Hauskaa Vappua!

Dagen började verkligen lamt. Då menar jag VERKLIGEN. Sen senare på dagen fick jag besök av min underbara solstråle Ella, shit det var inte precis igår. Borde verkligen ta och träffas någon dag. Även senare träffade jag på flera bekanta så det var kul att stanna och prata, (tiden går mycket snabbare på det viset).

Nu ska jag börja dra i duschen och fixa mig, snart bär det av till Smedsby där det blir grill tajm!

Ha en kul valborg allihopa ♥


Vappen -08

Ballongmästare, that's me !

Jo, det är mitt nya namn. Nästan hela dagen på jobbet idag har jag blåst upp balonger med helium. Det var första gången någonsin jag använde en sådan apparat, det gick inte så där super i början men man lärde sig med tiden. Så om ni är sugna på ballonger är det bara att kika in vid Vero Moda, för då får ni sprillans nya ballonger made by "Jenny herselfe", hehe.

Igår snackade jag med min goa vän som är i Cyper för tillfället. Gah, 26ºC varmt där! SOM, man är AVIS! Men okej, jag ska inte gnälla. Det är inte länge kvar tills jag själv sticker iväg söderut nu så håll ut, säger jag bara!

PS, Grattis André till jobbet! Du & jag i samma företag, kan det bli bättre? Nja, skulle inte tro det. Synd bara att man inte jobbar på samma ställe, men det kan man inte göra så mycket åt. Det är iaf vi som kommer servera hamburager i sommar! Hehe,


I want you home, baby ♥

Her name is LADY GAGA !

YEES, VI FICK BILJETTER! WOHOO, JAG & SYRRAN SKA IVÄG PÅ GAGA KONSERT DEN 13 OKTOBER! Okej, platserna blev längst bak i Hartwall arena, men dom är mitt emot scenen. Är överlyklig att jag änns fick tag i ett par biljetter!

Idag då jag kom till Studio Ticket sa dom att de endast hade TVÅ biljetter kvar & att de var mitt emot scenen. Hade redan checkat efter biljetter igår på datorn. Då hittade jag endast biljetter som var BAKOM SCENEN! Jag tänkte men hallå, hur kan dom änns sälja biljetter bakom secenen!? Men okej de vill ha in pengar så det är väl därför. Sjukt tur hade jag iaf då jag fick de två sista!

Kan inte vara annat än glad nu, GAGA HERE WE COME!


We Can Sweep The Floor Like A Hurricane,

Hemma från gymmet, blev RPV ikväll. Har faktist bara varit en enda gång på det förut. Riktigt bra program var det, så det var himla skoj! Dessutom fick jag träffa syrran, så det gjorde det inte precis värre.

Har en massa låtar jag gillar för tillfället, men tänkte bara bjuda på en i taget. Det blir lättare för er som lyssnar då! Här kommer iaf en av Rebound, en ny grupp som består av Rabih & Eddie från IDOL, om ni kommer ihåg?

Den här låten får man verkligen energi av så jag gillar den stort, lyssna och se vad ni tycker!

Rebound - Hurricane


Grattis Gunilla !

Idag började jag redan klockan 8 och stack hem ca halv 4. Har haft fullt upp idag också, som alla andra dagar. En ny grej jag fick testa på idag var att "stryka" kläderna med ett ång hjärn. Vet inte om man kan kalla det så, men en grej var det iaf. Ska även köpa hem ett par härliga tights imrogon, ska passa på att använda presentkortet jag fick av Jenny för ca 3 år sedan, hehe. Det går först ut år 2013 så det borde funka.



PS,
Massor med grattis till Jennys mamma Gunilla idag, som fyller jämnt! Ha en underbar dag i varma Cypern! (så där btw så har inte bilden något att göra med Gunilla, hehe.. Tyckte den bara var så himla härlig. 100 % vår på något sätt.)

Outlook,

Godag!

