Happy Kid x 1000



Dagen har rullat fram i racer fart. Men himmel, vilket smile på läpparna jag gått med under hela dagen lång. Att utexamineras och ta examen är verkligen något speciellt, vare sig man tror det eller ej. Dessutom får man verkligen känna sig uppvaktad till hundra, dagar som dessa. Det bästa av allt är att detta bara påstås vara en försmak av hur lördagen kommer vara..

Nej berättar mer imorgon om utexaminering i detalj med bilder och hela faderullan.
Tror det är bäst att jag hoppar i säng för att orka fixa det sista inför lördagen..


TUSEN TACK
för alla fina kort, presenter, blommor, meddelanden, uppvaktningar ja-a rubbet.
Ni är GULDVÄRDA allihopa! ♥

JVG Ft. Raappana - Kran Turismo



Gaah, har pinsamt nog gått och kärat ner mig i en finsk JVG låt.
Jag som skall försöka spela tjejen som hatar all finsk musik.
Det gick ju verkligen bra där jennet..

Här går det undan


Stack till plugget idag för en examens genomgång. Hade trott att det endast var min klass som skulle samlas och övas men nej, där hade jag fel. När jag anlände var hela festsalen fullproppad med elever. Efter övningen blev det storshopping med mami och resten av dagen har gått åt bakning och städning inför morgondagens spektakel.
Näe nu kallar sängen om jag skall vara kl. 08.15 då aspen kommer och hämtar upp mig.
Då gäller det -
EXAMENSDAG!


Dansa Pausa Till Fontana



Om ni vill se dessa snubbar live skall ni dra er till Fontana den 29.6!
Då kommer nämligen dessa grabbar stå och latja på scen, grymt asså!

Jennet's Student Pixs


Här har ni då resultatet av photosessionen vi gjorde i söndags. Tänkte actually tappa andan när jag såg resultatet. Hade inte vågat drömma om sådana makalösa bilder. Det är PRECIS sådana här jag tänkt mig. Sara, hoppas du nu verkligen förstår hur glad och tacksam jag är för att du ställde upp. Banne mig du bokstavligen ÄGER på att klicka bilder! You really got the skills tjejen!

Tisdagens Meny


Dagen till ära kockade jag ihop en middag till mig och sambon. Denna gång fick det bli kyckling med fetaost/soltorkadetomater/walnötssallad. Fem av fem cheesburgare fick den middagen skulle jag tro. Efteråt avrundades kvällen med en härlig kvällspromenad längs stranden. En riktigt skön tisdag, med andra ord.

Alesso vs Keane - Silenced By The Night


Yesterday's Picknick


Efter photoshooten igår stack jag och sis raka vägen till villan för käk & steek på bryggan. Senare på kvällen blev det picknick med tjejerna.
Måndagen till ära har jag haft näsan i tradenom pappren all day long. Tror morgondagens shema kommer se likadant ut..

Två godingar




Student photoshoot


Bilder efter photoshooten, då jag pustade ut på balkongen..

Idag var det då dags att ta studentfoton. Här kommer the true story. Jag har alltid personligen varit emot att ta studentfoton vid alla dessa fotoföretag som finns runt om i Vasa. Nej, istället för att sitta stelt i en stol och vrida huvudet mer åt höger, är jag hellre ute i det fria och göra lite egna poser som jag själv känner för. Därför bestämde jag att en av syrrans klasskompis skulle få fotografera mig, vilket jag absolut inte ångrar.

Fotograferings dagen till ära kom även barndomsvännen och estenomstudernaden Joanna över för att fixa make-upen och håret. Därefter bar det av till Sandviksvillan för en photoshoot. Sara klickade bilder och jag posade. I början kan jag medge att det kändes en aning stelt, men efter att ha tagit några hara-pixs  blev jag varm i kläderna. Damn it vad skoj det var!

Kan inget annat än tacka JOANNA för helt sjukt fint smink & hår du fixat och SARA för dina otroliga fototalanger, dock har jag inte sett några resultat ännu men jag kan bara tänka mig resultatet.


Välkommen villaliv 2012!



Inlädde villasäsongen at Aspen's village igår tillsammans med ett härligt gäng människor och en massa underbar mat. Bilderna får tala för sig.

Fredags steek i Böle



Cyklade som sagt iväg till Brööleskogen idag. Blev steek åå verandan med bruttan på bilden och rörde som vanligt även ihop en fredags lunch. Denna gång drämde vi till med en nyhet, nämligen grönsakswok med kycklingstimlor. Ojaa, kan bara konstatera att vi lyckade igen! Detta avslutades ett par timmar senare på donken med en  perus sundae.

Ikväll kom Rössin & Sami över för lite chill med kladdis och allmänt fredags mys, fint så.
Nu väntar en välbehövd lång natt, eftersom jag alltid lyckas komma för sent i säng..
NIGHTY!

Steek säsongen inledd



Inlädde steek säsongen vid Gustavsborgs bryggor idag. Stack dit själv för att plugga, men råkade stöta ihop med Elina, vilket slutade med att det blev en hel dag med henne istället. Härligt!

