Beutiful Things



Äntligen känner jag mig bättre, förkylningen är så gott som över. Dagen till ära stack jag till gymet. Damn, så skönt det var att få träna efter ca två veckors uppehåll. Låter kanske inte så värst farligt, men det känns kan jag säga.

NU, ska jag sticka eftersom jag snart ska iväg till Smesby där det blir chillin' with some girls.

Have a great night people!

Winter, go away please?

För tillfället har vi en värme skillnad på ca 60 C°... Sommaren känns galet långt borta, hur länge kommer det inte att ta innan all snö har smält!? Och inte för att glömma hur hemskt blek man är at the moment. Det är nog en av de största orsakerna varför jag aldrig gillat vintern.

Här kommer ett exempel på hur underbara man kan se ut!

WHITE vs BROWNIE, Who's the winner?



LET'S BATTLE IT UP !


Onsdag, känns nästan som helg

Här kommer ett par sköna låtar med Perry i aukustiska versioner, gillar dem nästan bättre så här.
Den sista är jag helt såld på!







Ikväll har det vart mys tillsammans med sis och massa godsaker. Vardagsmys på högnivå kan jag säga! Dessutom har jag hjälpt henne i musikens underbara värld. Hon behövde lite ny fräsch musik till spinning & core timmarna hon kommer dra under våren. Mycket trevligt!

GODNATTEN kompisar!


The City Of My Heart



STOCKHOLM. STOCKHOLM. STOCKHOLM.
Som jag älskar dig!

Första gången jag besökte detta ställe var jag ca 4 bast högst. Efter detta har det blivit som en vana med att sticka dit flera gånger per år. Orsakerna ska jag väl också nämna. Min faster & hennes family bor nämligen där, that's why!

Känslan då man stiger ur färjan eller planet är alltid den samma. Den går inte att beskriva. Det känns som frihet på något konstigt sätt. En sak det har att göra med är bland annat att allt är svensk vart man än vänder sig. På gatan, i affären, gymet, simhallen alla trafikskyltar osv.
Då man stiger in i en affär blir man alltid varmt välkommen och känner sig genast sedd. Jag har aldrig fått så bra service som jag får just i denna stad. Försäljarna vet precis hur de ska göra en kund nöjd, de förstår hur en kund fungerar helt enkelt. Detta har jag helt klart kommit underfund med efter att själv studerat en del kundbetjäning. Att ett sådant välkommnande och sådan fin betjäning kan förgylla ens dag så mycket, det är otroligt!

DAMN, vad jag saknar resan jag & syster gjorde i somrast. Den resan var en såkallad "göra vad man känner för resa". Det är nog en av mina favvo resor jag gjort dit ever alltså!

Vi gjorde ENDAST sådant vi verkligen kände för. Vi strosade omkring i djurgårdens härliga parker och gamla stan, satt och njöt av det underbara vädret vid Strandvägen och olika torg, besökte slottet och slottskyrkan, hoppade på random bussar och tunnelbanor. Lunchade vid Rosendahls trädgård och åt bara sådant vi kände för, t.ex. kunde vi köpa en STOR FET lösgodispåse och sätta oss ner i någon random park och bara NJUTA! Det är just det man oftast glömmer bort då man är på resor, man tar sig aldrig tid för att njuta. Man bara springer runt som yra höns och stressar hit och dit. Nej så ska det inte vara! Fram för allt fick vi umgås med våra underbara kusiner & faster. Stack även och spelade den legendariska minigolfen. Som vi gjort ända sen vi var små.
Åh, JAG RYSER!

NU, tror ni sekärt jag ska dit inom snar framtid, typ på sportlovet. Men svaret är nej. Jag stack och hämtade min arbetslista idag och vips hade man massa jobb! Nej, jag är självklart överlycklig att jag fått ett jobb, så det är jag inte ledsen på. 

Stockholm får väl troligtvis vänta till sommaren..

