Nu sticker jag iväg till Åre!

Jepp, nu var allt äntligen klappat och klart! Min dag har bestått av stan, zumba  och en massa packning. Gårdagskvällen spenderade jag tillsammans men min kära vännina, Jenny. Vet inte när jag såg henne senast så det var jätte skoj, att äntligen få snacka! Shit, kan inte fatta att vi sticker iväg imorgon! Hoppas att inte tiden springer iväg nu bara då vi äntligen är där. Kommer bli galet kul det här!

Nej nu måste jag verkligen dra i duschen och sen borde man väl kanske hoppa i säng, ska vara 06.45 i stan imorgon. Tänker sitta och heja på Finland i hockey, då de spelar bronsmatch på morgonen! Tänker inte nämna hur det gick i matchen igår.. Anyway, heja heja heja FINLAND!

Sköt om er nu allihopa!

Hugs♥


Packning pågår !

Oj oj då man ska vara så bra på det här med packning. Usch har hållit på halva kvällen med det. Har äntligen börjat få klart det mesta, ska bara ladda ner den sista musiken nu så börjar det mesta vara riktigt klart!

Återkommer senare!

Brändö goes wild !

Gårdagen började med att vi for till Citymarket och handlade all mat till kvällen, det tog närmare en timme där eftersom vi inte var så säkra på vad vi skulle ha. Haha, men fick hem två kassar med mat iaf! När vi kom till Ida började vi fixa maten, det blev tacoröra & kladdkaka som efterrätt. GUD så mätt man var och GUD så gott det var, shit alltså! Resten av kvällen flamsade vi mest runt och flabbade typ hela tiden, oj oj oj, ni är sjukt kula ni två! Tänkte inte få med Ida på bild först men till sist kom hon endå med.

Bilderna bjuder jag på, de beskriver iaf bra hur vi beter oss oftast, så enjoy!


Några citat från kvällen:

Jag: " va gör ja me en slickepott i handen i brändö?"
Jag: " nä, men he no chill" Simone & Ida i kör: "he no, chillin på grillin"
Jag: " ja känner mej onormal" Ida: " men finns de nån som e normal då?"

Kvällens fråga:

Vilka taco ships ska vi köpa, runda eller trekanter? Hm...?


Flowers !



Hemma från Brändö nu efter en galet kul kväll med en mass god mat & skratt! Haha, tränade iaf magmusklerna ordentligt, lärde känna er bättre också, verkligen kul! Det här får vi börja göra oftare tjejer, bilder från kvällen kommer senare, tog inte så många men har en del från Idas cam, heh! Är hos syster för tilfället och ska börja kila iväg till gymmet, har inte varit där på hela veckan eftersom jag känt mig lite förkyld men nu känns det bättre, så ska iväg på ett pass!

Kram♥


Äntigen helg & sportlov!

Åh, så skönt detta känns! Världens härligast väöder är det ute idag, ännu är det lite kyligt men solen lyser och SOM den värmer! Då jag gick längs en hus vägg  kände man hur den värmde ordentligt, nu ska jag packa ihop mina grejer och sen drar jag ner på stan och träffar tjejerna.

Ha en fin dag allihopa!

PS Finland är vidare till SEMIFINAL! Efter att ha vunnit Tjeckien, galet alltså! Synd Sverige.. ni åkte tyvärr ut, hehe inte för att vara dum men, SOM ni har fått medaljer i detta OS redan så tycker jag det skulle vara Finlands tur att få en medalj nu!



Skulle inte tack nej till att vara så blond & brun nu!

Träff med tjejerna!

Hey!

Har inget skärskilt på hjärtat idag. Imorgon ska jag träffa mina underbara tjejer från klassen Ida & Simone, vi ska ha myskväll med massa mat såklart, tacoröra bland annat, sak ta en del bilder som jag kan sätta upp här senare!

Nu ska jag dra och dricka lite te och käka kvälls mackor!

