Bilder från fredagskvällen!











Skön kväll med gott sällskap och mumsig glass i ugn!

I'm going to Stockholm!

Jag ska till staden in my heart Stockholm den 17.3-21-3! Fatta, det här är sjukt grymt!
Äh jag är så glad för tillfället, finns ingen härligare,skönare,finare,grymare,mysigare stad än denna! Den är absolut perfekt helt enkelt. Dessutom kommer syster med den här gången. Alltså vi kommer bli hela familjen, det var verkligen ett tag sedan vi reste tillsammans någonstans, I'm so exited! Trodde aldrig mami & papi skulle ta med mig eftersom jag ska till Åre nån vecka innan så, men de är himla snälla som tar med mig endå!
Bilden är från senaste gången jag & syrran var där på höslovet!


Tinchy Stryder

Har blivit helt kär i den här grabbens låtar! Sjukt sköna låtar gör han! Ta och lyssna vetja!

Tinchy Stryder - You're Not Alone


Tinchy Stryder - Halo


Tinchy Stryder - Preview


Tinchy Stryder Ft. Amelle Berrabah - Never Leave You (drogat denna låt)


He's the man!


Hemmakväll

Blogg.se har inte velat samarbeta med mig idag, kanske det har varit så för er andra också! Har inte haft för mig så mycket idag, förutom att jag var in till stan en stund på Body Pump på eftermiddagen. Skönt med ett riktigt tränings pass efter det som hände igår så.. Haha

Nu ska jag ta och umgås lite med mamsen & papsen, ha en skön kväll allesammans!


Misslyckat besök vid simhallen...

Hey där!

Hade fullt upp hela gårdagen. Slutade klockan 12 och drog in till stan för att möta upp Nora. Vi for till simhallen och tränade och simmade, okej man kan inte säga simmade riktigt. Då vi kom dit fick vi reda på att simhallen skulle stänga redan halv tre så vi försökte skynda oss. Vi tränade i ca 45 min och sen for vi och simmade, hann dock bara vara i vattnet i ca 7 minuter... Då ropade de i högtalaren att alla måste lämna bassängen. Då tänkte vi men okej vi sitter länge i bastun och tar en lång ducsh i stället, så det gjorde vi. Sen då vi kom ut till omklädningsrummena hörde man ur högtalarna "en min kvar till stängning". Jag & Nora stord fortfarande kvar emd handukarna runt oss, så vi sprang och på som galningar där inne, det var spec viktigt att håret blev torrt för annars skulle det ha varit som en is hög då vi gick ut.
Vi överlevde lycklitvis detta, vi drog och sminkade oss inne på toaletten i caféterian istället. Så typiskt att sådant skall hönda då vi för en gångskull ska till simhallen, vi har verkligen tur vi! Efter allt detta gick vi in till stan och käkade pizza istället och pratade om alla mellan himmel och jord. Satt där i flera timmar, härligt härligt! På kvällen drog vi sen till Jenny med det vanliga gänget! Fixade ihop en helt okej, glass i ugn! Haha, rätt så bra blev den nog! Bilder från kvällen kommer senare!




Svin kallt ute..

Har städat hela huset ikväll. Det har blivit en vana för mig att städa på torsdagar nu, förr gjorde jag det alltid på fredagar. Men eftersom jag oftast är på gymet på fredagar gör jag det på torsdagar istället. Gaah, vad det var kallt ute idag! Var helt ill röd i ansiktet då jag kom till skolan, blåsten var verkligen isande kall idag, glömde dessutoma att kålla termometern idag. Visste nämligen inte att det skulle vara -20°C, då det ännu blåste kändes det som -30°C blää alltså. Imorgon blir det gym med Nora, äntligen får jag träffa dig, för det var verkligen ett bra tag sen sist!

Give us a little bit of summer please!


Hits from the 90's

Leila K - Electric


Technotronic - Pump up the jam


Haddaway - What is love


Haha, måste bara slänga upp dem här! Jag och en annan i skolan håller på lyssnar på dem hela tiden, den första electric är grym!