Igår kom tjejerna över till mig, våfflorna blev som de blev.. Hehe, lite FÖR knapriga kanske men de gick ner. En massa snack blev det, kul att träffa alla eftersom det var ett tag sedan sist. Senare åkte jag, Nora & Julia iväg med Robin som skjutsade hem Julia. Efter det blev det vingel i stan, som vanligt.

Kulkul kväll tillsammans med allihopa!




Trip till Seinäjoki,

Tjudelu!

Nu är jag hemma efter en trip till Seinäjoki med mamsen. Det var shopping som stod på shemat, dock var det inte shoppingen för mig utan för mamma. Hon ville nämligen jag skulle komma med som en "shopping assistent". Och jodå, vi hittade faktist en del kläder åt henne så det var super!

Nu är jag hemma och solen skiner äntligen, ikväll kommer tjejerna hit och vi ska käka våfflor & mysa. MUMS!

Nej, nu ska jag gå röja upp i mitt rum, Ha en fin lördagskväll!

Super skön låt!

Shakira - Gypsy

Drar ut..

Sitter och fundrar med min kära vän Sofia vad vi ska hitta på ikväll. Tror det blir så att vi drar ut och cruisar med vesporna. Ska väl träffas vi neste som vanligt och så får vi se vart vi hamnar sen.

Ikväll drar denna sötsak iväg till Cypern, hoppeligen får ni flyga iväg! Jag håller tummarna för er, njut nu av den varma solen och det härliga vädret! TAKE CARE BOO ♥


Äventyr med Ellinor !

Jepp, så har min dag sett ut. Förståss började jag dagen som vanligt på VM som faktist fyllde år idag! Därför hade vi en massa fina erbjudanden så det var mer folk i butiken än vanligt, vilket var skoj!

Slutade tidigare idag eftersom jag skulle till frissan till Brändö, YA frissan där. Då ringde Nora och sa att hon ville hänga på eftersom hon tidigare idag ringt och frågat mig om jag ville hänga med på Narnia ikväll. Och visst ja, ville jag det. Därför hängde hon med mig till frissan och så drog vi sedan vidare och käkade på Rosso. Blev pann pizza för min del och kyckling för Noras.

Teatern ikväll var SUPERB! Otroligt duktiga var alla skådespelare & urfina kulisser och allt, absolut inget att klaga på! En verklig sevärd teater helt klart!

Nu ska jag börja dra mig till sängen så jag orkar sista dagen innan helgen. Galet vad dagarna rinner iväg!

Sov sött ♥


Villavslutning -09


Min nya kärlek,

Sean Kingston & Justin Bieber - Eenie Meenie


Oh gud, jag har gått och kärat ner mig totalt i denna låt! Alla har som sagt olika åsikter om Justin Bieber, men jag är helt klar en person som är ett stort fan av honom. Super söt kille, och nej rösten är det ju inte precis heller något fel på. Denna låt kör han även tillsammans med Sean Kingston, eller rättare sagt det är Sean Kingston feat Justin Bieber, hehe. Men wahtever!

Nu ska jag iaf sticka till gymmet, det är onsdag vilket betyder att det är Pump & Zumba på schemat.

Ha de fint!

Black and White .

Hellu!

Idag efter jobbet träffade jag Jenny & Emma för en fika. Drog till Waynes Coffee för en gångsskull, hade en hel del att snacka om, hann knappt snacka färdigt förrän jag och Jenny måste dra. Men kul var det endå att träffa er tjejer!


Nu ska jag käka kvällsmackor, Natti ♥


Ludacrus is the new name!

Det här är helt klart den ny mannen! Han har både rappat i Taio Cruz megahit Break your heart & i Justin Biebers låt Baby. Nyligen har han även släppt en helt egen låt, how low. Helt klart en man i min stil, hehe!

Ta och lyssna vetja!

Taio Cruz - Break Your Heart ft. Ludacris


Justin Bieber - Baby ft. Ludacris



Ludacris - How Low




Läggdags...

Nu ska jag sticka i säng, blev lite för lite sömn förra natten så ska försöka ta gen dem, hehe.

Gonatt mina vänner!


Kick-ass night out !