Nighty!


Åre närmar sig med storm steg !

Idag slog mig tanken att det inte är många dagar kvar tills vi drar iväg till ÅRE! Det här är helt sjukt, kändes som igår då vi beställde resan och nu är det plötsligt bara 5 dagar kvar! Man kan inte tycka annat än att tiden bara rinner iväg, snart är det väl sommalov också med denna fart! Mars månad kommer annars bli en lite res månad för mig eller rättare sagt SVERIGE månad, först blir det Åre och sen efter en veckas mellan rum blir det Stockholm. Nej, man kan inte precis klaga!

Här kommer ett par bilder från Paljakka förra året, då vi var dit med fotbollslaget!


22 februari

Det blev en förlust för lejonen idag.. nästan väntat faktist! Går verkligen uselt för finnarna i OS, börjar snart heja på svenskarna! Första dagen i gymnasiet idag, jodå riktigt bra gick det faktist. Har redan prickat in när alla prov ska vara så det är ju positivt, hah. Skippade gymet ikväll eftersom jag känner mig lite smått förkyld, vill verkligen inte bli det nu så tänker inte träna på ett tag. Pappa flög annars iväg till Holland imorse så nu är det bara jag och mamma hemma. Känns lite tomt faktist, vi ska väl passa på att äta ute någon dag så länge han är borta. Han kommer nämligen hem på torsdag, så vi har några dagar på oss!

Nej nu ska jag dra och skölja ur hårinpackningen!


Tjo hej !



Skulle egentligen ha träffat Nora idag, men hon var hemma eftersom tåget kom så sent igår, snackade via telenfon istället, går fin fint de också! Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hämta mig från syrran.

Talk to you later!

Ny period, vilket innebär gymnasiet

Jeppa, imorgon börjar den näst sista perioden och detta innebär för min del 6 hela veckor i Vasa Gymnasium. Jag tar nämligen kombi om någon missat det, så därför kommer jag att spendera en hel period där. Har letat fram alla böcker ikväll, gud som min väska kommer att väga nu! Förr hade jag bara en fjuttig mapp och träningskläder om jag skulle ti gymmet. Men nu är det stora tjocka böcker och häften för den delen också. Okej, ska inte gnälla för lite böcker, nu har jag bestämt mig för att verkligen ta tag i pluggandet. Ska kamma hem en massas bra vitsord denna kurs också, lyckadea riktigt bra i förra perioden så vill inte sänka dem nu.
Nu ska jag dra och äta en kvällsmacka och sen blir det tidigt i säng!

I miss my friends!



PS Finland möter Sverige i hockey imorgon på morgonen, Heja Heja Heja Finland, kör över Sverige nu rejält, visa lite finskt SISU! You gou Finland!


Sköna dans låtar!

Inna - Hot (GILLAGILLA)


Spankers
- Sex On The Beach


DJ Jurgen
- Crazy Sexy Cool


Edward Maya & Vika Jigulina
- Stereo Love ( FASTNAT HELT)

Some pictures,




Kände att jag måste ut och passa på och ta några bilder då det är så himla fint väder ute! Dock lite jobbit med -20ºC, men om man packar på sig ordentligt med kläder går det!

Hemma från gymet!

Steg upp nio i morse och gjorde mig i ordning för gymet. Det stod spinning & body på dagens schema! Gah, tror jag aldrig har varit med om en sådana tunga och härliga timmar. Låter lite konstigt kanske, men man får sån himla energi från musiken att det inte är sant! På bodyn spelades bara de senaste låtarna, då man svettas som mest känner man riktigt hur man får rysningar i hela kroppen, det är då som träningen är som bäst! Helt klart bästa passena jag har varit på hittills! Dessutom var syrran även men och joinade.

Igår blev det bara chillkväll här hemma med mamsen & papsen, jag skämde bort dem med att gör äppelhavregott i ugn, mums säger jag bara! Just bakade jag även en chokladkaka, är riktigt på gång då det gäller bakande nu! Får se vad jag hittar på resten av dagen, nu ska jag iaf dra och diska!


