Tim Berg, har jag chans på dig?


Måste bara smätta upp dessa BRUTALA LÅTAR, är det verkligen tillåtet att göra såna här hejdundrandes goa tracks?! It's totally wicked, if you're asking me.. Hur som haver NJUT som tusan av dessa, seciellt den tredje låten är grym! Dansade nästan sönder mig senaste den lirades at fontänen..

Avicii - I Just Want To Party


Avicii - Nice

Avicii - Fight (Lovar att ni känner igen denna från krogen, helt huippu låt!!)

Avicii - Play

Adios Amigos !



Innan jag sticker iväg för lite semster måste jag utan tvekan catcha up med de bästa.
Våffelnight in BRÖLE it is.

Sticker och manglar med Mange


(Pixs från tidigare adventures jag & sis gjort i det blå gula landet!)

Om några timmar sticker jag och mickon cool iväg på äventyr igen till staden som har ALLT. Javisst är det dunderbara StockholmSweden jag snackar om.

Sticker iväg för att mangla lite med mange och mysa sönder karamellkungens läckerheter. Dessutom får vi äntligen spendera lite quality time med faster & kusinerna i förorten, ojaa detta kommer bli lovely!

See you around och ha det bananas i Finland so long, fellas!


Some mashups


Mashup 2012
- Avicii Levels Remix ft Roscoe Dash


Mashup-Germany - Every Teardrop Has a Super Bass

(7ievoli Mashup) - Save The World With No Hands



Let it rain guld over haran



Lördagen tillbringades med FM-guld medaljören Erret som finally, kammat hem segern! Grattis igen för det tjejen! Kvällen till ära stack vi därför till vårt andra hem för att skaka rumpa hela natten lång. Kvällen började på den fetaste restaurangen i stan och avslutades även på samma ställe. Snacka om kanon kväll!

Det är just såna här gånger jag saknat tjejen, you & me on tha floor. Senast vi vekligen röjde golvet var i höstas i think, därför var detta mer än guldvärt bruttan!

Far East Movement feat. Justin Bieber - Live My Life



Off to LL with Evssi, for some training.

Magplask från en snöhög, helt okej



Igår stack vi till Juntte's In för att chilla in sportlovet till ära. Kvällen bestod av tv-zappande och allmänt spårade disskusioner.  Dessutom stack jag och J ut på traditionsenlig cruisning som denna gång slutade med att äspn själv låg rak lång på marken efter att ha snubblat över en enorm snöhög. Oh my, tänkte inte få någon luft efter den enorma skratt attack som bröt ut..
Ja-a du min vän, vi lyckas alltid få till det på något sätt! 

Sportlov it is.


Bilderna är från underbara ÅRE resan vi gjorde med bruttorna sportlovet 2010.

Kan inte annat än säga varmt välkommen till sportlovet 2012.
Detta är mer än behövligt!

D R O G A R

M83 - Midnight City

Because you're the one



Dagen har varit en rejäl berg-och-dalbana med både upp och nedgångar. Som tur räddade syrran in crime mig as always. Damn it, vad vore jag och gjorde jag utan en sådan som dig? ♥ As you said to mami today, "tur att du tryckt ut två tjejer iaf, för dom här två behöver verkligen varandra för att kunna leva." Yes, so true. Kunde inte ha sagt det bättre själv.

Anyways fellas, nu ska jag ut och rensa tankarna lite granna..

Det rullar på..



Idag har jag:
 
- Varit i plugget ett par timmar
- Kaffat med emmet & världens största fettisbulle
- Svettats på gymmet
- Käkat dudergod stekt strömming a lá mami
- Besökt underbara farmor & farfar

Och nu mina vänner ska jag dyka i säng för att orka igenom morgondagen.
Nighty people!

Nämnde någon levels?

Här kommer en kalas FET remix, av yeah i think you know who..


Vitchoko cuppis till brööle monstret



Gårdagskvällen blev lite annan än planerat. Kan säga att mitt humör var i botten när jag var på väg till föräldra mötet, hade verkligen ingen lust och ork att sticka dit och se glad ut. Om jag ska vara ärlig, börjar det vara rätt uttjatat det här med slutarbetet, man känner likom att man fått nog. Anyhow, när vi väl kom in i klassen till föräldrarna för att bjuda på smakprover och för att ge en liten presentation om vårat företag, gick det hur bra som helst! Och föräldrarna var verkligen hur gulliga som helst, och gav en massa fina kommentare angående bakverken. Då kom enegin och glädjen verkligen tillbaka, kan jag säga.

