Let's mangel fontana down



Plugget kl. 08-11.30
Mc donken kl. 12-20

Efter det kommer jag MANGLA tha whole night long, with tha baddest crew in town.

Ha en awesome helg kompisar!

Tupla Boogie

''
Voin kertoa että olen vähä väsynyt..
Ens koulua klo. 08.00 - 12.15 sit lenkille siskon kanss ja sen jälkeen suoraan töihin..Vihdoinkin kotona, voin sanoa!
Aivan sama päivä huomenna sekä perjataina. Onneks, mulla on viikonloppu vapaa!
No nii, nyt nukkumaan että jaksan läpi nä pari päivät..

Kiitos ja anteeks, yötää kamut!

My day in a box



Idag har jag fått ett kemi prov överstökat och likaså gjort den allra sista presentationen om vårt slutarbete, the one and only SWEE UF. Roligt, att vi kammade hem de finaste vitsorden också efter allt slit.
Dagen kunde inte bli så mycket sämre av att jag fick njuta av HELA två Avicii låtar på dagens spinn pass! Leendet spred sig ända upp till öronen och jag blev hög av alla endorfin kickar.

Gott folk, idag har varit en bra dag!

Några sköna tracks


Klaas feat. Carlprit - Do What You Do

DJ Eddy-N Feat. IVA & Heat - Be Free

Mike Candys & Evelyn feat. David Deen - Around The World

Adrian Lux ft. The Good Natured - Alive (Basto Remix)



Like old times



Idag har jag åstadkommit absolut N A D A. Och jag kan säga er att det kännts helt suveränt efter att ha jobbat i princip varje kväll denna vecka inklusive att ha gått i plugget på dagarna. Det går undan nu mina vänner! Därför satt en dag som denna perfekt. Har spenderat min dag med filuren på bilden, det blev käk på Shangrila och därefter halkade vi in via donken för en fet flurry a lá andré själv.

Nu ligger sömnsaldot alldeles för mycket på minus igen, i better go to bed now..
Sov gott sömntutor!

Söndags chill


Shake that bottle and make it POP



Helgen har jag spenderat in tha City. Både fredag & lördag innebar slit på donken och gårdagskvällen firade vi OHI ON av studentskrivningar. Pre-partade at my crib och fortsatte kalaset vid fontänen. Wicked night, again fastän den avlutades något tidigare än vanligt på grund av the summertime..

Did anyone said champagne showers?

Two favorites


Coldplay - Paradise (Tiesto Remix)

The Wanted - Warzone (Basto Remix)

I REALLY made it



Under den senaste veckan har jag varken kunnat tänka eller vara mig själv överhuvudtaget, detta på grund av vissa omständigheter. Men NU NU NU är jag tillbaka, med mer energi än någonsin! Välkommen vår 2012!

Madonna - Girl Gone Wild


Done did it, english next


Modda studenten är här med so freakin' done. Den gick väl si sådär, fick iaf skriva om det ämne som står mig närmast om hjärtat, nämligen music baby! Kan dock inte säga något innan man sett poängen med blotta ögat. Fick nyss skjuts till sis place med denna sötnos på bilden. Vi lyckas alltid sitta lika länge på skrivningarna, kanske det har något att göra med Flåddis & Rössin kanske? Kul med en pratstund med dig iaf!

Nu ska jag så småningom börja dra mig mot gymmet för att få ur mig lite överlopps energi efter att ha suttit i sex timmar i sträck.

So long bananas!

Calvin got something new


K Ä R L E K



Dagarna i grannlandet gick till största delen ut på att bara N J U T A. Vi åt underbart god mat, storsade runt i Stockholms många olika kvarter, myste med twinsen hemma i Akalla, besökte ett aqvarium, fick sjuka fötter efter alla otaliga shoppingrundor, testade på ett Sats gym för första gången, storshoppade godheter inne på ica.. You name it liksom. Sverige är kärlek för både mig ock syrran. Mer behöver man inte säga. Tur som attan att det inte är många månder kvar tills vi sticker dit på nytt. Himmel, jag längtar redan!

Hemma kväll with La Familia


Smakprover från förra helgens SWE-trip!

Denna helg till ära spenderar jag hemma i tha Woods med la familia.
Ibland behövs batterierna också laddas.
Modda skrivningar inväntas på måndag vilket betyder att hjärnan och energin behöver finnas på plats.
 Därför tänkte jag njuta av Melodifetivalen, ostbricka och en lång natts sömna lördagen till ära.