Gårdagskvällen var super kul och mycket händelserik! Det började med att mami och jag drog och plockade upp Nora vid neste, som kom brummande med moppen som kördes av tvilling broschan. Sen stack vi vidare in till stan och mötte upp Sam & Eric, våra Åre bekanta killar. Vi såg filmen KICK-ASS, sjukt kul film! Den är verkligen sevärd, bara humöret är på topp! Hehe. Som vanligt efter bion drog vi till mäkken, där vi satte och hängde ett tag.

Senare på kvällen anlände skjutsen, vilka var Robin,Alex,Anton & André. Vi for först till ABC och lämnade av Anton till hojen sin, resten av oss stack in och prövade solbrillor och sådant. Sen bestämde vi oss för att fara på en sight-seeing tur i Vasa
Blev bl.a attackerade av en fyllegubbe utanför ollis,åkte bil på cyklebanan, körde i fel fil ett X antal gånger & stod i åtminstone 15 minuter och funderade på vilken hamppare vi skulle välja från Hese-drive in, då vi äntligen hade bestämt oss och kommit fram till luckan upptäckte vi att det var stängt. BURND! (Ni kan tänka er vart vi då gasade iväg?)


Med andra ord, det var en galet rolig kväll !



Nu är jag tillbaka.. typ

Nu är jag något så nära tillbaka till verkligheten, efter att ha levt i extas de senaste två dagarna. Igår kom Jenny & Sofia över till mig och chillade.

Håller med om det Sofia skrev på sin blogg om att vi inte ses så ofta, fast vi bara träffas och chillar någongång så är sådan tillfällen guldvärda för mig! Det ska ni som går i högstadiet verkligen ta vara på, att ni får träffa era vänner varje dag. Det kanske man tar för givet, men efter högstadiet är det vanligt att man börjar i olika skolor och inte hinner träffas lika ofta. Så därför ska man ta vara på det så länge det går!

Ikväll blir det bio med ett par männsikor. Får se vilken film det blir, antingen komedin Youth in revolt eller Kick ass. Det får man se!


Nora ska med på bion ikväll!

I got the job !

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH, IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH! Nej, jag kan inte säga så mycket mera. Jag har gått och väntat på samtalet hela dagen, och jo jag hade faktist ställt in mig på det värsta eftersom det skulle vara lite lättare att ta emot svaret då. Men gud nej, JAG FICK JOBBET! Jag får börja jobba på mitt  FAVORIT MATSÄLLE, ni som känner mig väl kan verkligen medge att det stämmer!

Gud, sitter fortfarande i extas här framför datorn! Jag skriver mer om detta då jag kan tänka lite längre än vad näsan är lång!

Jenny & Sofia ska komma över till mig ikväll, mami & papi är på Thomas Ledin konsert så. Hehe, anywas ha en fin fredag allihopa! Min kan inte bli mycket bättre än så här!



Hopefully !

Har inte så mycket att skriva. Intervjun meni ihan ok, imorgon får man veta om man fått jobbet eller inte. Jag har gjort det jag kan nu, så mer kan jag inte göra.

Refrängen är grym!

Tiësto feat. Nelly Furtado -
Who Wants To Be Alone

Imorgon gäller det !

Min sommar står på spel. REMEMBER, just be yourself!


Första dagen avklarad!

Jodå, dagen gick riktigt bra. Jag har försökat prata största delen på finska, helt otroligt! Jag kan föståss inte alla ord och böjningar och sånt men jag kan kommunicera med de andra arebetarna där iaf. Jätte stolt över mig själv över att jag äntligen börjat våga säga någonting överhuvud taget på finska. Det går framåt kan man säga.

Kvällen har jag spenderat med mami på gymmet, ska dra och käka en musig kvälls macka nu och ta en tidig natt.

BTW, galet härligt väder det har varit idag! Shit alltså + 10ºC om inte 11ºC. Kanske det ändå blir sommar någon vacker dag, fast all snö. Hopefully it will come!


