Kick-ass night out !

Gårdagskvällen var super kul och mycket händelserik! Det började med att mami och jag drog och plockade upp Nora vid neste, som kom brummande med moppen som kördes av tvilling broschan. Sen stack vi vidare in till stan och mötte upp Sam & Eric, våra Åre bekanta killar. Vi såg filmen KICK-ASS, sjukt kul film! Den är verkligen sevärd, bara humöret är på topp! Hehe. Som vanligt efter bion drog vi till mäkken, där vi satte och hängde ett tag.

Senare på kvällen anlände skjutsen, vilka var Robin,Alex,Anton & André. Vi for först till ABC och lämnade av Anton till hojen sin, resten av oss stack in och prövade solbrillor och sådant. Sen bestämde vi oss för att fara på en sight-seeing tur i Vasa
Blev bl.a attackerade av en fyllegubbe utanför ollis,åkte bil på cyklebanan, körde i fel fil ett X antal gånger & stod i åtminstone 15 minuter och funderade på vilken hamppare vi skulle välja från Hese-drive in, då vi äntligen hade bestämt oss och kommit fram till luckan upptäckte vi att det var stängt. BURND! (Ni kan tänka er vart vi då gasade iväg?)


Med andra ord, det var en galet rolig kväll !



Kommentarer
Postat av: Jenny A

Ni verkar ju ja haft skitakul! :D sexxy andre där me brillsen höhö ;D

2010-04-18 @ 20:36:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0