Men du faster, jag saknar dig som TUSAN ska du veta och inte för att glömma kidzen, love you


Those dancing days



Praktikperioden är äntligen här. Jobbet på Wärtsilä är betydligt intressantare än vad jag väntat mig. Får öva upp min finska och dessutom engelska eftersom som min "bords granne" råkar vara från Nepal. Så där får jag teach me some english. Inte mig emot.

Dock har jag gått och förkylat ner mig, typiskt då man har all tid i världen att träna. Tyvärr brukar det ofta gå så då kroppen slappnar av, det gjorde jag verkligen inte förra veckan. Kroppen säger ifrån så är det bara.

PEACE


Tomas Ledin you've got it

Denna vecka var jag även och checkade in Ledin som uppträdde på ritz. En riktigt skön snubbe, han hade dock blivit betydligt äldre än vad jag trodde. Tänkte knappt känna igen honom först, haha. Han hade inget band som spelade utan han stod för hela showen själv tillsammans med sina fem olika gitarrer han hade med sig.

VILKEN RÖST säger jag bara, den gubben kan verkligen sjunga! Gitarrlirandet var han inte mycket dåligare på heller, imponerande verkligen! Jag och mina polare Jennie, Natu & Simone satt bänkade på första raden.
Så ja, sikten kunde inte bli så mycket bättre.


Finns det bättre än att städa på lördagar?



Igår vaknade jag upp bredvid självaste Sukk, slängde i oss lite frukost och sen bar det av till Backan för att röja upp gårdagens party. Efter att plockat upp ett X-antal tomburkar, sopat golven, kört sköna dance moves på scenen och torkat borden med SNÖ som skurmedel (damn, ibland har man verkligen fantasi alltså!) såg placet rätt okej ut.

Efteråt stack jag och Jenny och pantade resten av flaskorna, väldigt trevligt att stå med världens största sopsäck full med illaluktande ölflaskor! Kan tänka mig vad folk tänkte om oss, hehe...

Efter allt detta var det äntligen dags för mat, stack till Arnolds på en FET BAGLE, efter att ha fått en jalapeno fast kletad på telefonen och en del skratt var vi nöjda att styra kosan hemåt.

På kvällen kom Jenny över igen. Vi fixade i hop havregott i ugn med glass, mmmmm that was good! Dessutom checkade vi igenom den legendariska filmrullen, SIF-KUFFEN THE MOVIE!
Hahah, shit asså vilka minnen, den tiden var allt rolig!

I survived the week..

I'm DONE!

Nu, äntligen är provveckan över och därmed var denna termin avlutad i Vasa Yrkesintitut. Nästa gång jag sätter foten i den byggnaden är i Augusti. Rätt sjukt faktist! På måndag börjar en ny period, vilket innebär praktik i 6 veckor. Dock behöver jag endast vara 3 veckor eftersom jag var i Norge i höstas.
Jag kommer befinna mig på Wärtsilä i 3 veckor och sedan är jag ledig. Ledig och ledig är kanske inte rätta ordet. Jag kommer nämligen jobba på mäkken de veckor jag är ledig, vilket är super!

Denna vecka har jag haft prov varje dag, kan säga att det inte var särskilt trevligt men däremot vitsorden och känslan efter proven gav mer smak!

Igår nalkades det även Äldstes Dans, tvåorna skulle firas för att de är äldst i skolan. Dock var jag inte bjuden till själva festen, eftersom det anses som om jag inte går i gymnasie fastän jag gör det.
Dock går jag ju som sagt "halvtid" om man säger så, förstår endå varför. Istället fick jag den uppgiftern att vara musik ansvarig och hjälpa till med lite dittan och dattan.
Riktigt kul kväll blev det efter omständigheterna som jag inte orkar gå in på närmre.

Kvällen avlutades dessutom med ett klockrent Donken besök, me like!

Here comes the piccolos, vilka inte var så många denna kväll!



NU, inväntar jag J för lite mys med godsaker.
Ha de fint vänner!


It's valentinesday baby !

