Thank God, påsklovet är här !

Psykologi provet gick väl si så där.. Typiskt att alla de frågorna jag inte pluggat så mycket på kom. Nåja, sånt får man ta. Jag inledde iaf påskolovet med dubbla pass på gymmet sen, body pump & zumba! Otroligt skönt att vara på ett pump pass för en gångsskull. Var verkligen ett tag sen sist. Får se va man hittar på nu på lovet, kommer troligtvis bli en del häng med kompisarna och provläsning.

Nu MÅSTE jag ha MAT, Nighty!


Pictures from the weekend !



Tack för en fin helg allihopa! :)

Lovely monday !

Kan inte precis säga att jag är så mycket piggare än igår men, vad kan man egentligen. Fick ändå en 11 timmars lång natt sömn så det var ju iaf lite positivt.

Ska kila iväg på ett body pass nu och sen blir det provläsning resten av kvällen.

PS ska försöka få upp bilderna från helgen om jag hinner sedan idag.


Gäsp..

Godag!

Kom nyss hem från Emma. En aning trött är man nog efter ca 4 timmars sömn. Kvällen började med att jag & Jenny stack till Singsby på födis kaffe hos Sofia. Hon hade fått en jätte fin dator, satt och tog några roliga bilder med den. Finns några bilder på hennes blogg så gå in och kika vetja! Hon hade lagat massor med goda kakor och speciellt MUFFINSEN dom var utsökta måste jag säga. Galet goda, som sagt du borde fixa ett eget café där du skulle sälja dem. 

Sen efter en en och en halv timme ungefär for vi vidare till Emma där det var party eller vad man kan säga. Det kom en del folk dit iaf, riktigt kul nog. Vi tjejer fixade i hop en middag före och käkade, mysit att få tala med er eftersom det var ett tag sedan.

Har spenderat morgonen i Emmas kök, diskade från igår. Jepp, jag har blivit rätt så bra på det där med diskning faktist haha.

Bilder kommer senare, klarar inte av att sitta här längre..

Latero!

Automatik

Ska snart börja dra iväg mot Singsby på födis kaffe till Sofia. Är där typ en timme och sen far vi till Smeba för att träffa smedsby tjejerna där. Var verkligen ett tag sen så det här kommer verkligen bli kul!

Ha härlig kväll allihopa, denna låt blir jag verkligen på G av!

Livvi Franc
- Automatik


SofiaSoffiproppSofoSåffon blir 17 år idag !

Denna sötsak blir 17 år gammal idag! STORT grattis till dej tjejen, bara 1 år kvar nu tills du får börja cruisa med bilen. Njut av din dag fina


Sticker till Aspen..

Med tjejorna!

Ha en skön kväll allesammans!


Nowhere like here,



Vaknade tidigt imorse, typiskt då man äntligen är ledig. Fick dock läst desto mera på psykologi provet, ska försöka komma igenom hela boken tills onsdag då jag har det.
På eftermiddagen drog jag in till stan för att träffa Nora, men det blev det tyvärr inget av eftersom hon har en del skoluppgifter att göra. For istället till syrran en stund och mötte senare upp henne på stan. 
Där var det massa folk med halare, eftersom det är pampasdagen idag. Syrran hade även på sin, ser fram emot att själv en dag kanske ha på sig en sådan halare. Vem vet?

Får se vad man hittar på ikväll?

You make me laugh !

Hey pupsies!

Det var någon dag sen! Har haft fullt upp med alla mina förhör och skolarbeten så har inte varit så aktiv här på datorn. Nu har jag iaf fått helg, har passat på och städat hela huset så jag inte behöver göra det imorgon. Ska nämligen försöka läsa på psykologi provet som jag kommer ha nästa vecka. Det kan även hända att jag ska in till stan en sväng och träffa nora, får se hur det blir med det.

Dagens höjdpunkt var endå då en blondhårig tjej kom gående rakt in i mej, och det visade sig vara min kära vän Ella, som jag inte sett på jag vet när? Oj oj miss sunshine, du gör mig glad du! Har annars suttit och talat med en massa härliga vänner ikväll, Simone & Ida från klassen i VYI. Och sist men absolut inte minst, Erro & Emma. Mina underbara vänner från högstadie tiden. En tid jag aldrig kommer att glömma med er! Ska äntligen få träffa er i helgen, då tamejtusan ska vi RÖJA!


