Några borttappade MC pix


Rensade igenom kameran inför den kommande resan och hittade dessa borttappade pix.Här har ni den levande orsaken till varför jag orkar stå ut på en sådan stressig aretsplats som jag gör.
NI UNDERBARA ARBETSPOLARE gör mina dagar!
Häligare työkaverit får man rota efter i oädligheter, ni är mer värda en sundaes ska ni veta


5 days left..


Stack till landet efter kapsäcken ikväll.
Nu mina vänner, börjar det närma sig på riktigt.
Barca, i can feel you in the air!


Vasas nya duo ute och yrar..


Dagens händele var endå då jag och hajjen helt plötsligt fick den idén att köra all sång mitt på stan. Hon stod för lyricsen och jag youtube videon. OBS! Ifall någon hörde några kontiga brölande ljud på Rådhusgatan runt kl. 15-tiden idag lär det ha varit vi två..

Jag säger bara, fuck house music, westlife levererar så mycket bättre!

En bättre tisdag


Vaknade runt 12-snåret och insåg jag var hungrig. Slängde iväg ett sms till tjejen på bilden. En timme senare satt hon och jag på Spices och mumsade i oss vårullar i mängder. Därefter började snåltande värka och vi avverkade en klassisk sundae. Klockan slog 16 och vi stack till jobbet. Vi lirade runt bland klädställningarna as usual och vips hade en arbetsdag gått förbi!


Step Up 4




Kan det snälla inte bli oktober nu så denna sköna rulle kommer ut på bio i Vasa. Den har redan haft premiär världen över, men såklart inte i Finland. Sureprise liksom! Man vill bara upp och sheika direkt man hör dessa tracks och videon, check them out by yourselves!

Det är ingen vanlig dag...


För det är ERRETS födelsedag HURRA HURRA HURRA! Kvällen till ära packade därför jag & emmet vårat pick och pack, det vill säga en perhepizza & kinuski sundaes i bilen och brummade till Bröle skogen för lite partaj. Vi frossade i godheter och snick snackade igenom helgens händelser. Nordisk mästare, hallåå! Inte illa tjejen.

BAMSE STORT GRATTIS än en gång, finaste haran jag känner

Awesomeness by SHM



Lomalla viimeinkin (siis päivän vapaa)


YEEE YEE, JennetBadazzFinne made it!
Den 7 dagar långa arbetsveckan är finally över!
Nu kan jag äntligen pusta ut lite granna i en dag.
Imorgon kommer jag finally ha en helt ledig dag, det stavas U N D E R B A R T i mina öron.

Söndag kvällen till ära ska jag sticka tille emmet's kryp in på absolute chill kväll med spårarummet.
Nu mina vänner är jag glad!

Lördags funderingar


Ikväll blev det lite ändrade planer som slutade med att det blev quality häng med syrran hemma i lyan. Fastän man bor tillsammans som vi två gör, tänkar man att vi umgås 24/7, men så är det faktist inte i vårat fall. Mims jobbar på dagarna då jag ännu ligger och sover. När hon kommer hem på eftermiddagen har jag redan stuckit till jobbet. Vi går liksom runt varandra hela tiden. Därför passade vi på att bara umgås ikväll. Vi blev en långpromenad rikare och hittade vår nya granne ett kvarter bort i form av en pizzeria. Vardagslyx för oss!

Sådana lördagar som denna behövs verkligen ibland för att jag skall klara av mitt smått kaotiska liv at the moment, men hey det gäller bara att gilla läget och tänka positivt. Då klarar man dessa situationer utan problem.

Nu har jag äntligen klickat hem ett till foto lass från ifolor.fi och ska nu ta en lång natt lördagen till ära. Imorgon väntar ett 6h pass på donken tillsammans med kvevlax crewen. I think it's gonna be a good day!

Älskar dig mims.