Därefter stack jag till LL för att springa av mig lite granna och träna lite core med Emmet, efter vickans avbokning. Another time, baby!

Efter detta styrde jag kosan mot yttersta BRÖLE för att överrraska självaste Erret med en vitchoko cuppis, eftersom jag vet hur mycket denna tjej uppsakttar dessa bakverk. Himmel, att man kan bli på så bra humör av att se hur en person verkligen uppskattar ens överraskningar. Det ni är, glädje för mig! 

Kan inte annat än säga TACK till alla gulliga föräldrar, emmet & erret för att ni vände min smått buttra måndag till en riktigt fin sådan.

Off for some meeting..



Måndag idag, vilket innebär två ynka timmar i plugget. Efter lite ändrade planer ska jag just iväg tillbaka dit på föräldramöte, eftersom vi från Sweet Uf ska representera Ung företagsamhet, samt bjuda på smakprover. Efter det blir det ett svett pass tillsammans med bruttan på bilden ovan!

En fortsatt fin måndag till er fellas!

Swedish House Mafia feat. Taio Cruz - I Dont' Care

Det borde inte vara tillåtet att göra sådan här bra musik..
This is freakin' killing me!!!


Come on let's roll



Periodsbyte imorgon, vilket innebär att jag säger bye bye to VG och hello to VYI. Nu kör vi sista slutspurten, kompisar!
Tänk, absolut sista perioderna i Vasa Yrkesinstitut rullar igång nu. Min underbara klass och för att inte glömma bort R & R som fullständig röjer timmarna i ända, damn it. Saknaden kommer bli stor! Ska därför försöka njuta av dessa perioder så mycket som möjligt, fastän det kommer vara kämpigt.. Säg mig, när ska jag ha tid att plugga till studenten? Nej, det kommer fixa sig, eftersom jag inte har fullproppat schema som tur.

Efter helgens bravader ligger sömnsaldot på minst -100, so i think i'd better say good night buddies!

Too good to be true

OBS, lyssna inte på dessa om ni inte gillar HOUSE musik!
Däremot ni som gillar sådan musik, lovar jag kommer vara i himlen!
Njut folket, njut!


Klaas
- Changes


Ferry Corsten - Feel It

Sandro Silva ft. Quintino - Epic (Radio Edit)

Tristan Garner - Overdrive (Radio Edit)


Pryda with tha pjanoo



Kom nyss tillbaka till lyan efter lite käk på Spices med mamsen & papsen. Nu ska här röjas upp efter pre-partyt igår. Därefter kommer Asplunds taxi och plockar upp mig, då bär det av norrut.

Just SITZ it up



Kan inet säga annat än att årskull -93 är AS GRYMMA hela bunten!


PENKKIS / PENKKARIT 2012


˜ABI ABI ABI, HEI HEI HEI/
AMIS TIEDÄ ENEMMÄN/
KOMBI KOMBI KOMBI HEI˜


My head is spinning like djungle drum


Tack beib, för din vackra morgon hälsning!

OUH HOT DAMN.

Snacka om att ha levt livet de senaste dagarna!
Torsdagen, vilket innebar PENKKIS var helt orolig! Vart tusan sprang de tre åren man slitit i skolan vägen? Kunde inte förstå att det actually var vi SJÄLVA som stod på flaket detta år.
Dagen innefattade allt från flak, allmänt här i teletubbies dräkter, lunchade på Amarillo med kombi-bruttorna och dagen avslutades med en SITZ at the castle, fone.
Där var fiilisen högre än någonsin eftersom det i stort sätt endast befann sig 93:or där den kvällen.
Där sheikde vi till stans bästa Mighty RockDJ:s tills benen inte bar mera..

Gårdagen bestod av återhämtning a lá Wallander rulle och ett par timmars sömn innan det var dags för pre-party och lite b-day firande av Säräh baby som blev 18 bast dagen till ära.
Resten av kvällen skakde vi till alla världens DJ:s inklusive Pryda.
Dock är man väl en aning besviken när han inte lirade Call on me låten, dock lyckades han verkligen få igång publiken i Pjanoo låten, fy tusan what a feeling!

