I'm living in a mess

Jep, det är precis vad jag gör just nu.
 Vi håller nämligen på med köksrenovering här hemma, vilket innebär att det enda som finns/fanns i köket är kylskåp och ugn. Dock flyttade vi nyss bort dessa saker nu också.
 De måltider som vi ätit har vi suttit i vardagsrummet med plasttallrikar, bestick och muggar. Eftersom man ogärna börjar diska världens hög, då inte diskmaskine fungerar.
 Kan säga att man får lite villa fiilis av det här! Det känns faktist som om man är med i äntligen hemma eller bygglov, dock är detta liv inte är speciellt glamoröst, kan jag säga.
 Imorogon anländer alla bygg karar som kommer invadera köket i en vecka framöver.
Jag tänker hålla mig LÅNGT borta, så det så.

Här kommer en soft låt åt folket!

Olly Murs - Heart Skips a Beat ft. Rizzle Kicks


Jennet + bilkörkort = kan det stämma?



YEAH nu har även Jennet ett vitt papper i plånboken. Nämligen ett wannabe körkort!! Det riktiga HI-TECH kortet får jag vänta på i någon vecka ännu.. Kan faktist säga att jag är quite surpriesed över att jag actually klarade det. Har kämpat en del med körande kan jag säga, men tydligen tog jag mig igenom körprovet på något finurligt sätt endå.

KÄNSLAN ÄR FREAKIN' HIGH!
Happy Happy Happy kid, that's what I am today!

Grymmaste mashupsen hittar ni här.


Mashup-Germany -Who knew someone like you


Mashup Germany - Leveled without you

Mashup Germany - I got to be bum

Mashup Germany - Club can't handle 2012 dynamites


Måste för omväxlingsskull säga ett MEGA STORT TÄCK till undebara Jontta (brukar vara tvärt om) som hittade den vackra remix vi hörde igår på fontana. Låten jag snackar om är den första av dessa låtar alltså, "Who knew someone like you". I sådan här situationer kan man verkligen tacka google för att man simpelt kan hitta det man söker.

Himmel och pannkaka, de här var verkligen de bästa mahupsen jag hört!!
Dj Earworm släng dig i väggen, Mashup Germany vinner med 10-0, lätt!

Häppy Hällöween Kidzen


Igår bar det av på utgång till the one and only föntänä with the baddest of them all.
Det var verkligen ett tag sedan sist. Fyra veckor om man ska vara exakt! 
Dansabstinensen var
HÖG!
 Och ja-a den botades en aning, dock skulle de ha kunna speltsa lite mer varierande musik än skrillex vilket bara rullade in på småtimmarna.
Förövrigt var det en ypperligt rolig kväll och vi anlände hem samtidigt som posten, igen.


Skönaste dagen på länge, for real!


Dagen började med föreläsningar vid Vasa Yrkeshögskola om olika inrikningar man kunde gå där. Riktigt intressant måste jag säga! Senare tog jag bussen till Smeba där Pizza kungen själv stod i köket och smättade ihop en rejäl pizza botten, vilken antagligen innehöll något märkvärdigt eftersom vi betedde oss som vi gjorde senare på dagen. Därefter checkade vi in den traditionella Wallander rullen, ett måste när man är med denna tjej.
Detta ledde till att vi båda låg helt av kolade i soffan av mätthet, dock tog vi oss konstigt nog ur soffan och kosan styrdes mot gymmet, där bästa TBC passet definitivt svettade igenom på länge!
MUSIKEN, dra mig baklänges, JAG RÖS!
Hit efter hit dunkades ur högtalarna.
Kan inget annat än RÅDDIGGA Rou, för att hon verkligen förstår sig på vilken musik folket i Vasa blir peppade av.
Den är
MAGNIFIK!

Här får ni en sammanfattning av dagen ur emmet's perspektiv:
Sko kona leva resten av mitt liv som en 18-årig ABI (i alla fall nästan) :D stiger upp, chillar i abi-sofforna, spelar & ritar & räknar lågstadiematte på finskan, far hem för att baka hemlagad pizza tillsammans med Jenny Finne, kollar Wallander (vad annars?) och sist men inte minst rullar oss iväg på skönaste gympasset med bästa musiken. Fick också snällaste komplimangen på länge idag:
Emma: "Aaw titta va söt hund!!"
Jenny: "Om ja sko beskriva dej som en hund sko ja beskriva dej som den!"

This is what is called
L I F E.


Tjejerna kom över på CupCakes



Bjöd över tjejerna på cupcakes kvällen till ära. Fick bara en sådan idé plötsligt, dels för att jag aldrig någonsin förut gjort sådana och desutom borde jag börja öva snart tills vi skall göra entré på en mässa med vårat cup cakes företag. Fick inte tag på något recept av mina polare, därav använde jag räddaren i nöden google för att searcha upp några enkla recept. Jag bjöd på hallon/cocos & chocklad cupcakes.
Jag tror de blev godkända om jag förstod mina vänner rätt!?