Förhör is the thing this week !


Tillbaka till vardagen,

Hej Hej Hallå!

Ny vecka, nya tag. Blev body & spinning efter plugget och sen lite chill hos syrran. Nu har jag pluggat till två förhör vi kommer ha imorgon. Här är det ingen semester,direkt blir man inkastad i den grå vardagen. Nåja, det är väl det här som kallas livet eller?

Här kommer iaf de mest rememberful tracks från Sverige resan, enjoy!(Alla är från melodifestivalen)

Timoteij -
Kom (lägg på ordentligt med volym & njut, galet bra låt!)

Salem Al Fakir - Keep On Walking

Anna Bergendahl - This Is My Life (har först nu fattat hur fin denna låt är)

Darin - You're Out Of My Life

Resan i bilder !

Onsdag, på väg ner till Åbo & Båten






Torsdag, shopping i City



Fredag, Stinsen & IKEA



Lördag, promenad längs vattnet





Så där ja, det där var i det stora hela vad vi gjorde under resan. Har en del bilder till men dem kommer väl upp med tiden senare, saknar er redan tjejer! ♥

Stockholm i mitt hjärta !

Rubriken stämmer in till 100 %. Denna stad betyder något speciellt för mig och kommer alltid att göra det. Man känner sig på nåt sätt fri då man anländer dit, vet ej varför man gör det men den är helt klart en av de finaste städerna i världen, lätt. Efter att ha sepnderat ett par intensiva men gah så roliga dagar i Sthlm, längtar man endå tillbaka. 

Speciellt då man ser vädret! Det är mera snö här hemma än då vi for! Hallå är det inte meningen att det ska börja smälta snart?! Jag kan medge att det var sjukt mycket snö i Sverige också. Det var nästan lika mycket som i Vasa, konstig nog. Men vintern har varit tuff i år, helt klart.

Saken jag tänkte komma till var att jag nog inte varit med om en så härlig vår dag jag & syrran hade i City igår. + 10ºC och solsken, kan det bli härligare? Jag och syrran hade inga särskilda planer inför gårdagen, så vi beslöt oss för att dra int till centrum och promenera längs Strandvägen, där alla fina hus ligger( södermalm) och över Djurgårdsbron, oh man blev kär! Hur vacker är inte det? Nej, man kan inte beskiva hur fint det är där. 

En annan höjdpukt under resan har varit då man fått umgås med sina söta kusiner, man önskar verkligen att man bodde närmare varandra så man kunde ses oftare.. Kan tyvärr inte göra så myckt åt detta. Super duktiga har ni iaf blivit tjejer!

Tunikor, leggings, ny klocka och solbrillor är några saker jag fick med mig hem. Himla fina vårkläder hade de fått in där. Mmm, man kunde ha köpt hur mycket som helst men man måste ta och tänka lite på ekonomin så man inte går och blir pank.

Några kändisar hann vi även se på gatorna igår, bland annat Elin Kling, Tommy Körberg, Alexandra Rapaport, (morsan i första tzatsiki filmen) och sen tror vi iaf att vi såg Kenza, det var henne på pricken iaf, hehe. Vem vet om det var hon eller inte?

Man tackar för en skön resa med er la familia! ♥ Foton bjuder jag på senare.

 


I'm off to Stockholm !

Då var det något så nära packat och klart. Har faktist inte med mig så sjukt mycket kläder, mamma drar alltid samma ramsa om att man endå bara går i samma kläder, det där kan jag nog inte riktigt hålla med om men okej hon får tycka som hon vill. Har laddat in ny fräsch musik på mp3, ni kanske tycker det låter lite gammalt att ha en sådan men jag har ingen nytta av att ha en iPod ännu iaf så kör på min gamla hederliga mp3, hehe.

Ni ska sköta om er här hemma nu allihopa. Bloggandet kommer nog att lämna åt sidan då jag är där. Ska umgås med faster och hennes familj så mycket som möjligt för en gångsskull då man är där. Då jag kommer hem kan jag lova er en massa sköna bilder på mig & syrran, plus mina underbara tvilling-kusiner!