Önskar er alla  underbara en super fin vändag!
(Sorry att det kommer lite sent men vad kan man åt att man är en aktiv studerande liksom.)
Puss & Kram Gör Inga Barn!


Gissa vad?

Fick plötsligt en otrolig överraskning idag!
Imorgon ska hela klassen en TOMAS LEDIN KONSERT helt GRATIS dessutom!
Damn, det vara verkligen generöst av skolan.
Efter väldigt många om och men har läraren fixat så att hela klassen ska få åka gratis på Ledins konsert imorgon vid Ritz.
Nej, man kan inget annat än att tacka och ta emot!
Himla kul ska det verkligen bli iaf!


Här är GaGas nya hit !


Papsen, du är allt rolig

Satt och snackade om finlands eurovisions deltagare ikväll.
Vi kom in på namnet Paradise Oliver.
Jag brast ut i skratt, hallå vem heter så egentligen?
Då smällde papsen till och sa " amen de väl ungefär samma sak som Damöb featuring Pottan."
Hahahhahaah, jag skrattade tills tårarna rann.
Vem tusan kommer på ett sådant namn som DAMÖB FEATURING POTTAN?????!!!
Ja-a du pappa, där om någonstans ser man verkligen att vi har samma humor!
Kan bara tänka mig vilket galet gäng vi skulle vara om du vore i samma ålder som mig, RÖJ är ordet.
Lätt att du skulle vara med i Hara - gänget då dessutom.
Förståss, vem har sagt att du är för gammal för det endå?
Haha, DU är allt härlig du!


Miljas 18-års Partey !

Som sagt gårdagen var verkligen en höjdare!
Vi började med lite föris hemma hos Sockan med Kladdkaka och hela köret, damn how good it was!
Senare bar det av till Kantare där man möttes av en massa folk.
Kul att träffa människor man inte sett på ett tag.
Senare blev det dans och roliga lekar om vartannat, FUNFUN NIGHT!



TUSEN TACK FÖR EN GALET KUL KVÄLL MILJA OCH TILL ALLA SOM HJÄLPT TILL OCH FIXAT!

GRATTIS IGEN, 18 BAST!

Wohoo! (:


Hello Saturday !

Gårdagen var ÖS!
Idag, bjöds nyss på hotellfrukost by sis herself.
Nu, är jag påväg ut och searcha some clothes, känner mig sugen på något nytt!
Senare blir det lunch på Spices with La Familia.

I THINK THIS GONNA BE A GOOD DAY!




I GOT A JOB!

YE YE YE!

Idag kom samtalet.. yeppa där satt den! JAG FICK JOBBET!
Nu banne mig börjar pengarna rulla in.... hehe

TONIGHT we gonna celebrate people!


Let the rain wash away all the pain of yesterday

Har fastnat totalt i denna dänga... Älskar rytmbytet mellan snabbt och långsamt!

Förövrigt har jag uppdaterat
Min musik - kategorin så nu hittar ni lite frächare låtar där!

Diddy ft. Dirty Money - Coming Home


Some day off



Vad har jag haft för mig idag?

Dagen började med att ett sms plingade till i mobilen. Där jag fick en positiv överraskning om att min lärare var sjuk, det betydde alltså att jag endast skulle ha två ynka timmar idag. Efter att jag knappt hunnit blinka beslöt jag mig för att stanna hemma istället.

Det behövdes verkligen mer än väl för tillfället. Nästa vecka väntar nämligen hela 5 underbara prov, plus en drös av inlämningsuppgifter.

Det vara bara att börja i någon ända, psykologi prov eller engelska, skriva en hälso essä eller en offert, VAR BÖRJA? Kan faktist medge att det känns som jag fått något gjort idag. Fick även ett till trevligt sms där det stod att läraren även kommer vara hemma imorgon. Yes, ni kanske kan räkna ut vad jag kommer göra imorgon?

Då väntar mer skolarbete, I'M JUST LOVIN IT!