Total Body Control

Hemma efter två sköna tränings pass med syster. Det blev spinning- och TBC. Först gången jag var på TBC, det är en blanding mellan vanlig body med hantlar och step på brädan. Jag tyckte det var rätt så svårt med den där step brädan eftersom det var första gången jag testade på det. Men övning ger färdighet, det är väl så det heter? Vetja även jag kommer bli proffs på det där en vacker dag!

Imorgon börjar praktiken på Vero Moda resten av teminen. Detta betyder alltså att det bara är 6 veckor kvar till sommarlovet eller 7 veckor om man är exakt. Men det närmar sig iaf.


Du ska ha de så jätte bra nu i Sverige Ida & sköt om dig! Hoppas praktiken och allt går fin fint, I will contact you!


Sticker iväg..

till gymmet nu, tillsammans med syrran!

Ny skön låt från pitbull, cover på heaven som ni kanske känner igen?

Pitbull - Pearly Gates

Hemma kväll !

Hej på er!

Igår blev det bara en chill kväll. Kände att jag verkligen behövde det. Drog ut på en lång skön promenad med massa bra musik i öronen. Senare stack jag även till fammo & faffa, de blev jätte glada över att se mig som vanligt. Fick även en lång natt sömn och nu för tillfället sitter jag och klickar hem en massa härliga foton, bl.a från Åre & Stockholms resan.

Har bestämt mig att köpa ett album där man själv klistrar in bilderna, där man även kan skriva vad man vill. Det blir som ett slags collage.

Syrran kom just hem så nu ska jag gå och vara lite social.

Later!

Ett par bilder !

Torsdag, Brändö



Fredag, Stan & Amarillo


Mat ÄR Livet !

Oj oj oj, i tvådagar har jag nu ätit & ätit massa god mat! Nej, jag kan inte precis klaga. På torsdag blev det hemlagad pizza & kladdkaka, med fin fint sällskap! Superbt helt enkelt! På fredagen började jag morgonen med två smörrisar & kladdkaka, (det som blev över från torsdagen) hehe.

Hela gårdagen spenderade jag annars i stan och träffade flera goa personer. Började med att jag lunchade med min fina gamla klasskompis Miina. Kul att snacka, var som sagt ett bra tag sedan vi sågs. Senare på eftermiddagen träffade vi även Emma & Natta som vi drog på kaffe med. Såg även Ella vännen, som jag VERKLIGEN SKA träffa snart, hundra år sedan sist! Runt 6-tiden for vi även och checkade mode showen på Vero Moda, riktigt duktiga var allihopa!
På kvällen blev det senare Amarillo med tjejerna, stack senare vidar till syrrans lägenhet en stund och cillade. 

Rolig kväll tillsammans med er alla!

Pictures coming soon..

Almost sommarlov !

Yes, åh så skönt detta är! Skrev mitt sista prov för terminen idag! Nu återstår bara parktiken på Vero Moda, i praktiska taget har jag sommarlov nu! Lovely, nu får jag äntligen börja träna som vanligt igen. Har inte hunnit med det den senaste veckan.

Om ca en timme ska jag sticka in till stan och träffa Simone & Ida, det blir massa god mat som vanligt. Jag tror nästan det var pizza som stod på menyn idag. Ska dra och handla och sen far vi vidare till Brändö, till Ida. Nu ska det verkligen firas för att vi klarat den första terminen i VYI & för mig också VG.Lite hemskt är det då Simone drar till Lappfjärd, hon är alltså inte i Vasa mera. Men vetja jag & Ida ska sticka dit nångång, plus att hon sekärt kommer hit.

Ha en fortsatt fin dag, gott folk!

Lyckans dag !

Idag blev det bestämt, JAG & LA FAMILIA SKA TILL RHODOS 27.5-3.6 ! Äh som jag längtar, ska äntligen få fara till en helt ny Grekisk ö som jag aldrig varit till förut. Har endast besökt Kreta nåt annat varmt land har jag faktist inte besökt under mina 16 år men nu!
Dessutom ska SYRRAN MED, shit vi kommer ha ett helt eget rum och allt, plus att vi far senare än vi brukar. De senaste två åren vi har varit till Kreta har vi varit i början och i mitten av maj men nu far vi i slutet av maj, början av juni. Detta betyder alltså att det kanske är varmare där!? Gah, anyawy jag är otroligt glad över att vi enns ska utomlands och det bästa är endå att få bli brun! Lovelovelove.