Ha en fin kväll där ute, var ni än befinner er!


Summerburst Festival, hell yeah we're coming!




Idag fick jag en smärre chock när syrran kläckte ur sig att det fanns en sjukt grym festival i Stockholm med massa grymma artister eller rättare sagt Dj:s bland annat Tiesto, Axwell, Alesso, Sebastian Ingrosso, David Guetta & Calvin Harris med flera. Jag stod bokstavligen och gapade då jag hörde detta!

Jag slängde mig på luren med detsamman för att berätta the whole story för mina vänner, och de var utan tvekan med på att sticka dit. Så nu sitter jag här med en Summerburst Festival biljett i handen och skall se de absolut FETASTE HOUSE lirarna i sommar. Unbeliveble, ibland händer det verkligen. Jag säger bara, varför sticka hela vägen till Belgien när vi har en minst lika awesome fetival i vårt grannland?

En sista gång bara...







Okej, mina vänner detta är sista gången jag håller på tjatar om dessa låtar, i get it om ni börjar vara lite trötta på dessa dängor vid detta lag.. But hey de här lirar låtarna blir aldrig utspelde för mig på något konstigt sätt. Tack gode gud för att det finns tusentals olika mixar av dem. Tänkte dö en aning när dessa dunkade ur högtalarna i onsdags, äspn girl do you remember the feelings on the floor?!
OH MY, de där minuterna kommer jag leva länge på!

50/50 Club



Onsdages kvällen blev totally SUVERÄN!
Det kliade i benen något oerhört vilket ledde till att jag & äsp i princip lirade på golvet the whole freakin' night! Men va e no betär än he? 
Behöver knappast nämna hur fruktansvärt bra musik det var heller, jag säger bara MightyRock Dj:s så tror jag ni förstår..
 
Tomorrowland & skrillex meadleyn snurrade om vartannat, ibland trodde man faktist man var i himlen.
 As kul att se en del av the old badass crew också, det var aldrig lungt på dansgolvet om man säger så..

Än en gång, vad vore denna jennet without her absolutely wonderful friends?
Grymma är vad ni är!


I got a Mangel ticket in my pocket



Igår stack gulliga Emma & Jenny för att inhandla en bunt med MANGE tickets till pampas veckan, när de kommer uppträda på Fontana den 30.3.
Så jäkla W R I C K A T!
Förra veckan snackade faktist jag och erret om att det vore helt unbeliveble om de uppträdde i Vasa nångång, och dagen efter plingar telefonen till med ett sms av äsp som meddelar den mest BRUTALA nyhet jag hört hittills, MANGE MAKERS kommer till självaste Fontana, vi snackar the one and only Fontana, hur otippat är inte det??!

Hur som haver, är nu biljetterna inköpta så nu är det bara några veckor kvar tills vi får MANGLA the whole Fontana down, eller hur mina vänner?

Yesterday's b-day kid



Igår bröölade jag & erret över till Dollisbackvägen för att överraska b-day girlen med lite kladdis och cookies.
Once again var det oerhört kul att catcha up efter flera dagars uppehåll.

Snart ska jag hoppa i träningskläderna och sticka iväg på ett tbc pass med just tjejen på bilden. Kvällen kommer spenderas på stadens fetaste dansgolv med de bästa.
 Oh people, I think it's gonna be a preatty wicked night!


Emmet 19 bast!



HIPP HIPP HURRA säger vi till världens underbaraste Emmet idag!
Kan inte annat än att konstatera att jag är lyckligt lottad över att ha en sådan fin vän som dig hjärtat, you're totally unbeliveble.
Du har en skönhet som få och din humor växer inte på träd om man säger så. 
Kort sagt, du är bara för awesome hela du tjejen!
NJUT nu av din dag och så ska vi se till att dina nitton år kommer bli minst sagt minnesvärda!
Lots öv lööööv


Hemma från all kexchoklad



S T O C K H O L M levererade as usual. Idag bar det av till skolan ett par timmar och sedan en meet up med den allra underbaraste. Därefter suoraan salille body attackiin. Herrejävlar vilket program! Har aldriga varit på något bättre! Berodde både på ledarna & musiken, jag blev hög av endorfiner, jag rös!

Rummet ser fortfarande ut som kaos efter alla prylar jag fått med mig hem från grannlandet.
Nej nu väntar sängen, aamutreenit med självaste lirarn väntar imorgon kl.06.45. Nighty people!

RSS 2.0