Finns det bättre än att städa på lördagar?



Igår vaknade jag upp bredvid självaste Sukk, slängde i oss lite frukost och sen bar det av till Backan för att röja upp gårdagens party. Efter att plockat upp ett X-antal tomburkar, sopat golven, kört sköna dance moves på scenen och torkat borden med SNÖ som skurmedel (damn, ibland har man verkligen fantasi alltså!) såg placet rätt okej ut.

Efteråt stack jag och Jenny och pantade resten av flaskorna, väldigt trevligt att stå med världens största sopsäck full med illaluktande ölflaskor! Kan tänka mig vad folk tänkte om oss, hehe...

Efter allt detta var det äntligen dags för mat, stack till Arnolds på en FET BAGLE, efter att ha fått en jalapeno fast kletad på telefonen och en del skratt var vi nöjda att styra kosan hemåt.

På kvällen kom Jenny över igen. Vi fixade i hop havregott i ugn med glass, mmmmm that was good! Dessutom checkade vi igenom den legendariska filmrullen, SIF-KUFFEN THE MOVIE!
Hahah, shit asså vilka minnen, den tiden var allt rolig!

Kommentarer
Postat av: ceccii

SV; Oj nej usch va hemskt! tur att de int va blindtarmen! Men de e ju förståss också hemskt att inte veta va de riktit e. Så känns de för mej! nånting e fel men man vet inte vad :/

Tack vänner! <3



Shööna bilder ;)

2011-02-21 @ 13:46:01
URL: http://ceciliasmeds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0