Sammanfattningsvis, kan jag bara medge att dess dagar har varit KANON på alla sätt och vis.
 Dock har jag en tjej att tacka, kära jennetäsp.
 Vad vore mina utgångar vara without you? ♥
 Dra mig baklänges, vi lyckas alltid.


Example - Won't go quietly



Sista dagen i gymnasiet, EVER



Sista dagen i gymnasiet idag då. V R I C K A T. Det kändes som om vi började plugga kombi för ungefär ett halv år sedan, jag minns det som igår. Kände inte många, men klassen var liten till storlek vilket gjorde att vi lärde känna varandra snabbt.

Efter mycket skratt, sjuka kommentarer slängande hit och dit och några utskällningar står vi nu här. Vi gjorde det. Vi tog oss igenom. Även yrkesstuderanden klarar gymnasiet bara man vill, så det så. Hoppeligen tar sig alla igenom studentsrkivningarna också, så vi den 31.5 får stå där uppe  tillsammans och ta emot de vita mössorna.

But hey, before that ska vi
RÖJA stan ordentligt! PENKKIS it is.

Fuck this day, I love you all every single day



Har haft en himla mysig kväll med syrran & erret, vändagen till ära. Vi rörde ihop en traditionell tacoröra och som efterätt blev det "kladdkakas bollar" som jag själv kallar dem, vilka errets syrra hade gjort. Dessutom lämnade det några smarriga cuppisar över från idag, som vi slukade.

Nu ska jag dra mig till kojs, för att orka upp på lite svettig morgon träning tomorrow.
Hoppas ni alla haft en fin dag & sov gott allesammans! ♥


Glad alla hjärtans dag allesammans!


Tack papsen för denna fina hälsning jag fick idag!

Nu inväntar jag erret, för ikväll blir det valentines middag at sis place.

Turn It Up Just Dance


Chris Brown - Turn Up The Music

Sista mässan går av stapeln imorgon



Idag har vi haft cupcake marathon at iddon's place as usual. Med riverside-låten dunkandes ur högtalarna går allt bakande mycket snabbare på något sätt, konstigt nog.

Imorgon är det nämligen dags för den allra sista mässan innan detta företag så småning om ska avslutas. Därför tycker jag ni där ute vändagen till ära, skall sticka in en runda till Vasa Yrkesinstitut imorgon, mellan kl.10-13.00 för att komma och köpa lite godsaker till era nära & kära!

Promise, you won't be dissapointed!

Ibland lyckas man verkligen..



Så här kan det se ut när en jennet skall försöka sig på en engelska hörförståelse..

Jag hade just parkerat bilen ca 700-800 meter från plugget, eftersom hela frekin' parkeringen var proppad.
Min mobil ringer och Lukas namn blinkar på skärmen.

Lukas: "Asså var är du nånstans?"
Jag: " Nå jag parkera just bilen så är nog på väg.."
Lukas: Okej.. För alltså hörfen börjar om typ 5 min!"
Jag: (Får en smärre chock, kan detta vara sant? For min student dit nudå?) "Asså Lukas är driver du med mig nu eller är du verkligen seriös?"
Lukas: "Nää såklart int, hela klassen sitter och kollar konstigt på mig nu pga att jag sitter och talar i tele, och hörfen börjar snart"

Jag slängde på luren och kuta för kung och fosterland till klassrummet och möttes av en massa lärare som frågade mitt namn och vem jag var för att så fort som möjligt slänga in mig i rätt klassrum.

Underbar modda lärare som man har lungnade ner mig och påminde mig att andas och sa andra nödvändiga peppande grejer. Handen skakade som tusan och fick knappt ner kladdar mitt namn och nummer på pappret men som sagt, tack
VG:s hjälpsamma lärare.
 Without them, vet jag verkligen inte hur detta slutat.
Hörfen började till sist och pulsen hade sjunkit till ett något så nära okej läge.
Själva hörfen gick väl endå preatty well, eftersom mina resultat när vi övat inte varit något att hänga i julgranen.

Slutet gott allting gott.

Ett
TIPS bara till sist till er alla som ska skriva någon hörf av något slag i framtiden:

TA ALLTID REDA PÅ VILKEN TID MAN SKALL VARA PÅ PLATS! Ifall ni inte förtåss vill ha en puls på 120 och skakande händer som kanppt går att skriva med.. Dock måste jag säga att det där var jäkligt bra morgon motion, skämt och sido.

