Spårarummet part 2



Då hade helgen rulla iväg, igen.. Denna helg har som sagt gått i flyttningens tecken. På fredag kväll blev det flyttalko för hela slanten. Sängar och soffor konkades ner från femte våningen, upp till sjätte. Svettigt värre kan jag säga att det blev! Gårdagen fortsatte späcktaklet med en massa uppplockning av kläder och prylar hit och dit. Nu är alltså lyan så gott som beboelig, dock måste förståss några finslipningar göras ännu här och där men i det stora hela, får den väl godkänt.

På kvällen kliade det i bena, vilket ledde till en totalt suverän utgång, once again med de bästa. Fontana levererade as usual och spårarummet var på topp! Kvällen avslutades även på donken with tha peruscrew, precis som det ska vá. 

Kan erkänna att jag psykiskt är kvar på apa ännu.. Känns som om jag inte landat tillbaka på banan ännu, men vetja den känslan tar sig också.

Kommentarer
Postat av: Mickon

F I N I S A R <3

2012-05-14 @ 06:44:02
URL: http://michaelafinne.wordpress.com
Postat av: Äsp

Va bra bilderna blev! Tack Mimmi! :) Saaken ja skratta då ja läst dehä inlägge, Jenny! I sista stycke ha du ju fö fan fått me båda "apa" o "banan" KLOCKRENT! :D

2012-05-14 @ 13:11:34
URL: http://rosamoln.ratata.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0