RÖSSIN 19 BAST!



Igår firades Rössins betar 19 år! Det blev gräddtårta och godheter i mängder.
 Ordförklaringsspelet Alias spelades även igenom.
Hoppas du hade en grym dag och stort grattis igen fina du!


Är det tillåtet ha SJUKT kul på jobbet?



Jävlar vilket SLIT men ack så ROLIGT!
Bättre arbetspolare får man rota efter länge, kan jag lätt påstå!

We made it again


I tisdags stack jag iväg med spårarummet på en trip till Tampere, för lite IKEA shopping. Det kom att bli en minnevärd resa. Summerburst musiken dunkade ur högtalarna hela resan lång, vi såg en random kille som höll ut tummen, plockade upp grabben, det blev spårkbad på hög nivå. Efter en del felkörningar stod vi där på IKEA parkeringen, där blev det köttbullor och shopping i mängder. Nöjda och glada med glass i magen och meterslånga kvitton bar det av hemåt igen. Omkörningar och posande i fartkameror blev vardagsmat. Ja-a ni tjejer, vad vore vi utan varandra? SPÅRA, jodå de lyckades vi verkligen med denna gång också!


IKEA roadtrip


Imorgon drar spårarummet ut på vägarna igen. Denna gång styr vi kosan mot Tammerfors och IKEA. Där kommer vi spendera en hel dag med att hjälpa emmet att få hem alla möbler till hennes nya lya. Det lär bli en intressant resa gott folk. I'm lready looking forward eating those IKEA meatballs, nomnom.

Gonatten folket!

I Jennet's lurar










Ni hittar mig på Lindex


Idag skrev jag på arbetsavtalet till Lindex och på onsdag kommer jag inleda det riktiga jobbet. Nu är ni säkert rätt chockade över att ni inte hört ett dyft om detta. Dock måste jag medge att hela processen gick sjukt snabbt att jag knappt hann med själv.

Jag såg annonsen på mol.fi, stack in med en ansökan, blev kallad på intervju, fick ett samtal och vips hade jag ett jobb på lindex i min hand. Dock måste jag än en gång tacka min underbara vän Hoai, för all hjälp och att du orkat svara på alla mina dumma frågor. Från och med onsdag, blir du & jag alltså jobbpolare. Ouh män, i'll think it's gonna be a good summer!

Ps. Kommer inte lämna my one and only donken helt totalt, kommer vara där en del dagar/kvällar när jag inte viker kläder på Lindex. So don't be worried mina fina stammisar, i will be there somethimes!

Midsommarens mest spelade


Summerburst day two


Denna dags saldo blev Calvin Harris, Sebastian Ingrosso & legenden David Guetta. Gaah, jag får rysningar när jag bläddrar igenom alla bilder, please take me back someone! Detta om något var ett one in a life time moment, eller twice in a life time as Aspen said.


Last days in pictures


På lördagen stack jag & emmet tillbaka till min villa i Vasklot för steek på bryggan.  Där hann vi även med en 2h power nap, efter att ha samlat krafter styrde vi kosan mot bröle skogen, där det bjöds på ostbricka och fotboll. Söndagen fortsatte i samma fotspår, dagen rullade igång med en rejäl våffelbrunch och avslutades med ett grillkalas och en aningen för het baljo. Där var my weekend in a box.

Midsommar afton i bilder

Dagen började med lunch på villan with lá familia.
Mami hade kokat ihop världens goaste midsommar lunch, tack för den du!


På eftermiddagen bar det av till Bossens villa i Köklot där aftonen firades med steekning, grillning, dans, bastubad & baljobad enda in till morgonen. TACK ska ni ha allihopa som gjorde det till en awesome kväll!

Alla bilder är tagna med mobilen, därav inte så stort utbud..


Glassigt på bryggan


I torsdags firade jag & erret in midsommarn på bryggorna med varsin glass.
Detta är sommar on high-level för mig!