If you wanna be my lover

Idag slutade jag redan klockan 12 för de skulle ha en invigning av vår ny renoverade skola så alla fick sluta tidigare. Det blev en visit på gymet för mig och sen hem med bussen. Ikväll har jag inte gjort något skärskilt förutom att mami lagade äppelpannkaka så den har jag suttit och mumsat på. På tal om Spice Girls, tänker jag slänga upp ett par bilder från då jag & tjejerna var med i talangjakten i skolan förra våren. Gaah! Detta är verkligen ett minne vi alla kommer att minnas och SOM vi var nervösa innan! Shit, men det var verkligen en upplevelse, dock borde vi kanske haft lite längre uppträdande men vi vågade iallafall vara med och det är huvudsaken!








Vem i Spice Girls var jag?


Spice girls always in my heart!

En grej jag inte berättat om är att syrran såg här om dagen att Spice Girls ska bli en musikal! Detta är helt galet! Den ska spelas i London, och alla fem medlemmar ska medverka! As grymt kommer detta bli, och ja-a ni behöver inte änns fråga om vi ska dit eller inte, för det är klart vi ska! Det har vi redan bestämt, jag & syrran har även planerat att åka till London någon gång så detta blir ju perfekt! Dock är det tre långa år tills dess, så det är lite synd men.. åren går rätt så fort ändå! Haha, nej men det här har varit våran dröm sedan vi var små att se Spice Girls Live, ni som känner mig väl vet hur galen jag var i dem!
Jag, syrran och ett par andra tjejer lekte alltid Spice Girls då vi var små, jag var alltid Viktoria, vet inte varför, hade inte änns brunt hår men jag tyckte väl hon var snyggast eller nåt? Förutom det har jag även filmen och en magtröja, ni vet en sån som slutar mitt på magen. På den står det förståss Spice Girls, alla deras skivor och ett helt album med bilder på Spice Girls gruppen. Det var faktist de som gjorde min musiksmak. Jag har aldrig varit ett så stort fan till någon grupp som just den här! INGET slår SPICE GIRLS helt enkelt, de har GILRPOWER!


Galna kläder och skor hade de även, varje person hade verkligen sin egna stil!

Här är en megamix med de bästa låtarna de gjorde!


Ett par sköna låtar!

Pitbull feat Akon - Shut it down


IYAZ
- Bulletproof


Manboy
- Nothing compares 2 U


Rihanna
- Hard



26 januari




Kom hem för en stund sen. Slutade ett idag så jag drog int till stan för att vänta på bussen, gick in via bibblan med ett par böcker och lånade några nya som jag ska börja läsa nu.

Nej, nu ska jag dra och göra något vettigt!


Jennyycecilia gillar!



Dessa härliga klockor hittar ni på bubbleroom.se!

Jag har faktist lyckats med största delen av det jag hade på min att-göra-lista ikväll, så är riktigt glad för det! Nu ska jag ta och duscha ur min hårinpackning och sen blir det mackor och sen sängen, för imorgon ska jag iväg på morgon träning. Natti!


Ny vecka nya möjligheter!

Haloja!

Kom hem för en stund sedan och hjälpte mamma med maten och diskade nyss. Känns som om jag inte gör så mycket för tillfället, sitter mest här framför datorn. Usch så vill jag inte att det ska vara. Denna period då jag är endast i Yrkes så har jag nästan aldrig läxor så det är faktist lite trögt, ni andra som går i gymnasiet tycker säkert jag är hel knäpp som gnäller på för lite läxor, hoppas ni föstår vad jag menar. Har gjort upp en att-göra-lista idag så jag ska bland annat skicka in en till sommarjobbsansökan, fixa med lite bokföringspapper, läsa ut en bok.. Och sådant helt enkelt!

Nej, nu är det käk!

So long!


If today was your last day

Nickelback-If today was your last day


Nej, nu måste jag kila iväg till sängen! Börjar tio imorgon, men ska ändå försöka få en lång natt!
Gonatt allihopa!

Söndagsmys med Ella

Denna kväll har jag spenderat med Ella. Vi har kållat igenom en massa gamla foton, som gav oss många fina minnen. Gud vad vi har tagit EGO bilder du & jag!? Det har vi tyvärr nästan slutat med.. Men vi bestämde oss för att vi ska återuppt denna tradition igen! Det är så himla kul att blicka tillbaka sen på gamla foton. Vi började redan ikväll, så här får ni ett smakprov vad vi höll på med!