Här får ni ett smakprov från höslovet då jag och Jenny var där, with love ♥


Ni missade väl inte dessa?

Tänkte slänga upp ett par riktigt bra låtar från melodifestivalen, vissa är låtar från deltävlingarna och vissa de som gick ända till final.

Enjoy!

Linda Pritchard
- You're Making Me Hot Hot Hot

Frispråkarn - Singel

Alcazar - Headlines



Här sitter jag och hänger som vanligt,

Hey!

Sitter hos syster som vanligt.. Förstår att ni kanske tycker det är lite konstigt att jag är här hel tiden. Ska berätta hur allt ligger till. Min syster bor nämligen endast ca 500 meter från skolan jag går i om dagarna, alltså Vasa Gymnasium. Själv går hon i Hanken som ligger precis bredvid, så det är väldigt behändigt för både henne och mig. Därför har jag spenderat rätt så mycket tid i hennes lya på senare tid, det ska jag ta och tacka för att jag får göra också!

Snart ska jag iväg på ett zumba pass, men först ska jag passa på att käka lite mellanmål. Ikväll blir det packning, får se vad det blir till. Har inte valt ut ett ända plagg att ta med ännu, men vetja det fixar sig!

Här är två bilder som jag camen tog på mig nyss!



Härliga leggings!



Endast två dagar kvar tills jag och la familia drar till vårat andra hem, hehe nästan iaf, vilket är Stockholm! Tiden går otroligt snabbt, annat kan man inte påstå. Grymt kul kommer detta bli iaf!


Håller tummarna för dig!

Sitter hos syrran för tillfället, slutade två i plugget idag. Ska dra och träffa Nora en snabbis och sen bär det av till gymmet. Syrran ska nämligen hålla sitt första spinning pass idag! Kan tänka mig att du är nervös, men du ska se att det går bra! Hejar på dig!

Nej, nu ska jag rusa!


L . O . V . E

What up dog!

Dagen har gått rätt så snabbt, av någon konstig anledning. Allt har väl inte varit sådär super men alla dagar är väl inte precis gjorda för att var bra heller. Har iaf fått in musik på syrrans iPod, finally och gjort klart min filmrecension. Slutligen var jag till farmor & farfar. Satt och pratade med farmor om en massa gamla barndomsminnen, jag och syrran haft tillsammans med henne. Du är bara för fin farmor, vad skulle vi gjort utan dig? ♥

Eva Simons - Silly Boy Acoustic Version (den är till dig syster)


Mammon's Place !

Gårdagskvällen tillbringade jag tillsammans med goda vänner hos mammon miin och lite melodifestival, popcorn och bananröra gjord av självaste kocken, sebastian. Trevlig kväll med er folket, bilderna får tala!


Heldag in the city !

Hemma från en dag i the city. Har städat en del i syrrans lägenhet och färgat hennes hår, till på köpet! Fin fin blev det som vanlitg, har blivit riktigt bra på det där att färga hår. Efteråt blev det som vanligt zumba med mami, har fått en ny favorit låt där också!

Nu ska jag kila i duschen.

Later!

Matbehovet kan aldrig ta slut !

Godmorgon allesammans!
Som ni ser på den nedersta bilden, har vi just vaknat efter en natt med många avsnitt O.C! Gårdagens meny bestod av: Pizza, två påsar chips & en stor påse godis. Noras mamma äger en Mac så det blev en del bilder som ni kanske ser! Ni får tolka dem hur ni vill, vi visar bara hur vi egentligen ser ut och beter oss, ENJOY! Nu drar vi och käkar frukost, REMEMBER matbehovet tar aldrig slut!

Helgen är här !

Åh så skönt detta är. Att redan få ledigt på torsdagar, på nåt sätt känns det som att jag har mycket att göra. Ska städa hela huset, börja läsa två böcker som jag ska göra bokrecensioner på, hjälpa syrran hitta massa bra musik till hennes första spinning pass och färga hennes hår. Jo, jag har en del att bita i, om någon har en bra låt så är det bara att tipsa!

BTW våren är äntligen på väg, det har smältat som bara den, de senaste dagarna. Tyvärr ska det bli kallare nu igen.. men lite vår känsla har jag endå hunnit få!

Nu ska jag gå och njuta av en kvällsmacka, kramar!

I'm blue da ba dee da ba !


