Hej Då Sommar, Hej Hej Höst !


Here comes the rain,




Yes, den sista bilden visar vem som står bakom alla bilder! Tusen tack än en gång Anton!

What A Weekend !

Shit asså vilken HELG! En helt galet kul sådan! Började på fredagen med att sticka till Åminne där det var säsongsavslutning. Jag stack dit med ett par tjejer och bokstavligt talat SKAKADE RUMPA. Fan vad vi dansade alltså iaf jag & sockan. Haha, har nog inte haft så där kul på länge måste jag säga! VILKEN FIILIS det var! Galet kul asså! Lördagen firades i Hankmo med en massa härliga människor. Tackar för en AWESOME NIGHT allihopa!

Ikväll har jag haft min sista tur ever på mäkken, eller okej vem vet så kommer jag jobba där även nästa sommar. Men det kommer iaf bli ett uppehåll. Kan faktist medge att det kommer vara rätt skönt att inte behöva känna stress innan man ska till jobbet.

Har även fått flygbiljetterna till Bergen! Jag sticker först 9 September & kommer hem 29 september. Detta betyder alltså att jag kommer vara hemma på min födis dag, wihoo! Får se vad man hittar på då!

Himla skönt med en ledig dag imorgon, lärarna har nämligen all aktivitets dag så alla elever har ledigt. Inte mig emot iaf, haha.

Här kommer ett smakprov från igår! Tog dock inte så många bilder, men som tur finns Anton som tar REJÄLT med SJUKA bilder, haha. Tur att han tar bilder iaf, tack för det! Mera kommer snart..




THIS IS WHAT IS CALLED FIILIS !


Skolfotografering

Usch då vilken knäpp dag.
I feel confused.

BUT a big thank you to you girls on the gym today. You really made my day! Thank you M & E !




Träff med Jennyboy,

Kort skoldag idag, slapp hem redan kl. 12! Lovely, sitter hos syrran at the moment. Ska snart börja röra mig in mot stan för att träffa J. Äntligen får jag se ditt nya hår och allt, ska bli kul!

Nej, ska springa in via bibblan först och låna ett par böcker.

See ya!


Erros födis-dag i Nykaabi !





Ännu en gång, STORT GRATTIS till SWEET 17 ERRO HARA DAMÖB! Många blöta pussar till dig ♥



Praktik i Norge !

Okej, nu ska sanningen fram... Det jag fick veta av min grupphandledare igår var att det fanns lediga platser kvar till utomlandspraktik till NORGE i höst och han undrade om jag skulle vara intresserad av att hänga med dit i 3 veckor! Gash, det är just det här jag har velat ända sedan jag börjat på merkonom-linjen och nu har äntligen chansen kommit!

Inte nog med detta, jag sticker om ca 2 veckor eller rättare sagt mindre än det.. Troligtvis blir det på samma helg som jag fyller år, runt 4-6 September någongång.

Tänkte berätta lite kort och gott vad jag kommer att göra där borta i 3 VECKOR! Vi kommer börja med att åka med flygplan, Air Baltic till Riga och sedan därifrån till Bergen eller Oslo. Det där är jag faktist inte sekär på ännu. Vi kommer iaf åka till en skola som heter Fittjar Vidaregåande skole, (en slags yrkesskola fast i Norge), den ligger ett par kils utanför staden Bergen som ligger på Väst kusten och är Norges näst största stad om jag hört rätt?!

Där kommer vi vara med på deras lektioner den första veckan, de två andra veckorna kommer vi troligtvis vara ute på en arbesplats och ha praktik. Troligtvis på någon butik eller något företag. Vi kommer bo bredvid skolan i något sorts liknande internat där vi får mat och allt sådant.

Då det kommer till människorna jag kommer åka med vet jag inte så mycket. Vi är väl en grupp på ca 8 pers, 4 tjejer borde det iaf vara. Dessutom kommer kära Sebastian att åka med på samma resa så det här kan jag tänka mig bli himla kul endå! Vetja jag kommer börja känna de nya tjejerna jag åker med + att de finns norskor & norrmän.