Provveckan äntligen avklarad!

Så himla skönt! Provet idag gick riktigt toppen, så det var en bra avslutning. Efter skolan drog jag till gymet och firade, haha. Har inte tränat på några dagar så det var himla skönt. Gaah, så kallt det är idag annars brr, - 23°C var det här på morgonen och det har knappt blivit något vamare nu på dagen heller. Fy då!

Nu tror jag att jag ska ta och ringa JennyBoy, so long!

I'd rather eat dirt,



Den första tröja är galet söt, förutom att texten inte alls stämmer in på mig, för mig finns det inget bättre än Mc Donalds, ME LOVE liksom! Hah,

Endast ett prov kvar nu!

Tjabba allihopa!

Idag känner jag mig på mycket bättre humör, okej det gjorde jag redan igår. Man kan inte annat än bli glad då man drar iväg till skolan och vet att man kommer att få träffa sin härliga klass! Shit alltså, gillar den grymt mycket! Massor av sjuk humor & skratt, exakt sånt jag gillar. Vet inte hur jag kommer klara mig utan dem då jag börjar gymnasiet nästa vecka, har som tur en kille jag kan skratta rejält åt då, så vetja det kommer att fixa sig! Enligt mig själv brukar jag vara en rätt så positiv tjej och inte vara en som deppar över småsaker men för några dagar kändes allting himla tungt, som ni vet. Alla har såna dagar då allting är emot en så är det bara.  Men nu har jag glömt det och blickar framåt.

Till något annat nu, nu har jag avklarat 4/5 prov! Shit, nu är slutet nära. Hade juridik och data idag, båda gick riktigt bra faktist förutom att data provet var sjukt långt! Satt på övertid i en halv timme och skrev, hon hade gjort det så himla långt, men det gick väl sist och slutligen helt okej endå. Vi hade prov i Power Point. Imorgon är det Word som gäller, hoppeligen går det också  bra! Innan vi skulle skriva data provet idag, gjorde Simone ett spontant inköp av en kladdkaka, vi delade den alla tre, alltså jag,Simone & Ida. Tack ska du ha för den kakan Simone, vi fick vekligen energi inför provet iaf! Sådär btw, så fick jag hem mina rosa hörlurar idag, härligt! Bra ljud var de i dem också.

Hoppas alla överlevde penkkis idag!

Livet är inte alltid en dans på rosor,

Igår var verkligen inte min favorit dag precis, som ni kanske märkte. Blir helt galen av alla prov vi har den här veckan, plus att det hände en grej i skolan som jag inte tänker gå närmare in på här. Som pricken på i:et var jag även till frissan och där gick det inte precis heller så bra. 

Ni som känner mig bra vet att jag har haft otroligt slitet hår, ärligt talat tror jag att jag aldrig haft så slitet som då. Jag har trott att det beror på att jag drar för mycket i det då jag borstar ut det efter ducshen. Mitt hår ser nämligen ut som en rishög efteråt, håret har varit så nött på vissa ställen att det t.o.m gått av! Anyway jag fick äntligen veta orsaken, det är det  jäkla blone sprayet som har förstört hela mitt hår! Jag blev så himla förbannad på både sprayet och mig själv, att jag inte kommit på det förut!! Så nu har jag fått klippa upp mitt hår ordentligt bara för att få bort alla nötta toppar. Jag var själv med på det och så, men såklart är jag endå inte nöjd. Det låter dock värre än vad det är, syns som tur inte så mycket men endå. Mitt hår är en sån otroligt viktig del av mig, så jag blir lätt upprörd om någonting går snett. Från först början är det helt mitt eget fel att jag änns klippte page, har bara velat ha långt hår ända sedan jag klippt kort. Färgade även håret igår, det blev faktist okej så det var en postiv grej iaf! 