Filmrecension

Jag kan sammanfatta min dag med Total explosion & filmen Fame. Drog till gymet efter plugget och nu ikväll har jag bara kollat film. Ska nämligen göra en filmrecension på moddan imorgon.

Så där btw, träffade jag min underbara klassföreståndare Kristina som jag hade i högstadiet på stan idag! Jätte kul att få prata lite om hur livet rullar på, jodå jag väntar med spänning till sommaren då vi ska ha klassträff!


The way you make me feel,

Fick just veta att EllanBellan min underbara vän ha gått och trillat och kanske fått en spricka i revbenet.. Fy då! Skönt att prata av sig lite granna med dej på facet, sånt där borde vi hinna med oftare.
Hoppas allt blir bätte med dig nu vännen, miss ya boo ♥


Back in buisness!

Måndagar är måndagar, så är det bara. Första dagen efter lovet, inte så himla peppande men okej, jag klarade dagen. Hade två föredrag eller ett och ett halvt om man ska vara nogrann. Ett hade jag på finska om min hem kommun,Korsholm och det andra hade jag på psykologi tillsammans med Mergim, de gick riktit bra faktist. Skönt att vara så lite i klassen så det känns så chill då man ska ha föredrag. Efter skolan träffade jag Nora en snabbis, drog och kollade på ett par hyr-gym kort till LL.

Nu ska jag iväg på Body Vive.

Soon! 


Gott & blandat från Åre!

På vägen dit

Pics från backarna

På väg hem


Det här är bara en del av de bilder jag tog där.. Tyvärr tar det en stund att ladda upp så ni kanske föstår. Anyway, man kan inte annat än att tack för en underbar resa men alla häliga människor och fin fint väder! Jätte kul att få lära känna en massa nytt folk också, gaah som man saknar allt och alla redan! TACK!

Så där btw..

Stort grattis till dig syrran som har blivit utnämnd till spinning instruktör! Hon får börja som turare först vilket innebär om någon är sjuk eller borta, men endå. Shit, vet hur mycket du har velat detta så är super glad för dig vännen ♥



Smile like you mean it.


Chill med tjejerna!

Igår kom tjejerna över till mig och chillade. Behövde snacka om vad som hänt under sportlovet och sånt, var himla kul att se er också Evssi & Sofo. Var ett tag sen sist. Hann faktist vara på ett zumba pass igår också, det har kommit ut en del nya program eller rättare sagt de har bytt musik och nya steg. Gillade vissa moves grymt mycket och skön musik var det också.

Nu ska jag ta tag i lite skolarbete som väntar.

Later!


I'm back home!

Hey världen!

Nu är jag hemma från en underbar,galen,grym,sjukt kul resa i Åre! Där har jag & mina vänner fått uppleva otroliga backar, lära känna nytt folk, skrattat så att tårarna runnit och ätit galet mycket mat & godsaker.

Ska försöka sammanfatta hela resan i stora drag. I söndags blev det tidig väckning för att sticka iväg till båten. En lång bussresa till Åre väntade. Andra dagen blev det slalom åkning i backarna och bastu på kvällen. Så såg i princip alla dagar ut, plus att vi hade pingisturnering med grabbarna nästan varje kväll. Nora & jag var teamet, delfinerna. Haha, vi blev nästan proffs till slut.

Igår var det tyvärr redan hemfärd, bussresan gick snabbare denna gång, berodde sekärt på att jag sov nästan hela vägen. Vi stannade till i Umeå, där fick vi shoppa i ca en och en halv timme. Köpte ingenting, eftersom jag drar till Stockholm om ca två veckor. Båt resan var mycket roligare på hemvägen också, vi kände inte människorna så bra på vägen dit, men på hemvägen var det helt annorlunda.

Här kommer de mest spelade låtarna under resan!

Kaiser Chiefs -
Ruby (den här har alla gått och nynnat på under resan)

MGMT
- Kids

Familjen - Det snurrar i min skalle

OneRepublic - All the right moves (mest sjungda låt av mig,jenny,julia & nora)


( I'll do you like a truck är även en av de mest spelade, men har redan satt upp den här på bloggen så tänker inte lägga upp den igen)

En rejäl bildbomb kommer jag att slänga upp här senare!


RSS 2.0