Haha, ursäkta för den dåliga kvalitén! Den sista bilden borde kanske cencureras, men whatever! Det kan aldrig bli för mycket av djungelvrål! Oj oj vännen, tack för en awesome söndagskväll! ♥


We belong together

Igår var jag som sagt på dubbla tränings pass. Body pump & zumba stod på schemat. Zumban var första gången för både mig och syrran, shit vad det var skoj! Härlig uppvärmning med de senaste låtarna och sen blev det sköna steg till latinamerikanska rythmer. Haha, som vi skrattade åt vissa steg, jätte kul var det verkligen! Ska ta och komma iväg oftare på zumba. Resten av kvällen bestod av massor av mat vilket innebar pannpizza på rosso och frödinges goda kladdkaka, snack och massa skratt som vanligt! Jodå, detta behövs verkligen ibland, spec då man inte ses så ofta!






Tack för en fin kväll syrran!♥


On my way to the city..

Nu drar jag iväg på body pump & zumba. Har aldrig varit på zumba förut så det ska bli kul att testa! Efter träningen blir det  en helkväll med favorit syster!♥

See ya!

Hon ser inte äkta ut längre..

Heidi Montag fick för mycket smärtstillande

”The Hills”-stjärnan plastikopererade nästan hela kroppen.

Nu berättar hon att ingreppen hade kunnat sluta i katastrof.

– Jag andades fem andetag i minuten, säger hon i en intervju med Access Hollywood.

Minilyft av ögonbrynen, botox, näsoperation, fettinjektioner i ansiktet, hakförminskning, fettsugning av nacke, öronoperation, bröstförstoring, fettsugning av höfter, midja, inre- och yttre lår, förstorade skinkor.

Heidi Montag, 23, lämnade inte många delar av kroppen ifred från plastikkirurgens knivar.

Nu berättar tv-stjärnan att hon var nära att dö på operationsbordet. Hon fick nämligen i sig för mycket Demerol, ett smärtstillande morfinpreparat.

– Jag fick för mycket Demerol som Michael Jackson. Jag andades fem andetag i minuten, vilket innebär att man nästan är död, säger hon i en intervju med Access Hollywood.

(Artikeln är ur Aftonbladet)


Heidi Montag på MTV Video Music Awards i New York 2006 – och på omslaget av People magazine i veckan.



Usch jag tycker att detta är jätte hemskt. Hon har förstört hela sig, t ex i The Hills säsong 1 & 2 var hon en helt vanligt och söt tjej, men efter det har hon förändrats totalt! Okej, hon bestämmer själv hur hon vill se ut, men enligt mej var hon sötare förut..

Nån som håller med?

Leopard, I'm in love!




Det blev ingen bio ikväll, istället ska jag vara hemma och mysa framför Tv:n för en gång skull. Ha en skön kväll allihopa!

Årets första fastlagsbulle!

Jepp, det åt jag nyss. Gottgott var det! Min eftermiddag har sett ut som vanligt, drog till gymet och sen och handla mat med mami. Nu sitter jag här och fundrar på vad jag ska hitta på ikväll, såg att Sofia gärna skulle fara på bio. Så får se hur det blir med det, borde ringa tjejerna!

Hittade äntligen min favorit låt som hela tiden spelas på radion men jag har inte vetat namnet på den, men nu äntligen har jag hittat den!

Cheryl Cole- Fight for this love


Made in Sweden

Min dag har bestått av skola, städning & kaffe hos på fammo & faffa. Det låter som om jag bor flera kils ifrån dem, men nepp det gör jag inte. De bor bara tvärs över vägen, ca 150-200 meter bort. Försöker att dra dit en gång i veckan för de blir alltid lika glada då man kommer på besök.
Nu ska jag fixa en macka och kålla Made in Sweden och sen blir det sängen!



PS. En av tjejerna i Play spelar Petra i Eva & Adam fyra födelsedagar och ett fiasko, det är tjejen Adam är otrogen med. Checka in det!


Jennyycecilia idag!






Bara för att den här videon är cool!


19:40

Hey!