Här kommer ett personligt tips från mig till er, klipp inte kort om ni inte är 100 % säkra på det! Ni kan bli väldig ledsan om ni inte passar och trivs i det sen. Dock finns det personer som håret växer ut väldigt snabbt på, så för dem är det inte så stor skillnad. Sist men inte minst, ANVÄND ALDRIG SCHWARZKOPF BLONDE SPRAY! (Om du inte vill få din frilla helt förstörd föståss..)

PS Sofia & Ella, ni gjorde min dag igår!♥


Ta mig härfrån..

Allt känns himla jobbigt för tillfället. Gör snälla så att det som inte får hända kommer att hända. Jag vill inget mera.. Less på allt. Punkt slut.

Här går det undan!

Gah, jag känner mig smått stressad. Kom nyss hem från Viven och har prov i bokföring imorgon. Fick äntligen klar min fusklapp till bokföringen. Det är nämligen tillåtet att ha ett helt A-4 papper både fram och bak fullt med text. Vår lärare tycker det är fel att måste lära sig utantill allting så vi har tillåtelse att göra fusklappar därför.

Imorgon ska jag äntligen dra och klippa & färga mitt hår! Gud så skönt detta kommer bli! Jag har inte färgar håret på nästan exakt 1 år, nu tror ni kanske att jag skojar men det är faktist sant. Jag har inte så grymt synlig utväxt men hemligheten bakom detta är att jag använder schwarzkopf blonde spray som man sprayar på utväxten och så bleks den. Super bra för blondiner som inte vill nöta upp sitt hår och färga det varannan månad. Jag kommer nog fortfarande håll mig till det blonda men det blir troligtvis ännu ljusar och fräschare!

Blir morgon träning för mig imorgon
eftersom jag inte kan fara på Zumba då jag har frissa tid.

Nu, sauna!


Sturday !

Nu ska jag ta och berätta lite vad jag gjorde igår kväll. Först runt 6-tiden kom Jenny och hämtade upp mig och så drog vi in till stan. Först gick vi och köpte biljetter till bion som vi skulle på, Valentine's day. Efter det träffade vi Nora och Sofia så vi gick till Amariollo och åt god mat och snackade, tog Chicken Pocket för första gången, riktigt mumsig var det! Efter all mat började vi gå mot bion, där träffade vi en massa folk. Sjukt mycket känt folk var ute igår och kollade bio, jätte kul att även få se mina gamla goa klass kompisar, Erro, Emma & Miina. Filmen var riktigt bra, massor med kända skådespelare och himla söt film. En helt vanlig romantisk komedi om man säger så. Sen efter att alla åkt hem och jag, Jenny & Sofia väntade på skjuts hem tog vi några bilder och filmade några videos, haha! Såg att hon satt upp en, så där kan ni gärna kika in! Vet inte hur man gör en länk så checka in mina länkar på bloggen så kan ni klicka er fram till henne ist!

Här kommer bilder från gårdagen!




PS idag då jag var på gymet märkte jag plötsligt att mitt långfinger var blått och svullet. Fick först lite panik men kom sen på att det trolitgtvis var blodpropp, typ att ett blodkärl har spruckit eller nåt så mamma efteråt. Jäklar vad äckligt jag tyckte det var, är nämligen en sån person som inte tål att se blod, börjar må illa direkt så ja det var inte det roligaste.. Hoppas det går över snart iaf!


Provläsning & spinning!

Hey!

Alla hjärtans dag har jag firat med en massa provläsning och ett spinning pass. Det sist nämnda var det enda positiva egentligen, var inte på gymet igår så det var skönt att vara idag! Nu ska jag dra till fammo & faffa en stund, var verkligen ett tag sen jag var där sist och de blir alltid så glada då man kommer.

Skriver mer senare!

Happy Valentine's day everyone!

