Let the christmas holidays begin

Kunde inte ha fått en bättre start på jullovet än detta igår. Kvällen började as usal på amarillo vid det vanliga bordet. Där njöt vi av god mat, gott sällskap och fick dessutom ta del av en underbar dikt Aspen knixat ihop. Senare bar det av till Ollis där strösta delen av treorna från Korsholms Gymnasium infann sig denna kväll. Inklusive övigra från anda skolor så som (jag, Sockan & backlund.)

Unde kvällen bjöds de på
dans på bordena, både tjejerna & killarna showade off on tha floor för att visa deras grymma danser de körde på julfesten och för att inte glömma den sjuka fiilisen som bröt ut när LEVELS dunkade ur högtlararna! Kvällen avslutades med en privatskjuts hem av mannen självaste Utrianinen och därav checkade aspen & jag in ett par sunes jul avsnitt ända tills john blund hälsade på.

Preatty nice kväll kan jag säga, framför allt att då man fick räffa allt folk man inte sett på år och dar!



OBS!!! Jag & Aspen hittade finally drinken vi gått och letat efter runt hela Vasa, nämligen vadelmatassu vi drack i Åbo. Det är en drink som påminner om en milkshake med jordgubbsmak, ni vet en sån som smaka 0 % alkohol. Dock fann vi den igår, JEPO!! Is tha name, so from now on kommer vi börja smätta sådana, it's like heaven people, got to try it! (Det är dessa drinkar ni ser på bilderna ovan!)

Kommentarer
Postat av: honde

sjuuuukt sköna pilter!

2011-12-24 @ 13:31:23
URL: http://ssonya.blogg.se/
Postat av: Vickanstickan

Härreguuud vilka armmuskler emma har! Värsta bådarin ju :DD ses ikväll!!!

2011-12-25 @ 10:55:14
URL: http://vixpictures.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0