Som jag redan skrev i en kommentar, råkade jag skriva lite fel igår att jag skulle börja tio idag men jag menade åtta. Bara så att alla får det på klart, vissa blev lite upprörda så! Haha, anyway. Efter skolan drog jag in via mäkken efter en hamppare (som vanligt) och drog till syster och käkade den. Låter lite sjukt kanske. Efter en knapp timme for vi till gymet på total explosion, lika kul och tungt som vanligt. Vi beslöt oss för att ha en helkväll tillsammans på lördagen. Har inte setts så mycket på den senaste tiden sådet kommer bli skoj!
Här kommer två random bilder!



Sånt här gjorde man förr på våren då man gick i högstadiet, tyvärr går det inte att göra mera då man inte går i samma skolor längre.. ta vara på det ni som ännu går där!


Gonatt!

Nu ska jag dra från datorn för ikväll och ta en tidigt natt. Jag börjar redan åtta imorgon så det löns att komma i säng i tid...

Gonatt på er!

A little bit kitschy!




Älskar de nya klockorna som har digitala ur, grymt fina färger finns de även i! Leopard tightsen är ett vill ha objekt, är helt kär i sådana!

Vill vara brun!

Idag slutade jag kl. 1 egentligen skulle vi ha slutat redan 12 men vi måste ha en juridik lektion eftersom vi kommer att missa en annars. Efteråt fick jag och några andra sjuts med Dennis in till stan, där vi satt och slappade vid Arnolds innan jag tog bussen hem. Jag har även hunnit med ett morgontränings pass idag, var på body somvanligt.
Känner mig som en riktig blekfis för tillfället, de flesta som går på gym är lika bruna som på sommaren för de går i solariet men nepp de gör inte jag. Största orsaken till det är för att jag har cellskräck.. Men okej jag skule kunna börja smörja in mej me brun-utan-sol kräm, men det har jag liksom inte kommit mig för ännu. Blää, hatar verkligen vinter just för detta att man är så himla vit!
Nu ska jag göra ett par data uppgifter och plugga lite finska ord. Här kommer en bild från i somrast då jag var brun. Det kanske inte syns så bra på bilden men jag tror jag aldrig varit så brun som förra sommaren. Det berodde på att jag varit till Kreta i maj så det förklarar en del! Ignorera håret..


The music is making me growing

Medina- You and I


Use Somebody Acoustic Cover - Pixie Lott

Still in school..

Idag har jag haft rätt så lång dag, nämligen till kl. 4. Jag är fortfarande i skolan och väntar på att mamma ska komma och hämta upp mig. Jag & Ida har talat finska i ca 4 timmar idag, jätte bra att öva lite! Ida är helt två språkig så det är bra. Annars har jag varit tröttis efter helgen.. har väl tyvärr fått för lite sömn fast jag gick och la mig tidigt igår. Får väl fortsätta med det.

Nu måste jag dra, mami is calling!


Min helg!

Lördag








Söndag


















Tack för en grym helg allihopa! Skoterkörning,pulkning, brottning i snön detta borde vi verkligen börja göra oftare! As kul alltså!

Nu ska jag göra i ordning en macka och sen slänga mig i säng, helt slut efter all frisk luft man har fått andas in idag!

Grym dag!

Nu är jag hemma efter en otroligt kul dag med skoterkörande och skogsliv! Det blev en sjukt kul dag med rätt gäng! Tack för det! Sitter och luktar grill korv ännu fast jag tagit en snabb dusch, Sebbe din ved rökte som tusan. Haha, men okej du fick upp en eld iallafall! Nu, måste jag kila till Fammo & Faffa på kalas, faffa fyller nämligen år imorgon! Troligtvis kommer det en bildbomb senare från både lördag & söndag!

So long!


Smedman sweet 16 today!

Har inte gjort så mycket idag förutom att ha städat och varit ut på en promenad. Nu ska jag hoppa i duschen och käka något och sen dra iväg till Sebastians. Dit vi drar med ett gäng!

Har glömt att gratulera festprissen Smedman/Smedo idag på din 16-årsdag! Stort grattis till dig!



Ha en fin kväll allihopa!


Pictures from yesterday!




Sen var Nora fotograf och bestämde vilka poser jag & Sofia skulle göra, här föreställer Sofia en elefant & jag en tiger!

Pose: Sofia är en stjärna & jag ett ljus!