But hey people, vad kan man egentligen vänta sig när självaste jennetdamöb är ute..


The real superstar

Idag gick denna stjärna bort efter alla världshits hon levererat. Hann även själv sjunga hennes låt på skolavlslutningen 2009. Känns sjukt, att sådant här bara händer plötsligt. Dock har man förtått att hon inte precis levt det sundaste livet under de senaste åren..
Anywhow R.I.P Whitney.
 
Whitney Houston - I wanna dance with somebody



Laskiais marathon on high - level

Kvällen började i city vid sis' place. Dit kom en bunt med sköna typer över på lite fettis kalas.
Fastlagshelgen till ära!

Ni vet att jag aldrig har varit den personen som är bra på att cencurera bilder..
So people enjoy!


Kvällen avlsutades med en äspn på donken, där vi avnjöt varsin obligatorisk sundae.
Timmarna sprang iväg och vi stack vidare på nya äventyr.
Klockan blev alldelse för mycket innan jag kom mig hem, men ack en sådan sjukt kul kväll vi hade igen, girlie!


Textekompetens, CHECK!



Oh Boy, what a feeling! Textkompetensen är nu inlämnad. Efter 6 timmars slit, kan jag säga att man kände sig en aning matt. Får bara hoppas på att man är godkänd nu då. Direkt efter skrivningarna kutade jag iväg till LL för ett spinn-core pass med chixsen. Därefter bar det av på välförtjänt middag med jen & ces vid Rosso.

Kvällen har spenderats i syrrans lya tillsammans med JEJ-gänget. Denna helgs för- och efter namn är nämligen, ABSOLUTE RELAX. This girl is going to do absolut nothing. Jag ska leva i mina mjukisbyxor, så det så.

En mysig helg åt folket!

Two Legends In One Mix



AS DIGGAR
denna mix, äckligt bra!

Nu ska hårinpackningen ur, sedan blir gonatten för imorgon ska här presteras.
TEXTKOMPETENS it is. Freakin' sweet!
Lycka till alla pupsies där ute!
Remember, we're in the same boat.

Nike training




Idag stötte jag på Chribzen på gymet, vilket ledde till att vi körde ett workout pass tillsammans. Det blev inget vanligt pas precis, nej tjejen visade mig världens coolaste grej (jag inte hade en blekaste aning om överhuvudtaget existerade, kan även bero på att jag är lite old-style också) nämligen NIKE TRAINING som tydligen är någon app man lätt kan ladda ner på sin iphone, damn it vilket program!

Man kunde välja mellan de olika programmen här ovan. Vi gjorde allt från magisar och hoppade hopprep. Dessutom är de en inspelad röst som förklarar de olika övningarna. Längden på prgrammen kan variera mellan 30-15 minuter. And ofc kunde man höra på musik samtidigt, what a program säger jag bara!

Sis
, i know you would love that program! Attans att du inte har en Iphone bara..

Yeah, I did it



Morgon spinningen gick hur bra som helst. Klart som korvspad var det en aning tufft att ta sig upp ur sängen men när man väl gjorde det rullade det på hur bra som helst. För att inte glömma hur mycket FOLK det var på timmen! Närmare 20 pers, och då snackar vi morgon träning kl. 06.45! Folk är vilda i stan!

However, var piggare än någonsin i plugget och engelska provet gick väl okej. Kvällen har gått åt att få ihop fixat en engelska uppsats och hann även checka in denna rulle med mami & papi.
Damn it, gotta love vardagsmys & Wallander!

Morning Spinn hej & hå



Imorgon skall jag göra en grej jag never ever gjort förut. Nämligen sticka på Morgon Spinn kl. 06.45! Får se om jag kommer mig levandes ut ur spinning salen.. Blir roligt att se!

Nej nu mina vänner ska jag krypa ner ti kojs om jag överhuvdtaget ska ta mig upp ur sängen imrogon, GODNATT!


Ett skepp kommer lastat med lugna låtar

Tro det eller ej, JAG jennyceciliajennetdamöb lyssnar otroligt nog också på CHILL musik! Det är inte endast house och party beats som snurrar ur mina högtalare, no somethimes you really need a break from them too. Därför tänkte jag bjuda på några favvosar at the moment, hope you like them!