Ääääh, I'm pretty exited!

Jo ni, nu kommer ni slippa mig för ett tag.. får se hur det kommer gå? Ska försöka klara mig hemifrån i tre veckor, tänkte inte så mycket på det först. Men sedan då jag tänkte efter har jag nog aldrig varit så länge hemifrån någonsin, högst en vecka då man varit på fotbolls cup. Nej, men det här kommer gå bra, en erfarenhet rikare kommer jag iaf vara då jag kommer hem. Just believe in yourselfe!



Bergen, Norge


What a day !

Ouh jag fick verkligen en väldig chock idag då min gamla grupp handledare stack in huvudet genom dörren och pekade ut mig och en annan. Trodde jag hade gjort något dumt, nej nej där trodde jag helt fel. Det var en mycket mycket roligare sak han berättade. Tänker inte skriva ut det här men, wåu det här kan bli kul!

En annan positiv överraskning var att jag träffade Jenny, Sockan & Marielle på gymmet ikväll. Typiskt så rusade jag in lite försenad i en helt fullsatt spinning sal, så jag gick till den första bästa cyklen och där visade sig att tjejerna satt. En väldigt positiv överraskning där! Sånt där förgyller min dag.

Nu väntar käk efter en rejäl träning, nighty !

Step It Up 3 !

Gaash, vilken underbar film! Den hade verkligen allt! Skådespelarna, kläd-stilarna, musiken & fram för allt budskapet! Vissa är helt enkelt födda med att kunna dansa, alla har sin egna orsak varför de dansar. Vissa känner sig fria andra gör de för att de inte kan sluta för att det är så himla kul.

Shit jag t.o.m rös vid den scenen då de körde genom New York, vilken stad alltså! Grym musik var det också, det gjorde största delen av själva filmen. Oh I'm in love!

Efter bion stack jag & syrran och käkade på vårat vanliga ställe Rosso, Pann Pizza var det som stod på menyn, mumma!



Gonatt ♥


Pumping, i'm on my way !


Oj jag lyckades tydligen somna i ett par timmar. Äh, de där timmarna tror jag faktist att jag behövde, har varit helt slut i flera dagar. 

Nu väntar bara lite mat och sedan ska jag hoppa på moppen till gymet.
YEE! Äntligen får jag börja träna igen, har hållit upp nu åtminstone 2 veckor p.g.a förkylning. Men nu äntligen!

Yes Yes Yes!

17 Augusti

Dagarna rullar på. Det nya schemat är väl helt okej. Börjar kl. 8 varje dag förutom fredagar då vi faktist får en liten sov morgon, då börjar vi först halv 10. Nya ämnen har vi också denna period, fysik. Fy & blä, suger sådär allmänt på matematik, så det blir bara ännu värre med fysik då ännu.
Annars har jag kul med klassen som vanligt, eller rättare sagt killarna. Haha, oj oj lite knäppa är ni nog.
Det här året har vi också fått betydligt längre timmar än vi hade förra året, förra året hade vi 45 min timmar men nu har vi ändrat till 70 min. Vissa timmar känns faktist som om dom aldrig ska ta slut, men nåja man får bara bita ihop helt enkelt.

Imorgon har vi faktist en riktigt skön dag, 8 - 12. Äntligen!

Nu bjuder jag på bilder från fredagen, @ Villa Jenny!



Sängen kallar...

Konstens natt 2010



Måste erkänna att jag inte hade med min kamera denna kväll. Därför är det väldigt behändigt att FB finns vid sådana här tillfällen. TACK Anton för fotonen!

Btw, kvällen var GALEN!

Dagarna springer iväg

Tjenixen!