Imorgon ska jag cykla iväg till Brööleskogen och se vad den bjuder på för äventyr, men nu natten!

This is the night




Detta får mig att minnas alla högstadie konventer när Infinity dunkade ut ur högtalarna och alla människor blev fullständigt vilda på dangolvet, det var tider det! Denna låt, är nästa precis likadan, lyssna vetja!

Strampen säsongen igång!


Idag stack jag hem till landet för att tvätta ett x-antal tvättar, eftersom vi inte hunnit fixa en tvättis hit till lyan ännu. Förutom det blev det steeeek på verandan all day long tillsammans med inträdes böckerna i fejjan. Ikväll inlädde the baddest of them all, STRAMPEN säsongen. Catching, sommarn kan börja gott folk!

Yesterday's food a lá finne



Halloumi & granatäppelsallad stod på menyn.

Gotta love the SUN!


Sköna vyer från our crib!

Vakande, stack ut på en solig morgon promenad längs nya favvo stråket, käkade frukost på lá balcony, pluggade lite, stack till frissan, fixade ihop en gourmét sallad till mig och sis, pluggade lite till och så kom nyss honde värst förbi med några apa pix.

Nu väntar jag på att bli upplockad av J & S för lite cruisning i solnedgången.

WOW, asså vilken energi man får av solen hörni, bara för underbart!

Repeatar om och om igen


What a happy day!



Då kom dagen jag väntat på i tre år.
Eller nja, vet inte om man kan säga väntat på men detta har iallafall varit mitt mål sedan 14.8.2009.
Målet var alltså att jag skulle ta mig igenom merkonom-linjen på VYI och studentexamen på Aftis.
Vips så har tre år sprungit iväg och här står jag nu med både godkänd yrkesexamen och studentexamen.
Under dessa år har jag lärt mig mer än jag någonsing vågat tro.

Efter högtadiet tog jag steget från trygga Korsholm, för att börja på något nytt.
 VYI och AFTIS skulle komma bli mina nya skolor att andas i.
Jag började alltså i en HELT nya skola, HELT själv.
Mina vänner blev kvar i Korsholm och lilla jag skulle stå på egna ben.
Jag var livrädd den första dagen kan jag säga. Jag kände ABSOLUT ingen när jag började. 
Vi var en blandad grupp på ungefär 25 st i åldrarna 16-24.
Jag fick snabbt nya klasskompisar som jag idag blivit riktigt nära vänner.
Under de gångna åren droppade människor av från klassen, samtidigt som klassammanhållningen bara blev bättre och bättre med åren.
Vi känner varandra verkligen utan och innan eftersom vi umgåtts med varandra så gott som dagligen i tre års tid.

Jag ångrar verkligen inte mitt val en sekund!
Under dessa tre år har jag vuxit som person, eftersom jag inte haft någon trygghet att stöda mig mot, vilket jag t.ex. skulle haft i Korsholms Gymnasium där både mina vänner och syster gått.
Istället har jag lärt känna nya fina människor, fått en grund i det jag förhoppningsvis kommer både plugga och jobba med i framtiden,  och för att inte glömma att jag lärt mig stans alla olika kvarter efter att ha gått till och från bussen i ur och skur.

Nu får jag bara säga som min matte lärare sa idag efter att jag blivit godkänd i finansmatten: "Nu är det bara att invänta mössa, betyg, kramar och festligheter."

Men först väntar förståss inträdes plugg i mängder..


Saturday feeling



Prepsade på lá balcony, dansade rumporna av oss på fontänen och avrundade hela kalaset på donken.
Där hade ni min
gårdagskväll i ett nötskal och jovisst blev den AS KUL as usual!


Dröm er bort



Och därmed var jag SÅLD, igen. You're my hero Avicii!


Gott & Blandat










Fantastic Friday



Började dagen med en morgonpromenad längs stranden. Erret ringde och ville ha med mig som moraliskt stöd på jakt efter en studentklänning. Därefter gjorde vi ihop väldens fetaste spagetti bolognese a lá erret. Dessutom lyckades jag bränna batongen rejält, dock var den ätbar för två harar som oss. Efter detta blev det några timmars chill hemma i lyan, förutom en vild shopping tur med syrran. Det måste ha sett rätt sjukt ut när vi kom brölandes med världens gigantiska matkasse och härjade som tusan när matkassen dinglade och på vid styret.. Systrarna finne säger jag bara!

Ikväll, som ni kanske redan kunnat lista ut har jag haft våffelparty med homisen. Denna gång med en nu favvo, NUTELLA! Gaah, jag som aldrig trodde jag skulle bli svag för denna sötsak. Men jodå, visst föll även jag ner i träsket...

To sum up, denna dag kunde inte ha blivit bättre, tack vare att jag fått umgås med underbara människor hela dagen lång!

Last days in APA



Kan inget annat än säga ett oerhört STORT TACK till er 11 underbara tjejer som gjorde denna Najja Apa trip så grym som den var! Ett minne för livet är jag mer än bomb säker på att vi alla fick.