Adjö fröken


Ikväll blev det pre-midsommar middag med J & J, eftersom de sticker över till grannlandet för att fira en äkta svensk midsommar. Damn it, lite avis är man väl kanske. Dock känns det ändå värst att inte ha den där lilla filuren vid sin sida som jag haft under alla tidigare midsommrar jag kan minnas, but everything happens for a reason sägs det.

Ha en underbar midsommar i Sverige nu gumman och njut av äkta nubbe och sill, lots of love

Bästa Mixen Ever


Summerburst day One


Fredagens saldo blev Alesso, Axwell & Tiesto. Som de lirade och levererade!

Ps. Sista bilden är tagen från tunnelbanan på väg hem.
Shit män där var det fullproppat, really!
Man kan lätt jämföra det med tunnelbanorna i Kina..

Weekend trip to SWE


(View pix från Zinkendamm)

Då var man hemkommen från en helt MAKALÖS helg i grannlandet.
SUMMERBURST var lätt något av de grymmaste jag upplevt i mitt liv hittills.
Trodde inte att det var möjligt att ordna en sådan sjukt bra festival med endast helt suveräna artister.
Själva festivalen kan man beskriva som ett ända stort dansgolv med en massa house music lovers som dansade och hoppade sig svettiga till helt fruktansvärd sjukt bra musik, levererad live från kända Dj:s all over the world. Förutom detta hade de även satsat på en hejdundrandes ljusanläggning och fyrverkerier samt konfetti som sprutades ut över arenan nu om då. 
Jag & mina polare har bokstavligen gått i extas hela helgen, man har liksom inte kunnat fatta att vi verkligen var där och såg hela spektaklet.

Som sagt, kom hem igår kväll och stack suoraan töihin tänään. 8h arbetsdag blev saldot och imorgon fortsätter karusellen. Lovar att klistra upp bilder här så fort jag har tid.

Ha de så länge!


I got my own CD


Cecci vännen, du prickade precis rätt. En musikälskare som jag är, kunde jag inte bli annat än knäsvag när jag öppnade presenten. En sådan gåva du gav mig klassas precis i samma kategori som att få personliga bilder, vilket jag skrev om i ett tidigare inlägg. Att få en skiva med alla sköna favoriter man kopplar ihop med fina minnen är bara för underbart och så personligt.

TUSEN TACK för denna skiva tjejen! ♥
Blev ju nästan rörd första gången den rullade igång eftersom tracksen gav en massa flashbacks fråa alla goa tider.

Hoppas du & killen har det bra borta i grannlandet och att ni börjar få grejerna på plats så småningom. I know it takes time, been there done that a couple a weeks ago. Att flytta tar tid så är det bara. När det väl är klart kommer ni vara hur lyckliga som helts, promise!

Sommar kvällar


Gotta just love these nights!


Summerburst spelschema


Gott folk, the countdown is ON..


Every day we're wåffeling


Måndagen till ära tog jag en ordentlig sovmorgon efter att ha haft alldeles för många minus timmar på sömnkontot. Därefter blev det att uträtta ärenden över hela halva stan och efteråt en långpromenad i skolskenet. Nu sitter jag med emmet på la balcony och inväntar att erret ska komma och plocka upp oss för ikväll bär det av till Sundom där det nalkas våffelkalas.

Ha en fin måndag folket!

En av "dom andra"


Nu är även jag i "gänget".
Jag som alltid varit emot touch telefoner och alla high-techa prylar överlag, har nu själv införskaffat ,ig en sådan.
Sjukt värre, actually.
Dock kan man inte stå emot trycket när mami & papi erbjuder en sådan i student present. TACK än en gång.
Från och med nu kommer jag vibra & WhatsAppa så mycket jag bara orkar och instagramma så länge någon fastnar på bild..
Som sagt, nu har vi alla varsin i spårarummet, vem trodde det för en månad sedan liksom?

Anyway, see you guys in the smartphone world!


The last days in pictures

Avskedsmys i parken för de nyblivan Stockholms paret Cessi & Janne, i fredags

Jennyx2 ut på äventy again..

