Cykeltur med karacykel,

Gårdagskvällen: Stack och tittade på IJBK match, vidare till villan och chillade en stund, cykeltur in till stan (jag på en kara cykel, gick betydligt bättre än vad jag trott.) mumsig mat på rosso, UNO-spel och avslutade kvällen med glass & Sex and the city gänget.

Mysigt mysigt!


Some free days,

Dagens jobb tur blev väl förgylld idag av alla kända ansikten som dykte upp. Sånt där blir man verklien glad av. Jobbade över en timmen och stack senare över till syrran en stund, innan papi kom efter mig. Nu sitter jag här och har just bytt en massa jobb turer. Fuck säger jag bara då vissa inte kan ta mina önskemål alls i beaktande.

Åh, sånt där stör man sig på! Hoppeligen ska allt fixa sig.

Imorgon ska jag spendera lite quality time tillsammans med härliga Ellinor. Vi ska sticka till villan och bara mysa.

I'm really looking forward. Dessutom har jag ledig ändå tills på lördag, sånt där kallar jag vardags lyx!


Helgens bästa !



Hahaha, oj oj oj! Kan lätt konstatera att de där tre bilderna är de mest lyckade från hela helgen. Gud, som jag skrattade då jag såg dem. De syns verkligen vem jag släktas på iaf, haha tack för det Mammon! ;)

J-DAYS !

Wow, vilken helg! Helt klart en av sommarens bästa hittills. I torsdags begav jag mig iväg mot J-stad tillsammans med my mate Jenny. Vi hoppade på bussen direkt efter att jag kommit hem från jobbet. Kvällen spenderade vi tillsammans med Mammon and the gang som även befann sig där. Fredag & lördag spenderade jag båda dagarna i parken tillsammans med en massa trevliga människor. Lördagen fick jag även testa på en ny spännanade grej hehe, vilket var riktigt roligt.

Lärde även känna ett par nya tjejer som var var hur härliga som helst. Ska nog försöka hålla kontakten med dem, hoppeligen. Idag brummade jag hemmåt tillsammans med Syrran & Maria. Gash, vilken härliga bilder vi tog igår, vill ha vill ha vill ha! Skicka dem så fort som möjligt syrran!

Som sagt en minst sagt händelserik helg har jag varit med om, allt från att våldgästa en lägenhet till att spela vollyboll på stranden. Jag kan bara konstatera, SOMMAREN ÄR UNDERBAR!




Mammon & Dotron får avsluta.

NU, grill käk !

Vapaa päivä

Jag har nog aldrig haft så mycket jobb och fullt upp som jag har nu. Äntligen en dag ledig, nu ska jag ut och steka.

Ciao!


I have a secret...

I början av augusti, rättare sagt 5 - 8 augusti sticker jag och syster iväg på en trip igen. Jag tänker inte skriva ut vilken stad det är vi ska till, det får ni själva ta en liten funderare över.

Vilken stad är det vi egentligen ska till? Hmm, that's the question!

Simskolan har börjat,

Helgen gick i arbetets tecken. Fredagen hann jag som sagt på bio, eclipse. Den var verkligen otroligt bra. Bäst av dem alla tre, hittills.

lördagen efter jobbet stack jag till villan, senare kom även Jenny dit. Det blev en chill kväll med bastu & bad, eftersom vi båda skulle upp tidigt nästa dag.

Söndagen blev bara galet mycket jobb. Hann inte änns till Pass Hiid eftersom det slutade så tidigt i år. Vilket egentligen var ganska bra. Jag var så himla slut endå så jag stack i säng tidigt eftersom jag skulle upp tidigt idag.
Simskolan började nämligen idag. Rätt många barn som var förra året så det var kul att se dem igen. Efter jobbet stack jag till Tropic och stekte tillsammans med ett par brudar från LL. Häligt!

Ikväll har jag hunnit med ett Step & body pass tillsammans med syrran.
GASH så vart det var på gymmet ikväll. Kändes som om man hade varit i duchen när man var klar. Oj oj, men man ska inte klaga på värmen!


Mera bilder från midsommaren är påväg...

Wasa Football Cup

Här går det undan kan man säga. Första dagen avklarad av den mest stressiga helgen på hela sommaren. Orsak: WFS. Alla hungriga barn som spelat fotboll hela dagen ska naturligtvis belönas med en utsökt måltid från Mc Donald's. Eller hur?! Det är därför det strömmar med folk vid mäkken denna helg.
Om jag ska vara ärlig tyckte jag det var riktit kul ida, speciellt då kollegorna är himla trevliga så går tiden väldigt snabbt.

Vad har hänt under de senaste dagarna eller rättare sagt veckan?

Jag har hunnit fira midsommar med ett himla härligt gäng på Sebbes villa, jobbat, käkat hallon- saltlakrits glass tillsammans med Jessi, tränat, hängt med koivulahti gänget och snackat om en massa gamla minnen och träffat Erro & Emma för er del snack. Just nu sitter jag och njuter av det härliga sommar vädret på syrrans balkong.
SHÖÖNE, is tha word! Slutade jobbet för ca en timme sedan, himla skönt att bara sitta och njuta.

Runt 9-tiden ska jag iväg och kolla Eclipse med tjejerna. Shit asså, jag minns hur jag längtade i höstas och tyckte att det var så himla länge till den skulle komma ut på bio och nu plötsligt är den här!

Tiden går snabbt kan man säga.

Nu kom syrran, lite bilder här varsågod!






Nervous...

Om bara några timmar börjar det rejäla arbetet... får se hur detta slutar!?

Återkommer då jag har mer tid.

Take care!


RSS 2.0