Pose: Allmänt snygga!


Sista bilden beskriver kvällen bra, massor med god mat och mycket skratt! Skön kväll med er brudar!♥

The Hills & The City

Kållade nyss på The Hills & The City avsnitt. Usch vad jag inte tycker om Kirstin som har kommit tillbaka till The Hills, hon ställer bara till en massa problem. Det verkar som om inte Lauren kommer att vara med så mycket i den här säsongen.. Det är lite tråkigt. Nej nu ska jag börja städa, bilderna från gårdagskvällen kommer upp senare!



Tortillaskväll!

Ciao!

Sorry för dålig uppdatering.. Hade himla fullt upp igår med provläsningen så det var därför! Provet gick endå rätt så bra, godkänd är jag iallafall. Slutade redan kl. 12 idag så jag drog til gymmet. Där testade jag på infraröda bastun för först gången, shit alltså där svettas man verkligen! Men skönt som bara den var det. Nu borde jag dra och byta om för tjejerna kommer snart över hit på tortillakväll! Mumsit kommer detta bli!

Leighton Meesters nyaste låt!




PS. Krya på dig ella vännen, hoppas du blir frisk så vi kan ses någon dag!


Juridik lektion..

Sitter i skolan för tillfället och har juridik lektion. Tjock najs alltså, not.. Hela dagen kommer jag att spendera på datorn, det är rätt så trögt kan jag säga. Nej nu skall jag försöka ta mig i kragen och lyssna lite på vad läraren har att säga!

See ya!


Tandläkarbesök, hälsokontroll, praktikplats...

Min dag började med att jag drog till tandisen och kållade så att allt var okej med min tandställning, om ni missat det så är jag en lycklig person som får bära en sådan, not. Anyway allt gick fin fint där, efter det for jag på hälsokontroll i skolan. Där fick jag reda på att jag är 171 cm lång! Grymt tycker jag detta är, då jag mätte mig senast så var jag endast 169 cm, det betyder alltså att jag växt! Är nog ändå nästan sekär på att jag inte kommer att växa mera men jag är endå riktigt nöjd med min läng nu. Sen blev det fyra timmar data, yeah! Två sista timmarna var de värsta av alla data timmar vi haft men fick sluta lite tidigare så det gjorde saken lite bättre.

Jag drog in till stan och har nu äntligen fixat praktikplats, vi kommer nämligen ha praktik hela sista perioden före skolavslutningen. Himla skönt det! Jag fick iallfalla plats vid Vero Moda, yes! Det var dit jag ville också så är himla glad. Jag har varit där förut och trivdes priima så vetja det kommer gå bra den här gången också! Girlsen hann jag även träffa, kul att se er! Det var som sagt ett tag sedan.

Vi for på "kaffe" till ja-a ni vet det ställe jag avgudar, nämligen mäkken. Haha, gottgott som vanligt! Efter maten blev det gym för min del, total explosion. Första gången var det för mig och jag måste säga att det var sjukt tungt men gud så roligt! Det där tror jag faktist är min favorit timme hittills! Det är mest hopp och olika steg, inte så mycket muskelövningar som jag tycker är lite små trögt. Så det där var något i min smak, har heller aldrig svettats så mycket som jag gjorde.. var helt blöt efteråt! Jepp det där var min dag, belv en del text men roligt att få skriva ibland.


Det här stället gillar vi!


Hur segmenterar man?

Äh, håller på pluggar marknadsföring för tillgfället. Det går sådär, vet dock inte om något fastnar i huvudet, sitter och skriver upp en massa anteckningar. Det gör jag alltid, kommer ihåg bättre på det viset!

Nej, jag ska gå och fortsätta, skriver mer senare!


I'm looking forward!

Chris Brown ft Eva Simons- Pass out


Donkeyboy- Ambitions


Imorgon blir det träff med tjejerna på stan iallafall Sofia & Eveliina, härligt!

Gäsp!

Gah! Shit man märker att man inte läst på prov på ett tag. Då jag började läsa första kapitlet ville inte ögonen hållas öppna så jag tvingade mig igenom kapitlet och sedan somnade jag på direkten, sov typ en halv timme. Gud vad skönt detta var, har bara lite dåligt samvete nu då jag inte kommit igenom prov kapitlet ännu men vetja jag hinner tills fredagen.