Coldplay -
Glowing in the dark

Lykke Li - I Follow Rivers

The fray - Heartbeat

Lana Del Rey - Video Games

Drake ft Rihanna - Take Care

And another monday..



Idag hade denna tjej skola från 08.30-10.45. Därefter bar det av raka vägen på obligatorisk spinn with sis. Efter detta var det bara att skyna sig vidare till Wärtsilä för praktik utvärdering, där jag kammade hem fin fina vitsord! Well done där, jennet!

Resten av dagen har jag bara försökt plugga engelska eftersom vi har prov nu på onsdag. Hur som haver, höjdes motivationen efter some talk with tjejerna uppe på bilden. Skönt att få ventilera tankarna mellan all provläsning.

Nu ska jag bädda ner mig med en engelska bok syrran promt tryckt på mig. Hopefully the text it's easy to understand for a looser like me, hehe.

Skepp å hoj kompisar!

Yesterday's HIT

Mina polare har alltid nördat denna låt. Dock är jag inte lika såld.
Däremot denna remix är en riktigt höjdare!

Labrinth Feat. Tinie Tempah
- Earthquake (Benny Benassi Remix)


Done did it again



Stack till mange på förfest igår, där det blev Party Alias på hög nivå! Därefter skjutsade our own party caffis Erret in oss till city för att uppleva en nära döden upplevelse. Nämligen stå i den där förbannade fontana kön, fastän vi hade stämple!! Ibland förstår jag mig faktist inte hur systemet fungerar med stämplar hit och dit. Anyhow, där stod vi bland sjukt många andra i minus 30°C och hoppade för att försöka hålla oss i liv...

När vi äntligen nått vårt mål, bar det raka vägen av till dangolvet för att få lite känsel i våra tår. Det var just där jag också lämnade hela kvällen.. Kan säga att musiken inte precis var något att hänga i julgranen. Dock sällskapet och fiilisen höjden kvällen till skyn!

Därmed gick ännu en till awesome utekväll till historien, vem ska jag tacka?

Partyanimals out there, you know who you are!

En hejdundrandes brunch



Igår blev det traditionell Brunch vid Astor tillsammmans med syrran & Maria. Bröd av alla de sorter, pålägg, frukter, färskpressad apelsinjuice, brownies, runebergstårtor, maränger, våfflor yeah, preatty much everything hittade man där.
Kunde inte kickstarta dagen på ett bättre sätt än detta!

Kickade igång memma säsongen



Fredagen blev en återhämtningsdag efter föregåendedags revolutionerande händelser! Stack på syrrans spinn-core, där jag fick mer energi än någonsin av alla låtar som dunkade ur högtalarna. Efter det blev det lite fredags mys with som foodie at sis place.
Därefter bar det av hemåt med rössin, emmet & jennet för lite äta-opassande-grejer-för-denna-årstid. Därför bestod denna kvälls meny av
MEMMA, JULSTJÄRNOR & GLÖGG. Ouh, we were in heaven, kan jag säga!
Detta ä en sak som bör testas och är en rolig omväxling istället för det vanliga shipu & dipu.

Some tracks from yesterday

Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego (Mest önskade låten igår!!)

Robert M Feat Nicco - Dance Hall Track (New favvo, helt klart)

Bob Sinclar feat. Pitbull - Rock The Boat


Och förståss denna party höjare!
Skönt att även den yngre generationen förstår sig på
HOUSE.

Sebastian Ingrosso & Alesso vs Avicii vs Clockwork - Calling Levels

Lirade skivor at Rocktails



OUH MÄN, what a night!
Var ska jag börja? Jag fick en förfrågan. Jag sms:ade
C för att checka om hon joinade. KLART SOM FAN, var svaret. Igår var kvällen inne, vi stack dit och började greja med mixer bordet. Cribzen lärde mig how to handel the whole thing. Därefter började det flyta på rätt okej. Party animalsen anlände och golvet var så gott som full proppat the whole night long!

Ursäkta ordvalet, men kan ej annat säga än
FY FAN vad kul det var, och dra mig baklänges vilken känsla det var när man ser folket dansa och röja av den musik vi levererar! Det ni, var lycka på hög nivå! Kan säga att man var rätt mörbultad efter 5 timmars dansande och about 30°C i Dj båset.. But hey, vad gör man inte för musiken?

Hope you guys liked it!

I think this story is just about to begin..


RSS 2.0