Back Again, Cause I'm Back Again!

Hej och hå!

Då var man hemma i Finlandia igen. Efter att ha att ha landat en timme för tidigt, haha det var en rolig upplvelse. Alla blev plötsligt i chock då säkerhetsbältsskylten plötsligt började blinka i planet och lamporna släcktes i kabinen. Så som de gör när man ska landa, då hade det knappt gått en timme sen vi startade från Riga så vi var rädda att vi skulle mellan landa eller något liknande. Men nej, de hade ändast skrivit fel på flygbiljetterna. Vi kom alltså hem en timme för tidigt. Det gjorde absolut inget för mig.
Förutom att vi fick vänta lite på syrran, det var inga problem alls. Huvudsaken var att få se henne, gash tre hela veckor utan vänner & familj. Jo, jag kan erkänna att jag var himla glad att få träffa Mami & Papi igen + kissen då föståss.
Har nog aldrig varit så exited för att sticka till skolan, gårdagen var så himla kul! Gash, som jag längtat efter att få se mina härlig klasskompisar!

Igår hann jag även se min goa tjej Jenny. Det där snacket was needed, vi sitter i samma knäppa båt om man säger så. Haha!

Vad göra idag?

Jo, jag ska på syrrans Birthday Partey och fira hennes som blivit hela 20 BAST GAMMAL! Woho, tiden går verkligen snabbt. Innan dess ska jag hinna ladda ner skön partey musica al la Jen.

Ha en rolig kväll allesammans ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0