Avslutar kvällen med...

HeipparAllanDuDärAllaniBrallan!

Bara för att HARA-EMMA har lätt skönaste uttrycken!




Edward Maya ft.Vika Jigulina - Desert Rain

Här kommer en rätt nyutkommen låt av Edward Maya. Den påminner lite om sommar - hiten Stereo Love.
Let's listen!


Pink All Over





Finska provet avklartat.
Likaså psykka kurs nummer 4, dock väntar ett prov nästa vecka.
Gymet har jag också besökt idag.
Dessutom fick jag även fixat i hop kommunikations uppgiften vi har till imorgon.

Tomorrow I've got a date with V.
Now, it's time for bed.
Nighty people!

Something new

Cassie ft Akon - Let's Get Crazy

Lirat skoter & steekt i solen

Idag stack jag ut med Kvevlaxgänget på en traditionell skotersafari. Denna gång valde vi att åka till skären istället för Märkenkall. Vädret såg inte så lovande ut till en början, dock då vi just startat sprack molntäcket upp och solen tittade fram. Finare väder kunde vi inte fått!

Vi gjorde en sightseeing rutt först till Alex villa och senare även till Sebbes. Som pricken över i:et avslutade vi med en FET hamburgare vid Tesses.
Vyerna på isen gav mersmak kan jag säga, det är det här jag gillar med vintern.
Underbara dagar utomhus med vännerna, solen skiner och man svichar fram över isarna! 
Såna här söndagar borde upplevas oftare, det är ett som är sekärt.



Inatt kommer jag sova som en stock kan jag säga, efter all frisk luft man fått i sig idag!

Chill it down

Snart kommer J & N över hit för lite fredags mys. Kommer verkligen sitta fint, vart rätt mycket party de senaste helgerna. Dock inte mig emot, men endå rätt skönt att bara få chilla till 100 % en helg.

Ha de fint människor


Mille girl 18 bast !

STORT GRATTIS TILL SÖTA MILJA IDAG, SOM BLIR HELA 18 BAST! :D
FESTA VILT & LYCKA TILL MED KÖRKORTET! ♥



What a surprise !



Fick en smärre chock idag då jag var på väg till LL, plötsligt uppenbarar sig en varelse som liknar väldigt mycket Hanna som varit borta hela hösten och studerat utomlands. Shit, tänkte jag kan det verkligen vara hon, redan hemma?

Banne mig, där kom hon emot mig mitt på stan! Har inte setts på ett närmare halvår! Vilket kramkalas det blev. Jösses, vad kul att du äntligen är hemma igen!
NU tamej skjutsingen ska jag börja zumba igen, finns fortfarande inte någon bättre & härligare zumba instruktör än självaste HanniBanni!

Yeyeye, that made my day!

DJ Earworm - United State of Pop 2010

Här kommer en mix av de skönast låtarna 2010, NJUT!


En sån underbar dag !

Idag är har det varit en sådan dag då allt klickar.

Plugget var kul eftersom det är tisdag och jag fick träffa HÄRJAR - KOMPISEN NR 1. Efteråt stack vi till det sköna HI-tech placet för att käka lite rullar. Våra snack är i en klass för sig kan jag säga.

Efteråt blev det Psykologi en timme och sedan äntligen gymet där jag fann min ögonsten.
Syrran, damn det kändes som flera veckor sen vi sågs! Helt sjukt att det kan kännas på det viset, vi sågs en snabbis i lördags men hann dock inte snacka så mycket då.

Nej, jag ställer mig än en gång den frågan, hur fan skall jag lilla lilla jag rättare sagt, klara mig utan sin underbara storasyster i närmare ett HALV ÅR eller mer?

IT BETTER GO FAST. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.

Inte nog med det hade mamsen fixat varma smörrisar åt mig då jag kom hem.

Måste erkänna att denna dag nästan, bara nästan slår mäkken burgarna. (sällan jag erkänner såna saker)



LAV


RSS 2.0