De senaste dagarna har varit full speckade kan man säga. På torsdagen firades såklart Konstens Natt, det blev verkligen en kul kväll!
Dagen efter tvingade jag mig upp till skolan, kan medge att jag inte var så himla pigg. Senare på kvällen blev det Villa Jenny, tillsammans med ett par trevliga människor.
Lördagen var det jobb för hela slanten, gash som jag skulle ha velat vara ute den dagen! Närmare 30 grader var det! Men som sagt pengarna rullar in... Kvällen blev en spontan grej, stack med Nora, Jenny & Ina till Uni-parken där det var en del folk. En riktigt trevlig kväll blev det,som naturligtvis avslutade på stans bästa ställe mäkken. Hehe, imorgon kallar återigen skolan.

Bilder kommer jag bjuda på senare i veckan eller kanske t.o.m imorgon!

Sleep well!


You made my day babe !

Eveliina du gjorde nyss min dag! Shit vilken SKÖN låt alltså! Åh, den fick mig verkligen att känna mig bättre. Hade egentligen jobb idag, men nepp dit far man inte om man är i sånt här skick. Speciellt inte om man jobbar med mat.

Har legat hemma och hängt snåran istället hela dagen tillsammans med mitt nya gäng Step Up.

Lyssna vetja!


Back home from tha city,

Yo!

Då var tjejen hemma efter storstads visiten. Händelserik,galen,kul,skön,underbar,otrolig resa har det verkligen varit. Vi har fått njuta av delicious hotell frukost, strövat runt i Shlm city, besökt slottet,Rosendahls trädgård & gammla stan, spelat minigolf, gosat med kusinerna och käkatkäkatkäkat en massa massa god mat. Vad är resaor annars till för egentligen?!

Den ända negativ grejen under resan var då både jag och syrran har gått och snorat, båda lyckades nämligen bli förkylda. Men då man får uppleva en sån underbar atmosfär som Stockholm gör detta faktist ingenting.

Tänkte inte skriva så mycket mer än detta, bilder säger som sagt så mycket mer!



Fortsättning följer...

Nu måste jag hoppa i dushen och börja förbereda mig inför plugget som väntar imrn...

FI FAN VA NAJS! (Minns du syrran?) Hahahah

♦ Jen

The city with a big S !

Hej och Hå, nu sticker jag och syrran iväg på en trip till staden med stort S.
STOCKHOLM STOCKHOL STOCKHOLM! Det här ska bli as kul, ska köra på ett nytt koncept denna resa. Den här resan ska nämligen bli en "upplevelse - resa". Vi ska sticka till sådana ställen där vi inte varit på så mycket förut.

Nej nu orkar jag inte babbla mera.

Sköt om er finisar ♥


Arbetet visar hur det ska göras

Tjo!
En sak stämmer fortfarande, det är en Jenny som bloggar. Det som inte stämmer är att det är Aspen som står för tangetbordet nu. Jag kom hit idag med min supersilverblixt för att träffa nån som jag inte sett på länge, alltså Jenny. Vi satte oss på stekarverandan och snackade om allt från golv till tak. Sen satte vi igång med att baka vår mumsiga smulpaj. Hela familjen Finne plus alltså jag njöt av den. Annars har vi lärt oss halva Glow-dansen, det gick helt bra. Nu tror jag att jag nästan ska fråga Jenny om hon vill ha lite massage. Får se vad hon säger.

Rubriken är dagens citat från FB men det är Jennys citat. Mäcken visar allt!



Semester känsla !

Denna vecka har verkligen varit skön. Endast två jobb turer har jag haft, måste erkänna att nu först har jag fått riktig semester fiilis! Gash så härligt, har bara chillat med vännerna och t.o.m tagit mig ut till gymmet ett par gånger. Detta har nämligen inte hänt under den senaste månaden, men från och med nu ska de bli ändring på den saken.

Tänker slänga upp några bilder från de senaste dagarna!

Solen hann även titta fram under veckan, då bar det genast av till stranden med Sofia & Sandra.



Volleyboll i Österhankmo har jag också hunnit med.


RSS 2.0