Här kommer en lite vändagshälsning från mig & Jenny! Hittade en gammal bild på oss då vi satt och tog en massa sjuka bilder med syrrans dator, haha gullit va?
Have a lovefull day everyone! ♥


På väg in till stan..

Nu drar jag iväg på middag & bio med bruttorna!

Ha en fin kväll allihopa!

Pictures from last night!




Första gången jag inte tog så mycket bilder.. Konstigt? Anyway, kan inte annat än tacka för en rolig kväll!

Uhh like it like it

God eftermiddag alla!

Gårdagskvällen var najs! Jessi the Hip Hoper & jag ägde dansgolvet som vanligt, okej Mimmi & Jenny var rätt så duktiga de också! Vi shakade till en rätt så usel Dj Sebbe, men okej du får godkänt iaf! Du böt låt för ofta så man aldrig hann komma in i rätt tempo,haha nej du var bra! Checkade lite Tv, käkade chips och snackade sånt som hör fredagskvällar till!
Idag då jag vaknade slängde jag på Tv:n direkt eftersom The Hills & The City kommer i repris på lördagar, efter det har jag bara pluggat. Har nämligen prov alla dagar förutom måndag nästa vecka så det kommer bli skönt! Himla härligt väder är det idag också, ska se om jag hinner ut på en promenad. Nu ska jag iaf fixa lunch åt mig, mami & papi är i Jeppis så jag är helt alone, skönt är det!

Bilder kommer senare!

Mest spelade låten igår! Fastnar i huvudet direkt, kunde knappt somna igår..

Geo Da Silva -
I'll Do You Like A Truck


Syngranskning

Tjolahopp!

Sitter här med kissen bredvid mig, han sitter och putsar sig, lovely! Not. Anyway, idag har jag iaf varit på syngranskning för mina kontaktlinser. Jag har börjat se sämre med dem så jag fick en ny styrka, ögonen hade bara ändrat lite men det är endå bekvämare att kunna se helt klart och tydligt. Efteråt var jag in med en sommarjobbsansökan och sen blev det gym. Åt nyss en god fredagsmiddag with my parents och nu sitter jag här. Ska gå och hjälpa till med disken, troligtvis blir det att dra till Sebastian Place senare ikväll.

Nu skickade Eveliina att de kommer snart, så det är dags att dra och diska!


Finally !

Nu skuttar jag från datorn, är äntligen färdig med alla arbeten!

PowerPoint Presentation!

Sitter här framför datorn och försker få ihop ett PowerPoint föredrag om Umeåfotbollsfestival. Jag är ungefär klar, ska bara fixa med lite detaljer och sånt. Seriöst vet jag inte när jag suttit så här mycket framför datorn? Varje timme i skolan idag har vi haft på datorn och nu sitter jag här hemma också, usch det här gillar jag inte alls! Vill bara få klart det här föredraget nu och dra härifrån.. tänker slänga upp några minnesvärda bilder från Umeå  turneringen i somras!


                        


Thursday

Hann inte blogg något mera igår för jag var på body pump och kom hem rätt sent. Nu sitter jag iallafall i plugget och hör på en massa föredrag, eller lyssnar och lyssnar nja, det kan man inte riktigt säga. Sitter mest och kollar runt på en massa bloggar men nu ska jag ta mig i kragen och lyssna lite.

Ha en fin torsdag allesammans!


Det här är coolt,

Fick en liten chock idag då jag fick min läseordning till nästa period som jag kommer att spendera i gymnasiet. Trodde det skulle vara jätte långa dagar med massa timmar MEN så var det verkligen inte! Jag kommer att vara LEDIG varje FREDAG! Jo, ni läste rätt HELT ledig varje fredag, inga timmar alls. Sjukt skönt! Detta innebär alltså att jag kommer att ha skola från måndag-torsdag, shöne! Jag kommer även att börja varannan dag 10 och varannan dag 8 så det är rätt skönt det också! Man kan inte annat än vara nöjd med den läseordningen. Dock fick jag lite panik med att sätta in flera jobb ansökningar, skulle vara perfekt och få ett helg jobb nu då jag t.o.m är ledig på fredagar så sitter och printar ut ett par ansökningar för tillfället, får se vad detta blir till.