Normi päivä mäkkärissä

Lirade lite båt och tog vårat första dopp i Petsmo, i lördags

Söndags chill med Erret & Emmet. Kyckling sallad och vår egna special glass stod på menyn


Oops Onsdäy


"Inträdesproven är över, McDonalds har sponsrat salt, citronen ramlat från trädet och jägaren varit i farten. Hej o hå!", så där kunde man beskriva gårdagen, plus att vi blev en erfarenhet rikare angående apelsinskal och dess smak. Ett tips, TESTA EJ!

Bilderna får ni tolka hur om helst men en sak är i allafall säker att det var ett hejdundrandes drag från början till slut, all night long. Nu om något gott folk, är sommarlovet inlett på hög nivå!

Studenpresent av syrran


Detta fick jag av syrran till student/examenspresent. Hon gav mig en bok med bilder från olika speciella momenst i mitt liv. Du känner mig allt väl, det finns inget bättre än att få bilder till present eftersom de alltid väcker så mycket känslor och minnen av hur man kände sig i just den situationen. Thanks a lot again

Lomalla viimeinkin, voin otta iisimmin nyt


Nu mina vänner är allt som heter skola över för ett par månader.
Finally kan jag pusta ut!
Sista inträdesprovet skrivet idag så nu är det bara att vänta och se vart det bär av på hösten. Men först ska jag njuta så in i norden av en hejdundrandes sommar
!
 Let's make it
A W E S O M E fellas!


Studendagen i bilder

Studentdimenssion i Stadshuset


Studentfesten




Fick leka Spice Girls, like old times.

Kvällen började hos Vix's place där hon chefade runt och bjöd på färgglada drinkar. Senare bar det av till Strampen och Fone med nallebjörnen dinglandes runt halsen. People, vilken kväll asså! Som sagt, studentdagen är något speciellt. A one in a lifetime moment fore sure!

TUSEN TACK igen för alla fina presenter och till alla er som verkligen gjorde min dag till den bästa!
Ni är underbara, don't e v e r forget that ♥


Just keep it up


Dagens lunch idag tillsammans med toinen Jenny.

Hey People!

Har rätt mycket på gång nu at the moment. Första inträdesprovet avklarat idag och imogon fortsätter karusellen vid VAMK. Dessutom hade jag actually min första jobbtur idag på donken, känns som om jag inte varit där på ett halv år, tyckte därför det var sjukt kul att vara back on track. Speciellt när man får jobba med coola dudsen, juuel & lundin.

Alla studentbilder från i lördags ska jag drämma upp inom snar framtid, som förövring var en av de abolut grymmaste dagarn i mitt liv hittills. Himmel vilken awesome dag och som man njöt!

More of that later..


Plötsligt händer det

Telefonen ringer och på displayen blinkar Elinas namn som även jobbar på fontana denna kväll.

Elina: Hödu jag har ett gulkort här som he står Jenny Finne på.
Jag: VAAA?! Asså men int ha jag ju beställt nå sånt, men tänkt att syrran kanske beställt ett till mig i studentpresent.(Därför frågade jag henne genast men hon svarar snabbt nej, de ha jag absolut int gjort!)
Elina: Men asså hallåå, vill du slipp förbi kön imårån då? Kom efter he isf, NU!!

Efter att ha fått dessa order hoppade jag snabbt ur pjamasen och försökte se något så när vettig ut efter att just tagit bort allt smink, linser och hela köret..

Ni kan gissa hur lycklig denna tjej var på en skala från 1-10 när hon sprang hem där i regnet på fredagsnatten..
Bättre start på studentdagen kan man rota efter!


Examens dagen i bilder



Gruppen till höger på scenen är Merkonom klassen jag gått med under de tre senaste åren.

Kombieleverna satt på ett skilt ställe.

Mösspåläggning.

Happy Hara!

Efter dimensionen bar det av till Panorama på lunch med mami & jen där det blev pannkakor i mängder.

På kvällen blev det Examenskaffe för tjejerna hemma på landet.
Som sagt, det där var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv hittills.
Dock påstås gårdagen bara vara en försmak på vad som komma skall imorgon..
Wiii, can't wait!


RSS 2.0