda ja kommer ropa
är
JA ÄLSKAR ER ALLIHOPA!!

STOR GRATTIS TILL ER UNDERBARA, ONCE AGAIN! ♥

RSS 2.0