Dagens bild!


You go girls!

Rihanna - Rude Boy


Sugarbabes
- Wait for you


PS, nu har jag fixat en ny kategori för min musik, så ni hittar den musik jag lägger upp här lättare!

Hos Syrran!

Tja allihopa!

Sitter vid syster för tilfället, slutade 1 idag och ska dra på zumba med mamma halv fem så stack hit ett tag. Syrran är tyvärr inte hemma så jag sitter och tar vackra ego bilder med camen och diggar bra musik. Känner mig på ovanligt bra humör just nu, tror det nästa beror på musiken, haha! Nej nu ska jag ta och kålla i syrrans skåp om hon har nåt käk som är ätbart annars blir det att kila ner till affären en snabbis, hoppeligen behövs inte det!
Här kommer ett par bilder, enjoy!




Checka in leopard örhängena! Tack för dem tjejer!


Body Vive

Shit vad jag är tröttis idag! Har varit det hela dagen, morgonen var lite sjukt eftersom då jag nyss ätit färdigt frukosten kom sotaren hit och skulle börja sota skorstenen. Jag visste nog om att han skulle komma hit idag men inte så här tidigt så då han kom och plingade på dörren stod jag där i pjamas, oj haha! Han måste trott att jag nyss vakant eller nåt men som tur var det inte länge tills bussen skulle fara så jag fick bara slänga på mig kläderna och dra. Skolan var otroligt trög, detta beror väl mest på att jag var så trött. Nu har jag nyss ätit och ska dra med mamse på body vive för första gången, det är en body timme med 80-tals musik och lite andra redskap än vanligt  och är menat för lite äldre kvinnor, men vem som helst kan ändå fara på det så det blir skoj att test på!


Ciao!


Live like we're dying

Gäsp.. Nu känner jag att tröttheten börjar komma emot, speciellt då man har varit ute i den friska luften hela dagen.
Ska checka lite TV innan jag drar i säng, här kommer min nya favorit låt! Super fin är den. Natti allihopa!

Kris Allen - Live Like We're dying

Bilder&Bilder&Bilder !

Monopolkväll!









Skoteräventyr!


















Galet fint väder var det idag, vi kunde inte ha fått bättre! Tack allihopa för en grym dag & helg!

My weekend!

Kom nyss hem efter att ha varit ute på skoteräventyr hela dagen, underbart väder har det varit hela dagen, kunde inte bli bättre! Först drog vi en sväng till pulkbacken, märkenkall och sen då det började kurra i magen cruisade vi till Tesse's på en pizza. Suvären dag helt enkelt med gott sällskap och god mat kan det inte gå fel precis. Tänkte skriva lite vad jag haft för mig i helgen, har inte uppdaterat så mycket så tänkte skriva ett par rader nu.

I fredags drog jag som vanligt på ett träningspass och sen stack jag och träffade Jenny & Sofia, gick runt i stan och Sofia shoppade lite, själv höll jag hårt i mina pengar, har inte så mycket för tillfället så försöker spara. Sen köpte vi massa godis och  varsin Ben & Jerry's och drog till Sofia. Dit kom även Eveliina, där färgade vi Sofias hår och hade Monopol kväll, haha sjukt kul att spela sällskapspel för omväxlingens skull vet nämligen inte när jag gjorde det senast.

På lördag for jag först på Zumba, första gången jag var på ett 55 minuters pass och GUD som man svettades, tror jag aldrig varit så svettig på ett pass! Men okej, det är väl meningen att man ska göra det så, efter gymet blev det bio med Sofia, äntligen fick vi se Luftslottet som sprängdes. Den var bäst av alla filmerna tycker jag, det hände mest saker i den. Noomi Rapace är en jäklit grym skådespelerska, hon spelar verkligen rollen perfekt, ingen skulle göra rollen lika bra som henne! Idag var det som sagt skoterkörning, AWESOME alltså!