Can you stay up for the weekend


Morning Friday, tog en rejälv sovmorgon och vaknade upp med ett sms av syrran, där det stod att hon och mami skall iväg till Kreta nästa vecka. God bless them! Dock kan jag inte klaga, ska själv iväg några dagar efter dem till Barca, så vetja jag survivar! Rörde nyss ihop dagens lunch och nu äre bara att kleta lite spackel i fejjan och hoppa på biken till Stenhaga. Känns ärligt talat uselt av mig att inte ta mig till stranden en dag som denna, but hey, vad gör man inte för att vara utvilad med 11h sömn i bagaget.

En solig fredag åt folket!

Se & njut




Om jag kunde drömma

Det känns ärligt talat som om man är totally alone in Vasa this weekend. Alla har stuckit på resor hit och dit, exempelvis till Sverige eller Södern, eller till H:fors på Weekend festival. Därför fick det mig att drömma tillbaka till de absolut två bästa dagarna i mitt liv, nämligen SUMMERBURST.
Njut folket njut, av dessa bilder!


Jag har ett litet problem...


Tänkte beställa ett studiekort från VAMOK idag, men nej när jag märkte att man måste sända in en bild på sig drog jag mig ur. Shit asså, har verkligen NADA, ZERO, NOLL seriösa bilder rpå mig. Apart from student bilderna då, men hur roliga är de att smätta dit liksom. Näe, från och med nu jennet får du ta och skärpa dig lite granna. Måste väl knäppa något normi kuva innan jobbet någon dag istället. Det får bli min plan.

Nu ska jag bli frisk


Morning people, mami kom nyss in genom dörren med en antibiotika-kur åt mig. Wihoo, finally ska väl kanske den här eländiga snuvan ge med sig också.. Vet inte hur många gånger jag fått tacka mamma för att hon är sjukskötare. Det ni är något yrke man borde satsa på! Dock tycker jag redan synd om mina kidz som inte kommer få någon sådan mami, hehe..

Har fått uträttat en del ärenden redan under denna dag, skickat mail hit och dit angående Barca resan, vilket gör att jag missar första skolveckan och försökt byta lite jobb turer. Här går det undan! Ska just hoppa på cykeln för att hämta ut lite ifolor pix från posten och sticka och handla lite foodie. Skönt med jobb först kl.16 så man hinner få något gjort. Ha en fin dag buddiez!

Bye Bye Ruben


Här kommer en sista hälsning till dig grabben innan du tar ditt pick och pack och sticker över till Grannlandet. Jag skäms bokstavligen över att inte ha hunnit  träffa dig en sista gång innan din avfärd, dock har jobbet ätit upp mig mer eller mindre, so that's why. Dock lovar jag komma och liira runt med dig på sture någon gång under hösten, det är banne mig säkert!

Njut nu av livet i storstan och som du vet, just call me anytime if you've got problems, du vet att jag är din levande Stockholms guide, eller hur?!

Badasscrewen & fontana väntar på dig när du kommer hem!
We will all miss our own muskelruben


Reipas tyttö här hej!


Dagens jobb saldo:
Donken 9-13.30
Lindex 15-20
Plus, en hejdundrande förkylning.

Jag sätter hjärnan på offline mode och drar täcket över huvudet.
Nu mina vänner ska här sovas,
öitä people!

Nervo - Australiens stolthet


Detta australienska tvillingpar är de senaste djs:en jag fått upp ögonen för. (Måste passa på att tacka min DJ kollega Christa för det!) De började som modeller vid 16-årsåldern och efter det började de lira ihop egna låtar. Därefter har det bara rullat på. Många kanske känner igen dessa tjejer från att de gjorde öppningslåten för Tomorrowland 2011. Dock har det mixat ihop många härliga tracks efter detta.

Här har ni några smakprov, döm själva!







Strampen kväll i juli


Fetaste mixen från Bursten


Miinas B-day!