Som sagt ni två tjejer är allt för underbara, så otroligt skönt att få snacka om precis allt mellan himmel och jord, och känna att ni är på precis same level som en själv.
För att inte glömma den oslagbara humorn vi har tillsammans!
Ni vet att ni är mer än haravärda va?!
Kjämis♥


Höstlovet = Over



Jahapp, då var höstlovet så gott som slut. Kan säga att det inte riktigt känts som om man haft lov, har jobbat var och varannan dag, haft körlektioner, varit på en trip till Tammerfors & Åbo likaså. Dessutom klarade jag bilteoriprovet denna vecka! Wihoo, nu fattas bara körprovet.. Men snart snart, är även jennet ute på vägarna!

Nej nu måste jag i säng på direkten, lider av sömnunderskott till 1000..
Gonatten alla underbara!

Några nya sköna beats.

 
Kelly Rowland - Down For Whatever

New Boyz ft. Chris Brown - Better With The Lights Off

R.I.O. feat. U-Jean - Turn This Club Around (NY FAVVO!!!)

DJ Antoine feat. Tom Dice - Sunlight

Mike Candys & Evelyn feat Patrick Miller - One Night In Ibiza

Inna - Put Your Hands Up

Alexandra Stan - Show me the way

Nicole Scherzinger - Wet

Foster the People - Pumped Up Kicks (The Knocks Remix)

Åbo Excursion



Där var my W E K E E N D in Åbo. Bilderna borde ge er en inblick om vad vi haft för oss där. Vi gjorde bland annat Åbos nattliv en aning osäkert i helgen, besökte klubbarna Prime & Marilyn vilka båda påminde om Fontana en aning fast REJÄLT mycket bättre och STÖRRE! Jag skulle ha kunnat leva på deras dansgolv eftersom det bara flödade ut bra musik all night long. Dessutom smakade jag på min absoluta favvo drink från och med nu. Namnet var Vadelma Tassu och den såg ut som milkshake av jordgubbsmak och smakade ännu bättre än det! Freakin' delicious it was. Man fick dessutom med ett fett coolt halsband om man köpte en sådan. Förövrig var priserna på drinkar överlag betydligt billigare i Åbo än i Vasa, vilket var lite chockerande.

Igår kväll fick jag även uppleva min allra första sitz, ever! Och ojaa, den var galet kul & crazy. Trevligt bordssällskap, sjuka snapssvisor & snapsar, BIRA BIRA BIRA/ABI ABI ABI, god mat och härliga sitz ledare. En bättre första sitz kunde man kanppast upplevt!

Förutom att vi röjt ända in på småtimmarna tog vi även del av de olika utbilningarna Åbo Akademi har att bjuda på. Intressant att se vad det finns att välja mellan. Åbo är verkligen en super härlig stad också, skulle faktist bra kunna tänka mig studera där, dock får man ser var det hela kommer sluta. Allt dörrar är öppena ännu.

Kan inget annat än tacka alla people som gjorde helgen! :)


Wadelråusin & Riverhårsin On Tour.



Destinationen var Tammerfors.
Född till ett smardäss som man är hade jag kollat in fel tidtabell på tåget.
De timmar vi väntade på det rätta tåget lekte vi vilsna turister i Vasa.
Därav bar det av söderut och vi hann babbla mer än någonsin.
Känns nämligen som 100 år sedan vi catchade upp ordentligt.
Efter att ha frågat ett X-antal både trevliga och mindre trevliga människor vilken buss vi skulle ta till IKEA, fick vi äntligen våra efterlängtade köttbullar och en sjukt god tryffel choklad kaka, även kallad "CHOKLÄD BÄÄRIN".
De sista timmarna av vistelsen spenderade vi i olika affärer tills tåget rullade iväg hemåt.

En mycket spontan och random resa, vilket det oftast blir när
WADELRÅUSIN & RIVERHÅRSIN är out on adventure..


Höstlov it is.


Hello fellas!
Jo ni, det var ett tag sedan.
 Vad har jag då donat med under den tid jag inte slöat vid datorn? 
 Jo, jag har haft tenter hit och dit, bilskola, fått bort färgat den fula randen i håret, har haft ett X-antal långa telefonsamtal och fikor tillsammans med E & E, svettats bland franskisarna @ donken och har haft allmänt fullt schema och noll motivation vilket därav har lett till att det blivit en aning dött på denna front.
Får se hur det går i fortsättningen.
Tack och lov kan jag meddela att jag har ett en veckas höstlov framför mig, det är mer än behövligt at this momonet.