Nu ska jag ladda in bilderna från helgen och sen tänker jag slänga upp en riktig bomb här!


Sticker iväg till gymet..

Tja!

Hinner inte skriva så mycket om gårdagen tyvärr, det får bli en annan gång. Ska rusa iväg till gymet nu på zumba och sen blir det kanske bio med Evs & Sufu, troligtvis luftslottet isåfall.

Nej nu ska jag sticka, ha en fin lördag allihopa!


Klickade nyss hem de här!


T-shirts

Zanjani Top EUR 21,90, Vila - NELLY.COMAgenda T-shirt EUR 19,90, Vila - NELLY.COMZanjani Top EUR 21,90, Vila - NELLY.COM

Fina t-shits från nelly.com


Dubbelpass!

Hey allesammans!

Orkade inte uppdatera igår efter täningen, var nämligen borta lite längre än vad det var tänkt. Vi skulle bara på Pumpen först men sen så fick vi reda på att det skulle hållas Zumba direkt efter och det säger man precis inte nej till. Så det blev dubbelpass, har bara varit på zumba en gång förut och då var det inte en så super bra ledare enligt mej, men igår var det himla kul med en jätte bra ledare! Fundrar på att ladda ner några zumba låtar för de är jäklit roliga och älskar alla movsen!

Nu, juridik lektion!


Trög dag!

Gah, vilken trög dag det har varit. Vet inte när jag varit med om en sån här dag senast, precis alla i klassen var helt slut och trötta idag, ingen energi alls. Imorgon har vi även prov på några frågor till data, har inte orkat läsa så mycket så de får helt enkelt gå som det går. Annars så fick jag hem Åre papprena idag,där det stod i vilken buss man ska åka och i vilka stugor man ska sova i. Tyvärr kommer det att bli så att vi inte sover vid samma ställe som Jessi och dem men vi kommer ändå ses i backen, plus att jag tror vi åker i samma buss så vetja vi ska klara det endå!
Nu ska jag dra, för ska med mami på body pump. Hon har också börjat hyra kort nu på Lady Line så det här kommer bli jätte najs nu då jag kan fara och träna även på kvällarna!

Ciao, så länge! 


Ny fräsch musik!

Iyaz - Solo


J. Lewis Ft. Flo-Rida - Dancing For Me


Jason Derulo - Outta This World (GILLARGILLAR)


Kat Deluna - Push Push ( Tips från Eve)


PS. Hoppas allt är okej med dig Eveliina, hoppas du blir frisk och att allt ordnar upp sig för dig! ♥

Bottle it up !




Vill ha tightsen i den första bilden, måste bara sätta upp den sista bilden för den var så härlig! Den ger riktigt sommar och vår känsla, längtar tills sommar modet kommer in!

Ifolor.fi

Håller på och bseställer hem en massa bilder från hösten & vintern som gått, närmare 100 bilder blir det nog men de kostar endast 0,09 € så det gäller att passa på. Imorgon blir det morgonträning som vanligt, sen ska jag även göra middag åt mamma & pappa, får se hur det går.

Några bilder från i höstas!






1 Februari

Nu är vi inne i februari månad, sjukt vad tiden går! Halva perioden har redan gått så det är inte mycket kvar nu. Hela nästa period kommer det att bli gymnasie för min del. Gaah, detta kommer sekärt bli jobbigt, tyckte nämligen att en dag/vecka i gymnasiet var tungt men det är väl bara att bita ihop så ska det fixa sig. Har faktist två läxor som jag tänkte fixa klart ikväll också så det är lite coolt att vi även får läxor i yrkes. Nu ska jag dra en stund, see ya soon!


RSS 2.0