Glassig onsdag



Blev mer än godkänd i ett prov. Failade totalt ett annat. Omtagning på måndag. Nya tag. Glass kalasat med S&J la balcony. Checkat in Vps-Jaro i Sandviken. Smaskat i sig en traditionell sundae med E&E. Allmänt chillas med sis på kvällskvisten.
Där var min dag i ett paket, imorgon börjar inträdes pluggandet. Hej & hå!


Fantasy Boat Party


Glada tjejer efter boat trippen!

Därefter började after-partyt i vår egen pool..

Efter lite ner "kylning" i badet blev det middag och därefter bar det återigen in i dimman..

Najja apaa, part WHAT?!


Haran med stor H, finally home



Denna bedårande skönhet, även kallad ErretHaranSundaeStavHoppare, anlände finally home i lördags efter att ha yrat runt med en stav i halva europa.
Tänkte bara säga att det var mer än underbart att se dig i lördags, både du & jag vet att vi var nära att börja stört bröla.. Vilket vi konstigt nog lyckades undkomma.

Anyway, stort välkommen hem igen älskling och senast på onsdag vill jag se dina haratänder igen, typ våffelkalas skulle sitta som en smäck?
 Innan dess skall jag bara försöka klara av plugget levandes..


Grattis alla mamis'


Vaknade med en gosig Äsp bredvid mig. Stack senare hem på morsdagslunch till Vallvik och därefter till granngården på kaffe. Efter detta packades Opeln full med reseväskor och ett par resfebriga föräldrar som skulle skjutsas till flygplatsen för att få njuta av Kretas underbara sol i en vecka.

Kvällen har gått i pluggandets tecken. Lotta kom över för lite bokföringspluggande, endast två prov kvar nu och så borde jag så gott som ha min merkonom examen i handen. Vi snackar tre fjuttiga skoldagar kvar och så borde jag vara så gott som done med VYI. Kämpa nu Jennet, dessa dagar. Jag ska bara igenom dessa tenter så det så!

Nu ska jag hoppa i sängs efter en skön promenad med sis. Vasa blir verkligen bara finare och finare för varje dag man bor här. Utsikten vi har från vår lya skulle jag kunna spara på burk för att ha den för alltid. SÅ FIN!

Gonattkramar

Spårarummet part 2



Då hade helgen rulla iväg, igen.. Denna helg har som sagt gått i flyttningens tecken. På fredag kväll blev det flyttalko för hela slanten. Sängar och soffor konkades ner från femte våningen, upp till sjätte. Svettigt värre kan jag säga att det blev! Gårdagen fortsatte späcktaklet med en massa uppplockning av kläder och prylar hit och dit. Nu är alltså lyan så gott som beboelig, dock måste förståss några finslipningar göras ännu här och där men i det stora hela, får den väl godkänt.

På kvällen kliade det i bena, vilket ledde till en totalt suverän utgång, once again med de bästa. Fontana levererade as usual och spårarummet var på topp! Kvällen avslutades även på donken with tha peruscrew, precis som det ska vá. 

Kan erkänna att jag psykiskt är kvar på apa ännu.. Känns som om jag inte landat tillbaka på banan ännu, men vetja den känslan tar sig också.

I say: SENIOR You say: FROG




First days in NaJJa



SORRY people för den uteblivna uppdateringen, flyttningen till tha city är boven. Men nu ska jag försöka erbjuda er lite mer läckerheter rom the journey, promise!

Too much to handle



Som sagt anlände hem i måndags på natten. Ett par timmar senare var det bara att brumma iväg till skolan fastän ögonen knappt hunnit öppnas.. Schemat i skolan är mer än fullproppat och idag var det även dags för ett härligt prov. Nej fydå, får huvudvärk när jag tänker på allt det jag borde göra.. Därför tänkte jag ta en day off from school imorgon och ta en välförtjänt sovmorgon eftersom sömnsaldot ekar tomt efter some crazy days in napa. Dessutom skall jag plugga lite bokföring i lugn och ro inför inkommande prov nästa vecka.

Hoppas ni har det bättre ställt än mig at the moment, nighty guys!

Home from NAPA BITCH

Mina vänner, då var man hemma efter den FETASTE RESAN evah!
Var ska man börja liksom, veckan var liksom fullproppad av höjpunkter och händelser.

Kan ge några exempel på vad vi haft för oss under den senaste veckan.
Steekt oss till räkor (bokstavligen alltså, spårarummet = emmet,aspen & jag bildade ett eget räk gäng, räkan räkansson it was.) simmat i medehavet, käkat våfflor och glassberg om vartannat, sörplat breezer så man blivit allt röd om tungan, badat nattbad, lekt sjörövare i vårat eget badkar, fått en ny favvo drink: zlatan,haft citronkrig med finländska grabbar, varit på en oförglömlig party boat utfärd på medelhavet, käkat bröd med tzatsiki så det stått ut över öronen och för att inte glömma att vi bodde mitt emot den bästa restaurangen världen över, nämligen Mc Donald's.

Här kommer some tasties from the holiday.
Lovar att bjussa på more pix inom kort.


Tracks a lá Apa



RSS 2.0