Måste även med stolthet i rösten säga att jag tagit det lungt och chillat de senaste två helgerna. Med detta menar jag att jag inte kört en enda brutal UTGÅNG på över två veckor! I'm impressed, bra jobbat jennet!
Dock ska den här trenden brytas mer än brutalt denna vecka..

Ps. Har även insett hur mycket denna figur på bilden betyder för mig. I fredags funkade totalt inget, allt jag gjorde fuckade upp sig totalt. Dock när du ringde där på kvällen och vi snackade i endast ett par minuter, gjorde det mig alldelse varm och gråtfärdig på samma gång. Jag behövde knappt säga en endaste mening. Du lyssnade. Du förstod. Du peppade. Äh, du känner mig för väl och jag detsamma om dig, dock känner jag dig nästan bättre i vissa situationer än vad du själv gör. Jag som trodde jag kunde klara av att inte tänka på dig varje dag, men nej det sket sig. At this moment, skulle jag behöva dig, verkligen. Dock tackar jag gudarna för att dom sänt mig så underbara vänner, de har en aning samma effekt som du, kan jag säga.

Behöver inte klotta ner mer lovord åt dig mickon cool, du vet att vi alltid kommer gå hand i hand va, ända tills döden skiljer oss åt ♥


Ifolor.fi


Klickade nyss hem över 100 bilder från sommarens olika bravader..
Jag blir alldeles varm om hjärtat då jag går igenom alla minst sagt vrickade bilder man tagit under sommaren.
OH it was a hell of a summer, minst sagt!
Med de härliga människor jag har runt mig kan inget gå fel,det är jag sekär på.


Lite sommar fiilis åt folket!


The one and only Mc Donken


Imorgon kallar hamburgarna igen, motsatsen till det ni ser på bilden alltså. Har varken fått njuta av den underbara franskis värmen eller stekoset av hamburgarna på drygt en månad, vilket innebär att man fått en aning abstinens. Bara nästan alltså. För att inte glömma alla härliga mäkkäri fellas jag kommer få se igen och sheika lite ass i köket, vilket är en tradition. Innan dess skall ett eländigt bokföringsprov först avklaras..

Ps. Hoppas du hittade fram till slut erret, och hoppeligen förstod du min usla gps beskrivning något så när. Hoppas det blev en preatty awesome night at last efter att kört på ett X-antal trottoarskanter..

Petter & Stress feat. Johnel - Sanna Mina Ord

Shit mannen vilken klockren text, tänkter faktist på dig syster när jag hör den.
Du har alltid varit väldigt målinriktad och har ett klart och tydligt mål. Rena motsatsen till vad lill syrran din har. Dock kan jag inte annat än se upp till dig som verkligen vet vad du vill här i livet, keep on working on that!

"Sanna mina ord, det här är mitt liv, ska hela vägen upp och följer min stig. Varje steg som jag tar leder rakt till topp, har jobbat för ett mål och en inre dröm, som idag har fått sitt liv."


Kräftor all over


Gårdagskvällen började med ett hejdundrandes kräftkalas.
Kräforna var fint upplagda på borden och allt låg fint dukat.
Emil tog ton för den första snapsvisan och därav bar det av..
Jag som är den absoluta kräft-wannaben och aldrig någonsin tidigare käkat kräftor tyckte det var rätt invecklat att knäcka av alla ben och suga ut saften här och där.
Snälla polare man har hjälpte dom en, vilket fixade sig endå.
Efter ett X-antal snapsvisor och mätta magar fortsatte jag & erret in mot stan, för att få helgens dos av sheik. Natten blev ung igen..

TUSEN TACK till Petski igen för en super bra ordnad kräfskiva, verkligen!


BröleSöndag

Det här säger er kanske något om hur gårdagen urartade sig. Det blev kräftor all over och senare hittade vi tydligen vägen ut från Petsmos urskogar. Skjutsen stannade i stan och därefter kan ni lista ut vart det spårade..

Vaknade nyss upp i Bröle skogen mer Erret by my side. Det här börjar kännas som en vana måste jag säga.
Nu ska vi keep on dega här, so long fellas!

Randomkväll.igår


Bilden är klickade innan sista konvnten förra hösten, den roligaste ever!

Blev en
spontan kväll igår igen. Satt och jäste at abc ett par timmar med varsin fet panini tillsammans med chixsen. Senare träffade vi på Joonas och dudsen, därefter bar det av på en spontan utgång till Royal, av alla ställen. Kvällen till ära råkade det vara något coolt evenemang, rätt kväll att pricka in liksom då man absolut inte är förberedd för krog. Kul att se lite annat än bara det vanliga, ni vet vilken krog jag syftar på. 

Kom hem samtidigt som postbilen igen..

Kräftskiva with the baddest


Ikväll bär det av till Petsmoforesten på kräftskiva
al lá Badasscrew.
Får se vart detta spårar..


RSS 2.0