Remember, you are all superstars !

Hey på er mina vänner!

Nu ska jag berätta lite om GAGA konserten jag & syrran såg i onsdags. Det hela började med att vi tog tåget till Böle, ca 1-2 kils utanför centrum där Hartwall ligger. Inte nog med det, vi plankkade för första gången. Haha, rebells. Vi bara steg på tåget bland en massa folk och vi hade den turen att ingen konduktör kom och checkade ifall vi hade biljetter eller inte. Wuhu, vi fick alltså både gratis väg dit & även tillbaka. Vi körde även samma taktik på hemvägen så, hehe.

Nog om det, då vi kom fram till Böle var det bara att följa strömmen så kom man till Hartwall. Har aldrig förut varit där, verkligen en stor byggnad. Då vi kom dit såg man en rätt så stor folkmassa utanför portarna men smidiga som vi är var vi inne under en minut. Snabbt gick det iaf! Efter lite över en timmes väntan börjde förbandet spela, Precious Weapons hette bandet. De har "förbandat" för gaga ända sedan 2006. Helt okej band, bättre finns det helt klart. Men de fick ändå med publiken rätt bra och det var huvudsaken. Efter en lite över en halvtimmes spelning av Precious Weapons var det äntligen dags för LADY!

WOW säger jag bara, vilken show hon bjöd på hela kvällen igenom!
Hon började med låten Dance in the dark och efter det rullade den ena hitten efter den andra på. Kläderna var lika speciella som vanligt, olika sorters body:n och även en läder bikini/ bh med nitar hade hon på sig. Hon är verkligen inte rädd för att visa hud. Håret var minst sagt lika speiellt som kläderna. Uringult som alla säger på radion, och jo det var verkligen det. Först trodde vi att det helt klart var en peruk men nej det visade sig att det var äka hår. Lovely!

Kvällens höjdpunkter var ändå då låtarna JUST DANCE, POKER FACE & BAD ROMANCE kom! Alla i publiken ställde sig upp och sjöng med och applåderade! Kändes nästan som om taket lyfte! MÄKTIGT is the word.

Till sist vill jag bara säga att hon KAN verkligen sjunga den där tjejen! Enligt mig lät det nästan bättre än på radio i vissa låtar hon sjöng. Två hela låtar spelade hon även helt själv piano, så där visade hon även att hon behärskar det live.

» Pics


Kommentarer
Postat av: emma

giod va najs!

å hödu rebell , dedä me tåge ha du int berätta förr haha va humor!

2010-10-18 @ 20:22:51
Postat av: damöb

hahaha, jodå då fick man verkligen känna på hu de e att va REBELL IN REAL, hahah ;D

2010-10-18 @ 22:37:22
URL: http://jennyycecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0