Sitter med en sådan i håret för tillfället. Kanon bra hårinpackning för slitet hår som jag har, plus att de håller otroligt länge! Jag köpte min i September och jag har halva burken kvar! Det kan jag kalla ett bra köp!





Förhör & prov!

Nu är jag äntligen hemma efter lite omstädigheter. Jag slutade egentligen kl. 12 idag, så jag beslöt mig att ta bussen int till stan med Ida. Tyvärr har det blivit så att då jag åker med henne är bussarna alltid försenade, och de var de även idag. Jag hann inte hem med ettans buss utan tog tvåans så kom hem lite senare än tänkt. Det gjorde dock inte så mycket då jag fick sällskap i bussen av Alex som slutade tidigare. Nu ska jag börja ta tag i pluggandet, marknadsförings prov på fredag och ordförhör i finska imorgon.
Body timmen imorse gick faktist riktit bra, förutom att det var lite jobbigt att gå till skolan efteråt. Men kom på att jag ska börja ta bussen med Tamara istället så blir det lättare, najs!

Nu, plugga!


You're the one!

Har suttit här vid datorn största delen av kvällen, för jag har nämligen hållit på och fixat med min CV. Den är så gott som klar nu! Skönt det, tänker dra och käka en macka och läsa lite i min bok, typ trettio heter boken. Riktigt bra faktist! Imorgon ska jag på mitt först morgon pass någonsin på gymmet. Hoppeligen är jag inte allt för trött, det är halv nio så vetja jag har hunnit vakna. Som ni kanske märker har Sofia fått upp min header! Sjukt nöjd är jag med den och jag vet inte hur jag ska tacka dig, på något sätt ska jag iallafall göra det! Du gör nästan allt här på bloggen så har lite dåligt samvete.. Fundrar på att bjuda på en Taco & Tortilla middag, hm kanske det!?

Det här är tjejen som kan allt om bloggar, jag lovar! Du är grymt duktig Sofia, massor av tack till dig!♥




Nya aerobic skor!

Första skoldagen idag då. Den var helt okej, vi började med en ny grej på bokföring som var lite invecklat och finska läraren var lite trög men annars helt okej dag. På onsdag ska jag även till hälso systern på hälsogranskning, Wei! Sjukt kul kommer det bli haha, nja kanske inte. Anyway efter plugget drog jag & mami till stan och köpte ett par nya aerobic skor åt mig, hur skönt som helst med ett par ordentliga sådan nu. Så här ser de ut!


So long!


Tillbaka till plugget!

Idag var det lika underbart väder som det var igår så jag tänkte jag skulle ringa Jessi min vän och se om hon ville hänga på och skrinna. Alex, André & Emma joinade oss, Jessica & Becci kom även och tittade på en stund då proffsen var på plan. Haha, not really! Sen for Jessica,Becci & Emma hem så vi resten lämnade i stugan och talade om livets gång och den kommande helgen då vi menar oss ut på skoteräventyr! Skön kväll med er!







Stjälde två bilder från dig Jessi som du kanske märker, tack för dem iaf!

Nu måste jag rusa i duschen, plugget börjar imorgon! Sjukt långt jullov har man haft nu så det är nästan skönt att dra dit igen!

Gonatt allesammans!


This is me.

Hejsan allihopa!

Nu är jag igång igen, förra bloggen jag hade tillsammans med Jenny & Eveliina gick det som det gick med. Märkte dock att jag inte klarar mig utan en blogg utan måst få skriva av mig och uppdatera bilder som jag klickar här och där. Så nu har jag alltså bestämt mig att skaffa en helt egen blogg! Detta kommer jag att tycka är jätte skönt då man får bestämma precis allt själv. Lät lite ego men hoppas ni föstår. Här kommer jag skriva om vad som sker i mitt liv och om saker jag gillar, det vill säga min kära familj och mina fina vänner. Om detta låter intressant tycker jag att ni kan kika in här då och då!

Har inte hunnit få upp någon header ännu men den kommer imorgon, får nämligen hjälp av Sofia! Jag skulle inte fått igång bloggen utan din hjälp, tusen tack!

Enjoy!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0