Förra söndagen blev det b-day firande av Miina girl som blev 19 år gammal. Detta firade vi med godsaker i fin fint sällskap på min villa i Vasklot och kvällen avrundades senare på Pullos dansgolv. En riktit lyckad kväll och GRATTIS än en gång vännen!

It's always a good time


"We don't even have to try, it's always a good time"


Oj, jag vann en Barcelona resa!


Som största delen av min bekantskaps krets redan vet lyckades jag konstigt nog kamma hem vinsten av en BARCELONA resa. Detta innebär alltså att jag kommer sticka iväg med 13 helt random personer till Barca i slutet av augusti och bara leva livet där i en hel vecka. Rätt flott actually! Det kommer bli hur spännande som helst, lätt ett minne för livet verkligen.

Om någon av er vart till Barca får ni gärna rekommendera shoppingställen, restauranger/krogar, sevärdheter eller vad som helst. Är själv helt lost då det gäller Spaninen, har ingen aning om hur någonting fungerar där men vetja det kommer lösa sig på ett eller annat sätt. Jag är ju inte precis ensam som åker, om man säger så.


Konstens natt with H


Torsdagen började med ett soft jobb pass på Lindex med tjejen på bilden. Efter stängning cyklade tillbaka in mot stan där vi kryssade bland folkmassorna som uppstått pga konstens natt. Det blev en snabb sväng till sandö för att kolla in lie beach party. Dock slog vi ihop våra smarta hjärnor och beslöt oss för att köra pre-party hos H med våran egna sköna house playlist. Efer en och annat shot styrde vi kosan mot fontana, där det var TOTAL RÖJ, utan att överdriva! Folk dansade på bord och stolar ute på terassen och fiilisen var bättre än någonsin! Shit mange, what a night!

TUSEN TACK än en gång Hoai för en galen kväll, som jag sade förut, vi är precis som soulmates fastän vi inte träffats förräns nu. Få personer som är så lik mig själv som du är gumman, so happy to have found a girl like you!♥

Goodbye our own JONTTABÖY


Igår blev det avskedsest för den nyblivande Sture P. Grabben kommer lämna Vasas idylliska nattliv för att istället börja hänga på stureplans glassiga uteserveringar. Detta firade alltså med dunder och brak. Kvällen bjöd på en kalaskul förfest med delar från the old, badass crew och senare bar det av till vårat andra hem, fontänen för att mangla ner dansgolvet en sista gång!

MIGHTYROCK DJS levererade tomorrowland tracks på löpande band och vi rös av lycka.
Gotta love, vasas nightlife after all!


(Tusen tack till Toffe för alla grymma pix,hoppas det är okej att jag snodde några från FB jontta?)


Knäsvag för dessa tracks










JV's last Body Attack @ LL


Jag har aldrig någonsin förut gått på ett sådant MAKALÖST, SUVERÄNT, SVETTIGT, UNDERBART, GALET, ADRENALIN PUMPANDE pass. Helt freakin otroligt body attack program! Inte konstigt heller när det är de absolut två tuffaste brudarna i stan som drar passet. Som jag sade till syrran när det var över, "det där var det närmast jag kommit den känslan som uppstod på Summerburst i juni", då mina vänner menar jag verkligen att det var bra!

TUSEN TACK för allt kära Jenni, du har gjort min träning till något alldeles speciellt under de senaste åren. Om man har haft en dålig dag och kännt sig allt annat än taggad att träna dagen till ära, har du banne mig fått en på andra tankar. TAGGAD till tusen är vad man blir när du sätter igång och dra i gång dina pass.

Lots of love to you in helsinki girl! ♥
You will be missed here in Vasa, im more than sure..

Jennet tipsar







Flo Rida's album kom sagt ut för ett tag sedan. Detta album har stått på repeat den senaste månaden, ärligt talat diggar jag nästan varenda låt. Sjukt skönt sound på tracksen han lirat ihop.
Här har ni två favvon!


RSS 2.0