Inte råga på detta, vet ni vem som ringde mig idag!? Jo, nämligen chefen från Mäkken i Centrum!! Jag höll på att dö då hon ringde, trodde ALDRIG de skulle RINGA MIG! Jag har inte enns hunnit ringa dit ännu och fråga som jag brukar göra med mina sommarjobb. Nepp, hon bara ringde. 
Jag ska på min livs fösta arbetsintervju nästa onsdag! Det är inte vilken intervju som helt utan en grupp intervju! Men som tur har jag Johanna som har berättat om hur allt går till på den och vilka frågor som kommer, så vetja jag ska klara av den. Ska bara öva in lite finska meningar så jag helt sekärt klarar det, hehe.

Utan tvivel, jag är på helt galet bra humör för tillfället!



Kreta -09


Kakka på hunden,



Some pics från igår, nu ska jag käka mackor och försöka komma mig i säng tidigt.

» Gonatt

Vardagen kommer emot,

Då var det plötsligt sista dagen på lovet. Grymt bra påsklov har jag iaf haft, finns absolut inget att klaga på. Jag har fått umgås med mina fina vänner & familj, ätit mumsig mat & njutit av härligt vår väder (några dagar iaf). Igår kväll stack jag till Emma tillsammans med Jessi och badade bastu och simmade i poolen. Skön skönt, efter helgen. Bilder från det kommer senare!

Nu håller jag på med att fixa ihop en bokrecension till Engelskan, har valt boken Twilight. Trodde jag skulle hinna läsa den men nepp det har jag verkligen inte gjort. Har inte änns börjat.. Jag skäms faktist ärligt talat. Jag tycker själv det är helt fel att ta all fakta från nätet men nu har jag själv gjort det så vad kan man göra. Jag ska bara klara av denna vecka först med prov varje dag, så ska jag sen nästa vecka ta tag i läsandet. Då har jag inte skola mer. Eller okej, jag kommer ha praktik så det räkans bara lite som skola tycker jag.
Då ska jag satsa på språk, engelska & finska böcker ska jag läsa.

Nu ska jag fortsätta med pluggandet!

Ciao!

The place IS Kvevlax !

Gårsdagskvällen blev riktigt lyckad med gänget! Vi började hos Jessi där vi gjorde lite allt möjligt, senare bar det av vidare till andra sidan Kvevlax om man säger så, eller rättare sagt till Sebbes. Kim tog min cykel så Jessi, jag & Becci cyklade tre personer på en cykel! Haha, det gick som det gick. Sen fick vi som tur skjuts. Dans & Alias hann vi också med. Det där med alias gick super, hehe iaf för Joppe. Nej men en kulkul kväll var det!

Nu ska jag bjuda på ett par bilder från både fredag & lördag!

Fredag



Lördag


I'm in Jeppis !

Här går det undan. Har rätt så fullt upp nu här under lovet, eller okej jag hänger med mina kompisar och njuter av det underbara vädret. Kan det bli skönare? Igår invigde jag min säsong med vespan, jag & pappa stod en bra stund och försökte kicka igång den och till slut startade den! Jag körde min första tur till Jessis sen på kvällen.

För tillfället är jag i Jeppis hos Mommo & Moffa. Ska just börja sticka hemåt mot Vasa. Ikväll drar vi väl till Jessis först och så får vi se sen vad som händer senare.

Anyway, GLAD PÅSK TILL ER ALLIHOPA!


Dagens höjdpunkt !

Var då jag fick det här roliga meddelande från Såufi, " Har du nå annat program ida elr e du lika snål på chipu som jag :D " haha, du är rolig du tjejen! Ska jag just sticka iväg mot Iskmo med Jenny. Där blir det chill med tjejerna, var ett bra tag sen sist, så det kommer bli skönt att snacka.

Ha en skön torsdag!

RSS 2.0